Kocinka jadła,zrobiła sioo do kuwetki,zwiedzała mieszkanko,czasami trochę płakała,pewnie szukała swojego rodzeństwa.
Duży obiecał zdawać dalsze relacje

A to nowe schroniskowe maleństwo,jakże jest podobne do Kruszynki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
M_o pisze:Katar cały wyłazi na wierzch, więc rano Nusia trąbi jak słonik, aż do chwili, w której oczyścimy nosek. Zaczyna coraz szerzej otwierać prawe oczko. Powiedzcie - chciałabym czymś rozmiękczyć zaschniętą ropę w koło oczu, czy coś zadziała skuteczniej niż sól fozjologiczna?
BOENA pisze:Wiecie,jestem trochę zniesmaczonaOtóż chodzi mi o moją tymczasowiczkę Tri.Miała szansę na dobry dom,miała
![]()
Kotka się spodobała,Jej charakter też,lecz po zastanowieniu,zainteresowana Nią Pani odmówiła-powód:miała sterylkę aborcyjnąMoże nie należy wszystkiego mówić?I jeszcze odczułam,że to moja wina.
BOENA pisze:Wiecie,jestem trochę zniesmaczonaOtóż chodzi mi o moją tymczasowiczkę Tri.Miała szansę na dobry dom,miała
![]()
Kotka się spodobała,Jej charakter też,lecz po zastanowieniu,zainteresowana Nią Pani odmówiła-powód:miała sterylkę aborcyjnąMoże nie należy wszystkiego mówić?I jeszcze odczułam,że to moja wina.
tangerine1 pisze:BOENA pisze:Wiecie,jestem trochę zniesmaczonaOtóż chodzi mi o moją tymczasowiczkę Tri.Miała szansę na dobry dom,miała
![]()
yyyyyy![]()
ale co, zdaniem tej pani, zmienilo sie w kocie po wykonaniu sterylizacji aborcyjnej
Mała1 pisze:wiecie co-to był co gorsza naprawde dobry bardzo domek![]()
Pani odmówiła mysle,bardziej z powodu takiego, ze nie chce wspierac ludzi ,którzy takie rzeczy robia.
a to pewnie wynika z nieznajomosci problemu nadpopulacjii kociej.
iwona_35 pisze:mirandaaa1 pisze:To ja jako pierwsza wrzucę fotke naszego powalającego stoiska! Nasza Supermała jest po prostu bezkonkurencyjna...
Mnie sam pomysł oraz wykonanie rzuciło na kolanaja tam sie czuje przy Małej mała
Oto jej arcydzieło:
i Lola na pierwszym planie![]()
Wogole ja sie przy Was Laski czuje niedowartosciowana, kazda z Was jest w czyms doskonala... wiele z Was mogłaby uczyc weterynarzy jak leczyc koty... Karee - kolejna artystka...
Ło rany, albo tez znajde w sobie jakis talent albo normalnie zamkne sie w sobie
mała , SUPER STOISKO![]()
![]()
![]()
Dziewczyny , parę słów wyjaśnienia:
Przykro mi ,że sie trochę od was odsunęłam, ale za to bardzo zbliżyłam się z moją córką, moje relacje bardzo się polepszyły, spędzamy każdą sobotę i niedzielę razem ,plus popołudnia.
Lucky, bardzo nas do siebie zbliżył i chce to wykorzystać.
mówiłam Małej, że na okres wakacji, muszę spauzować.
Poza tym, jesteście tak wspaniale zorganizowane, że na pewno nie zauważyłyście nawet mojej nieobecności.
, bardzo się z tego cieszę.
Acha dziewczyny nie zapomnijcie o Guni...dalej jest u mnie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 639 gości