_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Jestem debilką że nie spytałam o buty (w sensie czy masz i jaki rozmiar) bo albo bym Ci pożyczyła, albo kupiła . I odfutrz te ubrania, bo o ile Justin zostawił tylko czarne, niewidoczne włosie, to białe i rudobrązowe się rzuca w oczy - wszystkie gady musiały sprawdzać czy dobrze pakuję . W domu z powyższego powodu nie czyściłam, a w pracy okazała się że rolka ma tylko 1 listek .
Wpadłam na chwilkę tylko Dziękuję,pojawiło sie Tyle Osób ktore od lat są w moim sercu
Marzenko ja własnie jade kupić buty,musze miec takie jak moja noga wymaga mam śliczne ukochane czarne buty od Adrianki ale w tych to latam już kilka lat wszędzie nigdy takich już nigdzie nie dostanę nie kupię a one takie wyjątkowe musze kupić jakies pólbuty to chyba jedyna rzecz jaką musze kupić już chciałam pozyczyć jednak każdy z nas ma inne nogi a moja jest pokraczna tzn stopa muszę dobrac takie żeby dojść gdziekolwiek
Iwonko, chcialam byc jutro z Toba, nie uda mi sie dotrzec, ale myslami i sercem bede przy Tobie
I nie mysl nawet o tych wszystkich ludziach, dla ktorych wazny jest kolor kwiatow albo "kreacja" , ani na tych, ktorzy nie potrafia uszanowac pamieci Mamy. Swiat pelen jest ludzi plytkich, zwyczajnie glupich Wazne jest to, co Ty masz w sercu. Czarne ubranie jest tylko dla otoczenia. Prawdziwa pamiec o Blískich, ktorzy odeszli, jest w nas.
Dziewczyny Dziękuję że jutro gdy pomysle że Jesteście to będzie mi cieplej w sercu Na miejscu będzie Basia z Mirkiem Chciała tez Lucynka przyjechać ,ale lepiej nich zostanie z Urwiskiem bo będzie po narkozie ja Wiem że i Ona sercem będzie całym Najgorsze dzisiaj jest to że wymiotuję okropnie z nerwów i znowu jest mi paskudnie zimno wciskam w siebie sok pomidorowy bo tylko to mi wchodzi jakoś jeszcze
Ryczę bo Zosia odeszła i to był teraz taki kolejny cios to nie tak miało być Zosiu [']