I jakbyś miała kogoś z Carrefourem lub by ktoś z Katowic do Ciebie jechał to w Carrefourze znów flądra strzałozębna po dysze

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Agulas74 pisze:Dopiero doczytałam, ja mogę pomóc w łapance ale musiałybyśmy zgrać termin, bo w najbliższym czasie często wyjeżdżam.
Ania G pisze:Kilka zdjęć Noemi z naszej wizyty u Justyny![]()
Ech.. Noemi to cuuudowny kot szkoda,że ciągle ma pod górkę
Naprawdę podziwiam Justynę za to,że obdarza te koty nie tylko dobra opieką ale również miłością i czułością angażując w to całe swoje życie..
Najwyższa Kocia Izba Kontroli i jej Przewodnicząca - Noemi
Czyścioszek
Justa&Zwierzaki pisze:Aniu dziękuje za wstawienie fotek zwierzaczków![]()
A na ostatniej fotce jest charakterny truj łapek Czort![]()
A wczoraj nas do weta zawiozła kochana miko_bs a po wecie poszłyśmy na bardzo długi spacer z Larą Etną i wulkanem Maksiem , i mimo bardzo intensywnego spaceru Maks po powrocie był nadal aktywny, zresztą Etna też , jedynie Laryska padła ze zmęczenia od razu
Potem jeszcze miko_bs wyszła na chwilkę z Fibim a w domu to kociaste miały zabawę i mizianki , a tez juz jesteśmy umówione na piątek do weta na wizytę z Noemi .
AgaS1987 pisze:Justa&Zwierzaki pisze:Aniu dziękuje za wstawienie fotek zwierzaczków![]()
A na ostatniej fotce jest charakterny truj łapek Czort![]()
A wczoraj nas do weta zawiozła kochana miko_bs a po wecie poszłyśmy na bardzo długi spacer z Larą Etną i wulkanem Maksiem , i mimo bardzo intensywnego spaceru Maks po powrocie był nadal aktywny, zresztą Etna też , jedynie Laryska padła ze zmęczenia od razu
Potem jeszcze miko_bs wyszła na chwilkę z Fibim a w domu to kociaste miały zabawę i mizianki , a tez juz jesteśmy umówione na piątek do weta na wizytę z Noemi .
Ja chce do Was!![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: squid i 142 gości