Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
lamiglowka pisze:Agnieszko, do wszystkiego można się przyzwyczaić. Koty do wózka, zakupy też. Na noc Apap na noc, serio. Też nie mogę dźwigać, ale kotom tego nie wytłumaczę. Tytus chodzi na zumbę, bardzo mu sie poprawiło. Teraz to już zaszedł wyżej - na jakieś zajęcia kształtowania czegoś przeszedł. Dwa razy w tygodniu.
Cieszę się, że napisałaś...jak Basia i inne skarby ???
Szymkowa pisze:Praksedo,
ja polecam to:
http://www.taichi.pl/page.tresc.pl.30.html
ćwiczenia dla każdego, takie że można się rozgrzać ale nie zmęczyć,
sama chodziłam, więc wiem. Zamierzam znów chodzić, gdyż od maja będę mieć wiecej czasu.
Miuti pisze:Trzymaj się,
Ze mną nie lepiej... ale ja mam mniej obowiązków, niż Ty.
Nie dorastam Ci do pięt.
Prakseda pisze:Właśnie wysmażyłam pismo do dyrektora mojej instytucji bo zapieniło mnie. Administratorka zakupiła te ostre szpile na gołębie.Po moim trupie! Jest wiele innych zabezpieczeń przed tymi obsrańcami, nie wiążących się ze zranieniami i cierpieniem.
Mam nadzieję, że dyrektor przychyli się do mojej prośby, bo lubi zwierzaki. Trzymajcie kciuki, żeby tak było.
Amica pisze:Prakseda pisze:Właśnie wysmażyłam pismo do dyrektora mojej instytucji bo zapieniło mnie. Administratorka zakupiła te ostre szpile na gołębie.Po moim trupie! Jest wiele innych zabezpieczeń przed tymi obsrańcami, nie wiążących się ze zranieniami i cierpieniem.
Mam nadzieję, że dyrektor przychyli się do mojej prośby, bo lubi zwierzaki. Trzymajcie kciuki, żeby tak było.
Moje kciuki masz, trzymam mocno, żeby się udało z dyrektorem![]()
A swoja droga jak to jest możliwe, żeby ktoś produkował i sprzedawał coś takiego, co na to Ustawa o ochronie zwierząt?
Miuti pisze:W tym kraju panuje bezprawie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Myszorek i 136 gości