Koty u B.Wahl.cz.II.DT dla 4 kotek!!na juz!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto kwi 07, 2009 20:40

iwcia pisze:Mój Collie to nie ten :twisted: ale też bossski, już go kocham :oops: .
Szukamy mu pilnie super domu, bo ten drugi tam nadal jest.
Plizzz jak będziecie po świętach spróbujcie zlokalizować tego drugiego, to trikolor, duży, na bank pan pies.

A teraz moje cudo, nie odstepuje mnie na krok, niestety moje psie stado to buce i nie popisali się przy przywitaniu nowego kolegi :roll:
Obrazek

ojej Iwciu jakie cudo!
to też Boguszek?
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Wto kwi 07, 2009 20:40

iwcia pisze:A teraz moje cudo, nie odstepuje mnie na krok, niestety moje psie stado to buce i nie popisali się przy przywitaniu nowego kolegi :roll:
Obrazek

ale cudny :1luvu:

mikrejsza

Od: Nie sty 20, 2008 13:14

Post » Wto kwi 07, 2009 20:41

iwcia ... jaki piękny! :)
Obrazek Obrazek

MalgosiaD

Od: Pt sty 11, 2008 18:08

Post » Wto kwi 07, 2009 20:47

Anna_33 pisze:Iwciu, daj mi prosze zdjecie jakies troche wieksze na pw tego dzisiejszego.
Powiedz, jesli zlokalizujemy drugiego w czwartek, to co mamy zrobic?
Sliczny jest :-)

Ania podeslij mi mail na pw to wyślę większe zdjęcia.

Jak znajdziecie tego drugiego to go pilnujcie, ja musze najpierw znaleźć dom temu, nie dam rady teraz zabrać kolejnego, mam jeszcze jednego tymczasowego piesa i swoje :roll: .
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Wto kwi 07, 2009 20:55

ruru pisze:
iwcia pisze:Mój Collie to nie ten :twisted: ale też bossski, już go kocham :oops: .
Szukamy mu pilnie super domu, bo ten drugi tam nadal jest.
Plizzz jak będziecie po świętach spróbujcie zlokalizować tego drugiego, to trikolor, duży, na bank pan pies.

A teraz moje cudo, nie odstepuje mnie na krok, niestety moje psie stado to buce i nie popisali się przy przywitaniu nowego kolegi :roll:
Obrazek

ojej Iwciu jakie cudo!
to też Boguszek?

To Egon Boguszek :D

Słodkie niewiniątko :D
Obrazek
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey

iwcia

Post » Wto kwi 07, 2009 20:56

Myszonek zaanektował najlepsze psie legowisko :lol:

Obrazek Obrazek
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Wto kwi 07, 2009 21:01

iwcia, ten collie to do adopcji? bo u nas w lecznicy jakaś pani chce collie :twisted:

zuzel

Od: Sob mar 28, 2009 13:23

Post » Wto kwi 07, 2009 21:06

Do adopcji, jest jeszcze jeden Collie

Iwcia,moj mail:
agart@plusnet.pl

A widzialas gdzies moze zdjecie tego drugiego?

Myszonek rzadzi :-) Slicznie wyglada )
Obrazek Obrazek

Anna_33

Od: Nie mar 05, 2006 23:39

Post » Wto kwi 07, 2009 21:16

zuzel pisze:iwcia, ten collie to do adopcji? bo u nas w lecznicy jakaś pani chce collie :twisted:

Tak :D
Chłopak jest bardzo grzeczny, ma ok 1,5 roku i jest wykastrowany oraz zaszczepiony :D

Do Warszawy dowiozę :D

iwcia

Post » Wto kwi 07, 2009 22:04

spróbuję na nią wpłynąć. Tylko jedno pytanie: wiadomo jak on zyje z kotami? Ta pani ma 1 kota...
Miała kiedyś collie (chyba nawet 2) i ostatnio widzac zdjęcie w lecznicy zaczęła wspominać, i że chciałaby znów mieć - więc od razu uderzylysmy ze ze schronu mozna wziąć bo są fundacje różne (bla bla bla.. ;) ) i nawet się zainteresowała :D
A jest może więcej zdjęc gdzieś?

zuzel

Od: Sob mar 28, 2009 13:23

Post » Wto kwi 07, 2009 22:10

zuzel pisze:spróbuję na nią wpłynąć. Tylko jedno pytanie: wiadomo jak on zyje z kotami? Ta pani ma 1 kota...
Miała kiedyś collie (chyba nawet 2) i ostatnio widzac zdjęcie w lecznicy zaczęła wspominać, i że chciałaby znów mieć - więc od razu uderzylysmy ze ze schronu mozna wziąć bo są fundacje różne (bla bla bla.. ;) ) i nawet się zainteresowała :D
A jest może więcej zdjęc gdzieś?

Daj mi swojego maila na pw podeśle dzisiejsze.
Egon lubi koty, Tatko Piorun jak go zobaczył to się bardzo ucieszył i pobiegł sie przywitać, Egon obwąchał go i dalej wpatrywał się we mnie.
W lecznicy koty po nim chodziły ;) i nic im nie robił, nawet był zadowolony :D

Mój Darek powiedział, że wymieniamy naszą Rudzię na Egona 8O

iwcia

Post » Śro kwi 08, 2009 9:15

Ale śliczny Egonek :)

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Śro kwi 08, 2009 9:34

Egon jest prześliczny. I ma czadowe imię :lol: (kojarzy mi się z "klawo jak cholera, Egon" ze szwedzkiej nieskomplikowanej komedii z czasów prehistorycznych :lol: )

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Śro kwi 08, 2009 9:54

Faktycznie - Egon klawy jest :lol: Tylko, pliz, uważajcie, coby mu ktoś nie dał iwermektyny. Część kolaków jej nie toleruje. Sorki, ale mam manię na tym punkcie (collaków, znaczy się) :wink:
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Śro kwi 08, 2009 10:02

Zofia&Sasza pisze:Faktycznie - Egon klawy jest :lol: Tylko, pliz, uważajcie, coby mu ktoś nie dał iwermektyny. Część kolaków jej nie toleruje. Sorki, ale mam manię na tym punkcie (collaków, znaczy się) :wink:

Wiemy o iwermektynie, też mamy manie na punkcie collaków, mam trzy swoje :D

iwcia

[poprzednia][następna]