ZIUCIA [*] ŚPIJ SŁODKO NASZ ANIOŁKU [*]BYLAŚ BARDZO KOCHANA[*]
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
iza71koty pisze:Malutka Ziutka odeszła w nocy. Wczoraj wieczorem już nie spała smacznie.Cierpiała!!!!TAK MI PRZYKRO!!!!!![]()
![]()
![]()
ZIUCIA [*] ŚPIJ SŁODKO NASZ ANIOŁKU [*]BYLAŚ BARDZO KOCHANA[*]
No widać nie może tak być.Ja to się czasem boję wogole z czegoś cieszyć bo zaraz za to place okrutną cenę. Mam tak od wielu lat. Czasem radość muszę tlumić w sobie, bo się boję że coś złego się wydarzy.I z reguły niestety tak jest.Nieszczescia chodzą parami. Zawsze jak odchodzi jakiś kot, to ja wiem że to początek. Zawsze odchodza trojkami!!!! Nie wiem czemu ale mam tak od lat !!!!!Najpierw Czarnuszek, Dorotka a teraz Ziutka. No trzy są jakby nie patrzec. Kiedy odchodzi pierwszy kot ja wiem że to początek niestety. To jest dziwne, ale zawsze kończy się na trzech. Samą bardzo mnie to dziwi. Wielokrotnie już tak miałam.Pozdrawiam.cos_tam82 pisze:czy to nie może być tak, że jak się człowiek ucieszy to ten stan trwa i trwa i trwa... tak mnie uradowały zdjęcia Luny, pierwsze dla mnie najlepsze, wygląda jakby wdzięczyła się do kotka na worku w nadziei że może wtedy więcej sypnie
no i radość ma nie trwała zbyt długotak mnie strasznie przykro z powodu odejścia Ziutki
katia.seitz pisze:Witajcie, chciałabym wirtualnie zaadoptować Gwiazdeczkę. Czy mogę prosić o instrukcję - może jestem niekumata, ale nie wiem, na jaki numer konta wpłacić pieniądzePozdrawiam.
Witam Serdecznie!!!!! Ogromnie się cieszę!!!!!!Wielkie Dzięki. TO Nasza Kochana Gwiazdeczka ma już Opiekuna!!!!!!! CUDOWNIE!!!!!!Agiss póżniej prześle Ci numer konta. Pozdrawiam Serdecznie!!!!!GWIAZDECZKO!!!!katia.seitz pisze:Witajcie, chciałabym wirtualnie zaadoptować Gwiazdeczkę. Czy mogę prosić o instrukcję - może jestem niekumata, ale nie wiem, na jaki numer konta wpłacić pieniądzePozdrawiam.
katia.seitz pisze:Witajcie, chciałabym wirtualnie zaadoptować Gwiazdeczkę. Czy mogę prosić o instrukcję - może jestem niekumata, ale nie wiem, na jaki numer konta wpłacić pieniądzePozdrawiam.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 43 gości