Moderator: Estraven

Cookie1706 pisze:http://www.youtube.com/watch?v=vfL1LihI26I
Qrde cudowny jest ten filmik![]()
![]()
![]()
Ciągle go oglądam, co więcej, molestuje nim moich znajomych
Dorota Wojciechowska pisze:Mialam wlaśnie tel. od pani ktora wziela od nas czarna InezNiestety pomimo uplywu czasu Inez nadal zasikujd dom i teraz dolaczyl stacjonarny. Nadal miedzy kotami chlodna wojna. Pani z zalem ale musi oddac Inez
Nie moze w tygodniu(proponowalam srode rano bo wtedy mam dyzur) wiec Terenia lub Alienor beda sie musialy umowic

asiek_i_boguś pisze:Relacja z dyżuru: Klimek zwymiotował po podaniu leków rano !!! Jest info w chatce. A potem ponoć było z nim ok. Relacja mamy. Z resztą wszystko ok. Do kociarni pojechało 5 saszetek Hilsa dla Klimka i paczka różności papu dla kociaków (może się przyda całość do jakiegoś DT) I moje mama z własna aprowizacją puszkową pojechała![]()
Ale myślę, że najważniejsze info to WYMIOTY KLIMKA !!!
terenia1 pisze:Marlenko dzięki za wpis na dyżur i za zdjęcia zaraz przejrzę i postaram się parę wkleić na watek![]()
terenia1 pisze:tak że domek dla Rysi będzie super
i coraz bardziej oswojoną, dzisiaj się głaskałyśmy
http://www.nadziejanadom.orgjadziaII pisze:Ja bym jutro rano podskoczyla ale niestety nie dam rady bo przed 10 mam byc na festynie.
Kocur jest czarny z biala krawatka i bialymi skarpetkami i okropnym grzybem wiec charakterystyczny wiec prosba do wszystkich aby zwrocic na niego uwage.
terenia1 pisze:No jeszcze dziś trzeba poruszyć jedną sprawęKOCIA IMPREZA jak co roku odbędzie się jak zwykle u mnie z przyczy wiadomych impreza o charakterze ogródkowo-grillowym, każdy przynosi to co chce
no oprócz kotów
Czas najwyższy pomyśleć o terminie bo z organizacją nie będzie problemu
![]()
Ja jeśli chodzi o termin to proponuję w tym roku 02.07.11r. czyli pierwsza sobota lipca![]()
![]()
czasu jest sporo więc chyba wszyscy, któryz będą mieli ochotę przybyć zabukują sobie ten terminek
terenia1 pisze:Dziewczyny czy ktoś z rana da jutro podskoczyć do kociarni, nie ma dyżuru - choćby tylko żeby podać jedzonko i otworzyć okna ja będę około 17 więc zrobię całą resztę , plissssssss
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 95 gości