Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
_namida_ pisze:_namida_ - 3 - (Mrusia, Uma, Delta).
W materiale do ogłoszeń Figo, Figa i Funky, który przyszedł na mail, nie widzę kontaktu (mail, telefon), nie wiem też, który kot ze zdjęcia jaką ma płeć i imię.
Annazoo pisze:Czy ktoś mógłby się ze mną podzielić betaglucanem? Plis
Kocuria pisze:***
zyta faktycznie daje się pogłaskać, oczko jej się brzydko paprze, żółtawa wydzielina i mruży, przemyłam i zakropiłam z polecenia miszelę.
kufel odmówił współpracy przy probiotyku, poda mu go robert jutro rano.
rita i donata to dwa wcielone diabły tasmańskie, demolują klatkę, rozrzucają jedzenie, wywracają kuwetę i są esencją demonicznego kociaka ze stereotypów. kot simona by się nie powstydził.
i tym dyżurem zakańczam na chwilę obecną swoją bieżącą działalność w fundacji na czas nieokreślony - miszelina poinformowana, część dyżurów przejęła britta, część mam nadzieje ktoś przyopiekuje - z przyczyn zdrowotnych, mam nadzieję że na niezbyt długo.
pozostaję do dyspozycji na ewentualny doskok, być może kocivent itp. ale na zasadzie doraźnej, nie regularnej.
Annazoo pisze:Czy ktoś mógłby się ze mną podzielić betaglucanem? Plis
katebush pisze:Annazoo pisze:Czy ktoś mógłby się ze mną podzielić betaglucanem? Plis
ja tez moge, ale dopiero w srode
BarbAnn pisze:Wy wszystko wiecie więc pytam
czy jest taka karma która
nie ma pszenicy ani innych zbóz jak Orijen
Ma włókna pomagające się wypróznic jak RC fibre response
i jest niskokaloryczna jak karmy light?
miszelina pisze:Dzieki za dotychczasowa działalność, zycze powrotu do zdrowia, jak najszybszego oczywiście!
Został Ci jednak jeszcze jeden dyzur,bo obiecałaś, ze 2.11. wieczorem przyjdziesz (britta moze dopiero od przyszłego tygodnia). Jeśli nie dasz rady, daj znać.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, fruzelina, Google [Bot], Gosiagosia, squid i 242 gości