Kropeczka13 pisze:Sytuacja zupełnie hipotetyczna:
" Ja aby zrobić Jadzi na złość w czasie Jej nieobecności w domu pakuję paręnaście kotów i zawożę do schroniska i nie mówię gdzie te koty zawiozłem i jaka jest w tym Jej wina"
No to by było niezłe

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kropeczka13 pisze:Sytuacja zupełnie hipotetyczna:
" Ja aby zrobić Jadzi na złość w czasie Jej nieobecności w domu pakuję paręnaście kotów i zawożę do schroniska i nie mówię gdzie te koty zawiozłem i jaka jest w tym Jej wina"
Mara S pisze:Kropeczka13 pisze:Sytuacja zupełnie hipotetyczna:
No to by było niezłea jej wina po troszku jest taka, że se wzięła chopa, co do końca go nie zna/nie wie czego się spodziewać po nim
Plotkara pisze:Mam jeszcze takie pytanie od osób, które kojarzą Przystojniaka ze schroniska - nie wiecie może co kocisko ma z oczkami, bo nie wyglądają za dobrze. Jakaś wydzielina się cały czas pojawia i praktycznie ciągle ma przymknięte lub całkowicie zamknięte.
wolontariusz pisze:Plotkara pisze:Mam jeszcze takie pytanie od osób, które kojarzą Przystojniaka ze schroniska - nie wiecie może co kocisko ma z oczkami, bo nie wyglądają za dobrze. Jakaś wydzielina się cały czas pojawia i praktycznie ciągle ma przymknięte lub całkowicie zamknięte.
Nie pamiętam żeby cokolwiek działo się z jego oczkami??? Może Marta coś będzie wiedziala??
Plotkara pisze:wolontariusz pisze:Plotkara pisze:Mam jeszcze takie pytanie od osób, które kojarzą Przystojniaka ze schroniska - nie wiecie może co kocisko ma z oczkami, bo nie wyglądają za dobrze. Jakaś wydzielina się cały czas pojawia i praktycznie ciągle ma przymknięte lub całkowicie zamknięte.
Nie pamiętam żeby cokolwiek działo się z jego oczkami??? Może Marta coś będzie wiedziala??
Właśnie coś jest nie tak, bo jak mówiłam - ciągle jest wydzielina i ma te oczka zamknięte. Jest gigantyczna różnica między oczkami Drapka a Skarpety [Przystojniaka].
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości