kciuki za Fredzie i pozdrowienia dla Formici

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
zakopianka pisze:,Bardzo zaluje sie sie tu zalogowalam !prosze Adminitratora o wylogowanie mnie i wykasowanie postow!!!!Dziwie sie osbom ktore nie maja pojecia o dzialaniu homeopatii o wypowiadaniu sie na ten temat i negowaniu ,nikt nie jest zobowiazany do stosowania homeopatii ,ale podejscie do mojej osoby od poczatku bylo bardzo negatywne!ktos skomenmtowal ze na forum charcim jest nie fajanie ,nieprawda ,kazdy kto sie u nas zarejestruje i przedstawi jest w sposob kulturalny powitany,jak wszedzie sa rozne dyskusje i kazdy ma prawo do wlasnego zdania!Ale tu wyraznie wyczulam niechec do mojej osoby choc od serca chcialam pomoc! widac psiarze maja wiecej haryzmy i zrozumienia dla innych!nie zeganm sie bo nikt mnie nie przywitał JESZCZE RAZ PROSZE ADMISNISTRATORA O WYKASOWANIE MOICH POSTOW I WYLOGOWANIE MNIE~!!!!!!!!!!a jeszcze jedno wpomagalam finansowo rozne akcje z kotami w potrzebie ,ale zniechecilo mnie to forum do dalszych akcji dla kotow,choc zwierzeta niczemu nie winne ludzie jak zwykle zrobia swoje!
Kefawet pisze:Także proszę wybaczyć, ale nie będziemy stosować żadnego leku, o którym nie będziemy mieli przynajmniej bladego pojęcia jak działa, i jakie mogą być efekty uboczne.
Anna_33 pisze::( tiaa, cat-it, wlasnie znalazlam.Musze ja zawlec na bazarek chyba))
Użytkownicy przeglądający ten dział: lis6502 i 154 gości