Kocia Skarbonka-stajemy się ogólnopolscy :)))

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lip 17, 2010 6:39 Re: Kocia Skarbonka-stajemy się ogólnopolscy :)))

Suchajcie wczesnym rankiem, w pierwszej chwili sie nie podniosłam, a potem sobie myśle zaraz kto tak ranop pisze smsy tzn 5:33 :). Poderwałam sie i czytam patrze a tu info od Mru :) Mru jest na patologii ciąży, ma plamienia i zatrzymali ją. Będzie rodzic, ale nie wiadomo kiedy. No i macie pozdrowienia od naszej Szefowej :)

molly88

Od: Śro gru 16, 2009 19:00

Post » Sob lip 17, 2010 7:42 Re: Kocia Skarbonka-stajemy się ogólnopolscy :)))

molly88 pisze:Suchajcie wczesnym rankiem, w pierwszej chwili sie nie podniosłam, a potem sobie myśle zaraz kto tak ranop pisze smsy tzn 5:33 :). Poderwałam sie i czytam patrze a tu info od Mru :) Mru jest na patologii ciąży, ma plamienia i zatrzymali ją. Będzie rodzic, ale nie wiadomo kiedy. No i macie pozdrowienia od naszej Szefowej :)

Pozdrawiamy i trzymamy kciuki za szczęśliwe rozwiązanie :ok: :ok: :ok:

pucio79

Od: Nie sty 10, 2010 14:40

Post » Sob lip 17, 2010 11:23 Re: Kocia Skarbonka-stajemy się ogólnopolscy :)))

pucio79 pisze:
molly88 pisze:Suchajcie wczesnym rankiem, w pierwszej chwili sie nie podniosłam, a potem sobie myśle zaraz kto tak ranop pisze smsy tzn 5:33 :). Poderwałam sie i czytam patrze a tu info od Mru :) Mru jest na patologii ciąży, ma plamienia i zatrzymali ją. Będzie rodzic, ale nie wiadomo kiedy. No i macie pozdrowienia od naszej Szefowej :)

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: no to ja czekam hihi jako sobotnia czarownica :mrgreen:
krynia08

Post » Sob lip 17, 2010 11:32 Re: Kocia Skarbonka-stajemy się ogólnopolscy :)))

krynia08 pisze:
pucio79 pisze:

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: no to ja czekam hihi jako sobotnia czarownica :mrgreen:

trzeba uważać bo jak się wkurzy krynie to jeszcze jakiś urok rzuci :ryk: :ryk: :ryk:

pucio79

Post » Sob lip 17, 2010 11:36 Re: Kocia Skarbonka-stajemy się ogólnopolscy :)))

ja czekam na 19 :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: Obrazek
krynia08

Post » Sob lip 17, 2010 11:43 Re: Kocia Skarbonka-stajemy się ogólnopolscy :)))

Jak, Mru tylko do mnie napisze to dam znac :) A tymczasem przekazuje info Mru

molly88

Post » Sob lip 17, 2010 11:45 Re: Kocia Skarbonka-stajemy się ogólnopolscy :)))

molly88 pisze:Jak, Mru tylko do mnie napisze to dam znac :) A tymczasem przekazuje info Mru

CAŁUSKI DLA SZEFOWEJ :piwa:
krynia08

Post » Sob lip 17, 2010 12:20 Re: Kocia Skarbonka-stajemy się ogólnopolscy :)))

To jak tak samo 18 lat temu rodziłam córę.
Wody mi sie sączyły. Poszłam do szpitala obok domu - na 1 Maja.
Po badaniu okazało się, że mi sie rejon zmienił (po przemeldowaniu)i mój szpital na Dyrekcyjnej, ale on w remoncie, więc na Chałubińskiego.
W trakcie remontu mieszkania bylismy- biedni jak myszy zakościelne, ja dobrze sie czułam, pojechalismy tramwajem.
Tramwaj pusty bo sobota pod wieczór, ale wsiadajacy dziadek kazał mi sie przesiąść , bo siedziałam na miejscu z "+".
Izba przyjęć na porodówkę w piwnicy była.
Po drodze wyminęli nas jesczsze sanitariusze z rodzącą.
Za chwilę następna przywieźli.
No i wreszcie my.
A więc po kilku godzinach trafiłam na patologie, tam lekarka ok 1 w nocy mnie zbadała i powiedziala, że dzisiaj bedę rodzić.
Skurcze miałam książkowo i o 6.35 juz nasza Kasia wyjżała na świat.

Będzie dobrze, Mruczeńko :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Od: Czw sty 04, 2007 23:29

Post » Sob lip 17, 2010 12:23 Re: Kocia Skarbonka-stajemy się ogólnopolscy :)))

Wielkie kciuki Mruczeńko!!

ewung

Od: Pon lis 13, 2006 13:04

Post » Sob lip 17, 2010 12:56 Re: Kocia Skarbonka-stajemy się ogólnopolscy :)))

Przyjemne to nie jest ale moment kiedy dzieciątko pojawia się na świecie - najpiękniejsza i najszczęśliwsza chwila :) A o bólu szybko się zapomina :ok:
Ja musiałam się śpieszyć bo rodziłam na Kamieńskiego i bardzo mi zależało na jednoosobowej sali poporodowej, a że w tym samym czasie rodziła druga dziewczyna, która też chciała trafić na jedynkę, a sala była jedna więc ta która szybciej urodziła tam trafiła - mi się udało :mrgreen:

pucio79

Post » Sob lip 17, 2010 13:29 Re: Kocia Skarbonka-stajemy się ogólnopolscy :)))

pucio79 pisze:Przyjemne to nie jest ale moment kiedy dzieciątko pojawia się na świecie - najpiękniejsza i najszczęśliwsza chwila :) A o bólu szybko się zapomina :ok:
Ja musiałam się śpieszyć bo rodziłam na Kamieńskiego i bardzo mi zależało na jednoosobowej sali poporodowej, a że w tym samym czasie rodziła druga dziewczyna, która też chciała trafić na jedynkę, a sala była jedna więc ta która szybciej urodziła tam trafiła - mi się udało :mrgreen:

Grunt to właściwa motywacja do działania :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Sob lip 17, 2010 13:39 Re: Kocia Skarbonka-stajemy się ogólnopolscy :)))

pamiętacie stary dobry film polski jak rodziły milonowego obywatela :ryk: "Cesarskie cięcie" pucio miala ściąge :mrgreen:
krynia08

Post » Sob lip 17, 2010 14:09 Re: Kocia Skarbonka-stajemy się ogólnopolscy :)))

Suchajcie, napisalam smsa jak mowiłam i do tej pory cisza... Wiec Mru :ok: :ok: :ok:

molly88

Post » Sob lip 17, 2010 14:15 Re: Kocia Skarbonka-stajemy się ogólnopolscy :)))

molly88 pisze:Suchajcie, napisalam smsa jak mowiłam i do tej pory cisza... Wiec Mru :ok: :ok: :ok:

czekamy na małą Karolinkę :ok:

pucio79

[poprzednia][następna]