iwona_35 pisze:no to:
Mała
Ja,
ko_da
Mika
Pepperoni
pamiętajcie że pracuje w drukarni i chetnie wydrukuje ulotki aby je porozwieszac, oczywiście na mój koszt, tylko ktos musi to super napisać i zamienic na druk offsetowy czyli na KRZYWE.....
Potem może Karinka nam pomoże, a jeżeli nie da rady to na pewno na naszej stronce bedzie to napisane a nasza stronka nieoficjalna jest w gazecie................

To dopiszcie mnie, co ?
Jakie krzywe? Gazete przygotowuje to i ulotki chyba moge

tylko nie wiem czy to tak samo jak gazeta czy inaczej. Jesli na Corelu to nie umiem

I nie wiem jak to z profilami kolorow, ktore ustawia sie pod dana drukarnie. A napisac ladnie moze Kasia albo Grazyna ode mnie z pracy, jak bardzo poprosze
Mialam jeszcze pomysl zeby zrobic nasze dlugopisy, do rozdawania. Moj wujek ma maszyne tampondrukowa do nadrukow na dlugopisy i inne male przedmioty. Pytalam ile kosztuje wytrawienie kliszy - 30zl. Projekt zrobilby ktos utalentowany - logo, do tego adres Niekochanych. A potem jakby sie kupilo kilka paczek najtanszych dlugopisow, to moze udaloby sie za darmo zeby wujo poprzyciskal
jak mnie prosi to mu robie zdjecia na koncertach (on ma zespol) problemem moze byc jedynie, ze bedzie mial duzo zamowien, no i nie lubi kotow
ale nie wiem czy to dobry pomysl