AYO pisze:Odesłałaś mnie onegdaj do Twojego wątku w zwiazku z zapytaniem o pluszouszy![]()
Chłe chłe
Ona Cię ogólnie do swojego wąta podstepnie zwabiła.
A pluszouszy znajdziesz w "Koć&Pluszon1"

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
AYO pisze:Odesłałaś mnie onegdaj do Twojego wątku w zwiazku z zapytaniem o pluszouszy![]()
Wielbłądzio pisze:Nie wiem czy wiesz, że u mnie Olewacz załatwił kanapę na amen, wyjechała na wysypisko... Oby u Was nie skończyło się tak samo
Aleba pisze:No i widzę jakby pierwsze efekty odstresowywacza. Blusia zaczęła się bawić
Problem w tym, że ona nie umie się bawić z innymi kotkami. Dla niej zabawne jest zaczaić się na kogoś, napaść go, przestraszyć i pogonić. Załatwiła tak już Inkę, Dzidzię i Lutka. Niestety, nie wyglądały na zachwycone tą formą zabawy
Aleba pisze:Od 3 dni nigdzie nie widzę śladów działalności olewacza, łóżko suche, żadne smrodki po kątach się nie unoszą.
Aż boję się cieszyć...
Zauważyłam za to, że Blusia jest trochę odwodniona, zaczęłam więc dopajać ją wodą przy okazji podawania leków. Zastanawiam się tylko jaką ilość tej wody mam w nią wlewać?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 653 gości