Kasa K. - 106 szt.:) +27- Znowu na dnie...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob gru 12, 2009 12:47 Re: Kasa K.-89 szt.+18 -UWAGA!Lecimy w dół...w górę, w dół, w..

alareipan pisze:Niestety naród się musi sporo jeszcze nauczyc Gosia... :? Jeszcze nie zdążył dobrze załapać, że swoje zwierzęta trzeba leczyć, a co dopiero kastrować :evil:

w porównaniu z tym, co było jakiś czas temu (5-7 lat), zrobiliśmy ogromny krok do przodu w tej kwestii. I oby tak dalej.

Aga napiszę do niej, ale już po powrocie.

ok, dzięki :)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Sob gru 12, 2009 16:24 Re: Kasa K.-89 szt.+18 -UWAGA!Lecimy w dół...w górę, w dół, w..

XAgaX pisze:
alareipan pisze:Niestety naród się musi sporo jeszcze nauczyc Gosia... :? Jeszcze nie zdążył dobrze załapać, że swoje zwierzęta trzeba leczyć, a co dopiero kastrować :evil:

w porównaniu z tym, co było jakiś czas temu (5-7 lat), zrobiliśmy ogromny krok do przodu w tej kwestii. I oby tak dalej.

Aga ten postęp jest tu...na miau. W "normalnym świcie" to jeszcze nie za bardzo... :(

Gohag

Od: Śro sty 16, 2008 8:16

Post » Pon gru 14, 2009 22:47 Re: Kasa K.-89 szt.+18 -UWAGA!Lecimy w dół...w górę, w dół, w..

Alareipan podaj proszę dane do przelewy Pako.Bazarek skończył się a ja nie mam takich danych.Pako pewnie czeka :?:
Legnica

Post » Wto gru 15, 2009 12:45 Re: Kasa K.-89 szt.+18 -UWAGA!Lecimy w dół...w górę, w dół, w..

Legnica pisze:Alareipan podaj proszę dane do przelewy Pako.Bazarek skończył się a ja nie mam takich danych.Pako pewnie czeka :?:

Czeka, bo w podpisie stoi, że alareipan wyjechana ;) Ale już jestem i wszystko nadrabiam.

Z zaległości jeszcze podziękowania - dla Babajagi, dla Panikoty, dla XAgaX podwójne ;) i dla Agiis-s :1luvu: Dziewczyny bardzo serdecznie dziękuję za przelewy :1luvu:

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

Post » Wto gru 15, 2009 21:08 Re: Kasa K.-89 szt.+18 -UWAGA!Lecimy w dół...w górę, w dół, w..

Gohag pisze:
XAgaX pisze:

Aga ten postęp jest tu...na miau. W "normalnym świcie" to jeszcze nie za bardzo... :(

nie zamierzam się kłócić, ale mam sporo do czynienia z ludźmi poza miau, którzy podzielają nasze opinie na pewne kwestie. Wbrew pozorom jest ich całe dzikie mnóstwo ;) i oby tak dalej, bo efekty widać :)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Post » Wto gru 15, 2009 21:24 Re: Kasa K.-89 szt.+18 -UWAGA!Lecimy w dół...w górę, w dół, w..

Żadnych kłótni mi tu :twisted: Czuwam :rudolf:

Znowu płyną podziękowania :D Tym razem do Pako za zakupy u Legnicy i za kolczyki od Xandry :1luvu: :1luvu: :1luvu:

alareipan

Post » Wto gru 15, 2009 21:28 Re: Kasa K.-89 szt.+18 -UWAGA!Lecimy w dół...w górę, w dół, w..

I już całkiem ładna sumka się zebrała - można już kogoś odjajczyć :twisted: :ryk:

Poluje na takiego oposa - nie wiem czy bezdomny ale pod ogonem to ma sporo :)
Obrazek

montes

Od: Śro lut 22, 2006 20:45

Post » Wto gru 15, 2009 23:03 Re: Kasa K.-89 szt.+18 -UWAGA!Lecimy w dół...w górę, w dół, w..

przypominam się ze swoimi numerkami- mam nadzieję, że uda się wszystko w miarę szybko załatwić :) :ok: :ok:
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Śro gru 16, 2009 8:04 Re: Kasa K.-89 szt.+18 -UWAGA!Lecimy w dół...w górę, w dół, w..

Kobitki na pewno nie będę się kłócić. Cieszę się, że są choć rejony gdzie jest lepiej. Oby tak dalej.
I przy okazji sssssssssssssssstrasznie przepraszam. Noszę wypełnione druczki od tygodnia albo lepiej i ciągle jakoś mam pod górę. Nawet już nie obiecuję, że dziś wpłacę. Pochwalę się jak mi się uda....

Gohag

Od: Śro sty 16, 2008 8:16

Post » Śro gru 16, 2009 17:28 Re: Kasa K.-89 szt.+18 -UWAGA!Lecimy w dół...w górę, w dół, w..

Gohag pisze:Kobitki na pewno nie będę się kłócić. Cieszę się, że są choć rejony gdzie jest lepiej. Oby tak dalej.
I przy okazji sssssssssssssssstrasznie przepraszam. Noszę wypełnione druczki od tygodnia albo lepiej i ciągle jakoś mam pod górę. Nawet już nie obiecuję, że dziś wpłacę. Pochwalę się jak mi się uda....

Dobrze, że mi przypomniałaś! :twisted: Będę Cie miała na oku :mrgreen: :ryk: :ryk: :ryk:

Dotarł przelew od Jessi74 :D Bardzo dziękuję! :1luvu:

Aga myślę, że pierwsze 200 pójdzie do "Ciebie"... tylko muszę napisać do tej dziewczyny maila, a czasu mi brakuje :oops: Potem może opos Montes, a potem znowu 200 do "Ciebie".

Zakręcona jestem... :oops: Czy ktoś przed świętami planuje jesczez ciachać?

alareipan

Post » Śro gru 16, 2009 17:30 Re: Kasa K.-89 szt.+18 -UWAGA!Lecimy w dół...w górę, w dół, w..

U mnie spokojnie; jeszcze kocura nie złapałam ( wiem, ociągam się) a gdyby udało mi się to termin spłaty mogę wydłużyć :mrgreen:
Obrazek

montes

Post » Śro gru 16, 2009 17:34 Re: Kasa K.-89 szt.+18 -UWAGA!Lecimy w dół...w górę, w dół, w..

Aaaa no to może od razu zbierać te 400 dla Agi? A my się potem Montes policzymy ;)

alareipan

Post » Śro gru 16, 2009 17:42 Re: Kasa K.-89 szt.+18 -UWAGA!Lecimy w dół...w górę, w dół, w..

alareipan pisze:Aaaa no to może od razu zbierać te 400 dla Agi? A my się potem Montes policzymy ;)

Dobra :mrgreen:

Poszukam jeszcze czegoś na bazarek Obrazek
Obrazek

montes

Post » Śro gru 16, 2009 18:15 Re: Kasa K.-89 szt.+18 -UWAGA!Lecimy w dół...w górę, w dół, w..

alareipan pisze:Aga myślę, że pierwsze 200 pójdzie do "Ciebie"... tylko muszę napisać do tej dziewczyny maila, a czasu mi brakuje :oops: Potem może opos Montes, a potem znowu 200 do "Ciebie".

OK, może tak być :) Ani napisałam, że skontaktujesz się z nią po 15.12. :) mam nadzieję, że uda się odroczyć płatność choć za jeden zabieg, jeśli nie uda się od razu zebrać całej sumy :ok: dziękuję :)
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Śro gru 16, 2009 21:06 Re: Kasa K.-89 szt.+18 -UWAGA!Lecimy w dół...w górę, w dół, w..

A ja też się ociągam...zdjęcia koteczki :oops: :oops: :oops: Już prawie tydzień zwlekam...ups :oops: Jak zrobię, to wrzucę. Już nie będę obiecywać kiedy, bo i tak pewnie nie uda mi się w terminie hehe :mrgreen:

:roll:

:P
Obrazek

kinia098

Od: Pt maja 01, 2009 21:53

[poprzednia][następna]