Moderator: Estraven
AYO pisze:Plusia doczytała - A
Plusia pisze:
Villemo, jak gardło i ucho to znaczy, że za dużo na telefonie wisisz, ot co
kasia86 pisze:koteczekanusi pisze:Ja na jopop.
Myślę, że w ten sposób jednak pomożemy większej ilości kotów. I szczęście, że może liczyć na pomoc, bo inaczej w życiu by się nie wypłacila.
Tylko proszę nie zapominać, że dla jopop szykuje się tutaj pomoc.
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=95 ... highlight=

Staram się pisać poprawnie po polskubabajaga pisze:Ja głosowałam na Panią Jolę tylko tak jakoś przed terminem i mnie Siostra Prezes zrugała :oops:

villemo5 pisze:Barba jaka Ty jesteś dzielna!!
Staram się pisać poprawnie po polskuvillemo5 pisze:Plusia pisze:
Villemo, jak gardło i ucho to znaczy, że za dużo na telefonie wisisz, ot co
Plusia czy Ty mnie nie lubisz?
barba50 pisze:kasia86 pisze:koteczekanusi pisze:Ja na jopop.
Myślę, że w ten sposób jednak pomożemy większej ilości kotów. I szczęście, że może liczyć na pomoc, bo inaczej w życiu by się nie wypłacila.
Tylko proszę nie zapominać, że dla jopop szykuje się tutaj pomoc.
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=95 ... highlight=
Tyle razy ostatnio Jopop przegrała na Pakcie, że wreszcie MUSI przyjść na nią kolej. Wydaje mi się, że nie ma zupełnie znaczenia, że są zbierane fundusze dla sreberek. U nas, tutaj miałyśmy Jopop pomócA patrząc na to co się dzieje ( a raczej nie dzieje) w wątku pomocowo-zastępującym Krakvet to cienko to widzę. Owszem pomoc poprzednio dostała Prakseda i to było równoważne z wygraną w Krakvecie. Teraz to jest namiastka, a trąbić się będzie, że ho ho - jak to miau pomogło Jopop i Mirce_t. Przepraszam, ulało mi się, ale właśnie wróciłam z łapanki na Pradze z Jopop, z której przywiozłyśmy 3 kotki do ciachnięcia i szóstkę kociaków. Ledwo to to się do auta zmieściło, a w drodze korki, żar się z nieba lał, jeden kociak musiał być doraźnie reanimowany, bo bałyśmy się, że nie dowieziemy go żywego
I to jest cała Jopop. Na Pragę niebawem wróci, bo nie wszystko się dało dzisiaj złapać
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], MlerglibEnsuh, sebans, Wix101 i 56 gości