Czarne Diabły Tasm. III, czwórka tymczasów, 2 lata DT!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro paź 05, 2011 12:42 Re: Czarne Diabły Tasm. III, czwórka tymczasów, 2 lata DT!!!

Wierzę ci, bo ja dość miewam regularnie ...a Wienio to rodzaj klęski żywiołowej chwilami :lol: - nie damy radę poprawić świata, jedyne co się udaje, to sprawić, żeby jakiś mały okruch był mniej zły. Mało to budujące, chociaż jak popatrzeć na zdjęcia bezczelnych mord w DS-ach ... warto.

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Śro paź 05, 2011 12:52 Re: Czarne Diabły Tasm. III, czwórka tymczasów, 2 lata DT!!!

Ja też tak mam...
ale jak zobaczę zdjęcia kociastych, rozwalonych albo brojących w nowych domach.... ryczę :oops:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

joarkadia

Od: Śro wrz 15, 2010 21:30

Post » Śro paź 05, 2011 12:58 Re: Czarne Diabły Tasm. III, czwórka tymczasów, 2 lata DT!!!

Gratulacje Zbawicielko :lol: :wink:
Oby tylko fajne,chodliwe i miziate stwory sie trafiały.Jeśli takowe muszą. :ok: A potem szybko fajne i przefajne domki sie trafiały :ok:

Czym gadziny smarujesz?Jakie kapsułki dajesz?Mówie o pieczarkowym sezonie.Jest Termiderm w maści bez recepty.Raz dziennie tylko smarujesz.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Śro paź 05, 2011 21:16 Re: Czarne Diabły Tasm. III, czwórka tymczasów, 2 lata DT!!!

Nasza kronika sportowa - przy podawaniu leku koty zdobyły przewagę stylu :twisted: . Kropka dumna z siebie właśnie rozwaliła się na środku łóżka. Podczas pojedynku wzrokowego w przejściu Johny "Pingwin" Brawo wepchnął "Grubasa" Lucka do kuwety :roll: . "Grubas" ratując swa godność wymaszerował z dumnie podniesionym ogonem otrząsając zdradziecki żwir z łap metodą bociana :twisted: zapewniając tym samym personelowi dodatkową porcję sprzątania. W sprzątaniu dzielnie asystował "Pignwin" polując na zmiotkę :lol: . Zidane "Wodzu" trenował wczoraj i dziś rzut pawiem na odległość, doprowadzając personel do ataku paniki - szczegółowa analiza wykazała, że przyczyną rzutów było najprawdopodobniej zbyt łapczywe jedzenie. "Wodzu" został pouczony, że żarcie stoi cały czas i nie ma co wpadać w amok.
Oglądajcie nas jutro!

alix76

Post » Śro paź 05, 2011 21:56 Re: Czarne Diabły Tasm. III, czwórka tymczasów, 2 lata DT!!!

Witam wieczornie :D
Ważne jest też, by choć próbować wywołać uśmiech na twarzy innej osoby, bo może ten ktoś inny pomoże jak nie ludziom, to tym mniejszym...

Obrazek

juana

Od: Śro cze 15, 2011 7:19

Post » Śro paź 05, 2011 22:17 Re: Czarne Diabły Tasm. III, czwórka tymczasów, 2 lata DT!!!

Prześlicznie napisałyście - aż pozwoliłam sobie zacytować to Twoje zdanie u nas ! :1luvu:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Śro paź 05, 2011 22:26 Re: Czarne Diabły Tasm. III, czwórka tymczasów, 2 lata DT!!!

:oops:
A ja pozwoliłam sobie zajrzeć na Wasz wątek :oops: Zdjęcia robisz przepiękne :1luvu:

juana

Od: Śro cze 15, 2011 7:19

Post » Czw paź 06, 2011 9:26 Re: Czarne Diabły Tasm. III, czwórka tymczasów, 2 lata DT!!!

juana pisze::oops:
A ja pozwoliłam sobie zajrzeć na Wasz wątek :oops: Zdjęcia robisz przepiękne :1luvu:

Bardzo nam miło! Zapraszamy do nas na wątek nie tylko ukradkiem :1luvu:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Czw paź 06, 2011 19:43 Re: Czarne Diabły Tasm. III, czwórka tymczasów, 2 lata DT!!!

Ech, Bandido ma dziurę na łokciu, pochodzenie nieznane, wiec i on został zakwalifikowany do Drużyny Piguły.
Mam nową metodę podawania - granulki na srebrnej łyżeczce dl kawy prosto do pyszcza :twisted: . Metoda podawania na łyżeczce opracowana została na potrzeby Gołąbki :( - jak widać przydaje się i w innych przypadkach. Najgorzej idzie z Kropką :? , ale dzisiaj chociaż mnie nie obsiusiała :twisted: . Koty rozładowały stres dając sobie po pysku według grafiku i śpią teraz każdy w swoim rewirze - oby do rana :twisted:

alix76

Post » Czw paź 06, 2011 19:46 Re: Czarne Diabły Tasm. III, czwórka tymczasów, 2 lata DT!!!

alix76 pisze: Oglądajcie nas jutro!

Nie omieszkamy - któż by odpuścił taki serial? :mrgreen:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Czw paź 06, 2011 19:47 Re: Czarne Diabły Tasm. III, czwórka tymczasów, 2 lata DT!!!

A ja właśnie dzisiaj przy okazji głaskania Kozy wykryłam za jej uchem dziurę wielkości pięciozłotówki :?
Tak więc też mamy grzyba w stadzie.
Na mnie również :twisted: (w dodatku na mnie był już od jakiegoś czasu, na Kozę przeszło teraz :roll:).
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

Post » Pt paź 07, 2011 20:55 Re: Czarne Diabły Tasm. III, czwórka tymczasów, 2 lata DT!!!

grypa. albo inny hiv z ebolą. kto mi ciepłe mleczko poda ?

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

salvadoredali67

Od: Śro wrz 22, 2010 17:21

Post » Pt paź 07, 2011 21:10 Re: Czarne Diabły Tasm. III, czwórka tymczasów, 2 lata DT!!!

Ja chętnie. :mrgreen: Pod warunkiem, że będziesz chłeptał z miski na podłodze. I mlaskał głośno. :mrgreen:
Zastrzyki też chętnie zapodam. Podskórnie, na grzbiecie. 8)
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Pt paź 07, 2011 21:12 Re: Czarne Diabły Tasm. III, czwórka tymczasów, 2 lata DT!!!

Eee tam, nie krępuj się - wal domięśniowo 8)
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

Post » Pt paź 07, 2011 21:25 Re: Czarne Diabły Tasm. III, czwórka tymczasów, 2 lata DT!!!

Grrrr ...
Kropka dziś przeszła samą siebie i stanęła obok :twisted: . Walczyła tak, że rozsypała granulki - tanie to nie jest :twisted: , więc usłyszała opinię o prowadzeniu się swej matki. Druga porcję próbowałam rozpuścić w wodzie z mizernym skutkiem, więc dostała trochę paciaji do paszczy :twisted: oraz maści na skórę. Maść pospiesznie zlizała :twisted: .
W zasadzie leczeniem jest już objęte całe stado plus personel, który dostał swędzenia psychosomatycznego :twisted: . W poniedziałek przejdę się do ludzkiego weta, tylko przemyślę, czy takiego od pierwszego kontaktu czy od razu do psychiatry.
Co pozytywne, to że na pingwinie zmiany chyba się goją - jeszcze trzeba wygoić na reszcie :roll: i zdezynfekować chałupę i można mieć nadzieję na przerwę w zawodach.
Ponieważ w weekend mam szkolenie, właśnie starannie odsyfiłam chałupę - w związku z tym Johny "Pingwin" Brawo poszedł na kuwetę i rozkopał jej zawartość po całym przedpokoju. Teraz Łatka idzie po nim poprawić :twisted: .
Dla miłośników moich przypraw - dzisiaj nadawałam list zagraniczny i potrzebne były znaczki o większym nominale. Kto zgadnie, o co zapytała mnie Pani z okienka 8O , wygrywa porcję przyprawy do wybranego zastosowania.

alix76

[poprzednia][następna]