BB pojechała bądź szczęśliwa malutka ! trojaczki szukają DS.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob wrz 15, 2012 6:01 Re: BB OPERACJA za nami jest lepiej tymczasy szukają domków

Dorciu, TY DZIELNA KOBITKA jesteś, podziwiam, podziwiam i podziwiam.
Skąd u Ciebie tyle siły :roll: Zwierzaczki które wpadają w Twoje łapki mają wielkie szczęście :D
"Aby mieć właściwe spojrzenie na własną pozycję w życiu,człowiek powinien posiadać psa, który będzie go uwielbiał,i kota, który będzie go ignorował"/ D. Bruce
Obrazek
Szarusia [*]; Roki [*]; Kiciucha [*]; Santa [*]2011; Tinka [*]2013; Timorka [*]2013; Azira [*]2015; Cynamon [*] 2019; Fituś [*] 2020; Tola [*] 09.2020; Tosia[*] 04.2021; Tysia [*] 12.2021; Dziunia [*] 02.2024.

Kotina

Od: Czw sty 26, 2012 15:52

Post » Sob wrz 15, 2012 6:49 Re: BB OPERACJA za nami jest lepiej tymczasy szukają domków

:1luvu: To my mamy szczęćsie (wszyscy adoptujący od Doroty),że jest ktoś taki,kto ratuje,leczy,poświęca WSZYSTKO ,czas,pieniądze zdrowie,pracuje ponad siły.I kiedy wyprowadzi już te wszystkie psie ikocie biedy na prostą,z rozdartym sercem ODDAJE NAM :1luvu:

Miłego dnia
DANA

ambrozja06

Od: Wto lut 21, 2012 16:51

Post » Sob wrz 15, 2012 9:35 Re: BB OPERACJA za nami jest lepiej tymczasy szukają domków

sprawiacie że się uśmiecham i wzruszam ,że mi się chce chcieć :1luvu:

zaraz przyjedzie Agnieszka po kolorową laleczkę ,cieszę się i denerwuje.... to ogromny słodziak ,spokojna aż niemożliwie :roll: przytulaśna i rozmruczana ,kot cudo :1luvu:
Jutro jednak będzie chrzest bojowy... :oops:
Zdam egzamin,zdam spoko ,oddam moją boidupkę ,oddam i tak jak powiedziałam jestem szczęśliwa że trafi do Dany i jEj męża.
nikt jeszcze nie oddał ogródka za kota :ryk:
jak ją odkupiłam( przywiozła ją gagucia z Wrocławia z pomocą Marty z miau ) ,taką biedna nieszczęśliwą ,z zalanym łzami pysiem ,czerwona mordką ,przerażoną ,pokulona mówiłam jej że znajdę jej najlepszy na świecie domek .
myślałam że już zostanie ze mną ,nikt nie pytał ,a jak zapytał to bezsensowny dom..to myślałam że lepiej jak zostanie ze mną :oops: ale przepuścić Taki domek jak Dany to grzech ,więc cieszymy się przez łzy i czekamy na was jutro.

Do adopcji sunia mieszana z cziłką ,mała ale bardziej w typie Jack Russell terier ,kochająca dzieci ,sunia ma 7 miesięcy .
biała w czarne łatki .
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Sob wrz 15, 2012 10:12 Re: BB OPERACJA za nami jest lepiej tymczasy szukają domków

podziwiam Cię Dorciu i życzę Ci bardzo dużo sił i zdrowia do niesienia dalszej pomocy :ok: :ok: :D
30.07.09 Maciuś [*] 02.10.10 Kocik [*] 16.12.10 Pusia [*] 10.07.14 Meliska[*] 23.01.18 Boluś [*] Kubuś [*] 07.10.2019 Kisia [*] 09.06.2021 Piracik [*] 07.03.2022 Kacperek [*] 05. 01. 2024 Belfaścik [*] 16. 02. 24 Figa [*] 22.02.25 Tulinka [*]15.04.25 Kropek [*] 06.05.25 Ptysiek 08.05.25 wybaczcie mi, do zobaczenia...

puszatek

Od: Sob lut 05, 2011 21:53

Post » Sob wrz 15, 2012 12:07 Re: BB OPERACJA za nami jest lepiej tymczasy szukają domków

ambrozja06 pisze::1luvu: To my mamy szczęćsie (wszyscy adoptujący od Doroty),że jest ktoś taki,kto ratuje,leczy,poświęca WSZYSTKO ,czas,pieniądze zdrowie,pracuje ponad siły.I kiedy wyprowadzi już te wszystkie psie ikocie biedy na prostą,z rozdartym sercem ODDAJE NAM :1luvu:

Miłego dnia
DANA

Podpisuję się pod tym obiema rękami, też miałam zaszczyt poznać osobiście Dorotę,
Ona nam zaufała...(chociaż widziała nas pierwszy raz na oczy) :D zdecydowała się dać nam Piesię...
Muszka stała się dla nas bardzo ważna w naszym życiu ...:1luvu:
Obrazek
...Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi:
iść przez życie nie czyniąc hałasu...
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Od: Pt lip 24, 2009 22:00

Post » Sob wrz 15, 2012 12:24 Re: BB OPERACJA za nami jest lepiej tymczasy szukają domków

Mxitrol ,to po co poprzednio dostałam Tobrex Difadol :|
Tulinek kaszle ,ale nic nie widać i nie słychać ,obserwujemy.
waży 2.70 kg :piwa:
Dyzio 2.35kg :piwa:
maluszki :1luvu:
Maja pojechała ,ale pierw ją za czipowałam .
Obrazek

dorcia44

Post » Sob wrz 15, 2012 13:53 Re: BB OPERACJA za nami jest lepiej tymczasy szukają domków

Super wieści :piwa:
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

Post » Sob wrz 15, 2012 14:05 Re: BB OPERACJA za nami jest lepiej tymczasy szukają domków

AnnAArczyK pisze:
ambrozja06 pisze::1luvu: To my mamy szczęćsie (wszyscy adoptujący od Doroty),że jest ktoś taki,kto ratuje,leczy,poświęca WSZYSTKO ,czas,pieniądze zdrowie,pracuje ponad siły.I kiedy wyprowadzi już te wszystkie psie ikocie biedy na prostą,z rozdartym sercem ODDAJE NAM :1luvu:

Miłego dnia
DANA

Podpisuję się pod tym obiema rękami, też miałam zaszczyt poznać osobiście Dorotę,
Ona nam zaufała...(chociaż widziała nas pierwszy raz na oczy) :D zdecydowała się dać nam Piesię...
Muszka stała się dla nas bardzo ważna w naszym życiu ...:1luvu:

ja mam"dwóch psów" od Dorci.....sunie słodziaki nad słodziaki,mądre,dobre,ukochane,najwazniejsze w domu na równi z kotami. Moja Fredziusia jest lekiem na całe zło-uwielbiamy ja ,nosimy na rekach a ona odpłaca wielkim serduchem.
Dorcine zwierzaki sa wyjatkowe :1luvu:
Serniczek

Post » Sob wrz 15, 2012 14:25 Re: BB OPERACJA za nami jest lepiej tymczasy szukają domków

Ależ się u Ciebie dzieje :piwa: :D !
Super, bardzo się cieszę.
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Sob wrz 15, 2012 15:48 Re: BB OPERACJA za nami jest lepiej tymczasy szukają domków

To masz Dorciu emocjonalny weekend.
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Sob wrz 15, 2012 16:54 Re: BB OPERACJA za nami jest lepiej tymczasy szukają domków

Bardzo ....aż się boję ,dziewczyny jak będziecie słyszały syrenę tz. dorcia wyje oddała BB...potem będę się cieszyła :oops:
OJ Dana Dana ,się będzie działo :piwa:

położyłam się na chwilę ,chwileczkę ..przyszedł Gadzina z harcerzami :crying: zamknęli sie u niego w pokoju ,ok. kładę się .
Ktoś wali do drzwi ,harcerz ..wlazł polazł . ok może teraz,nie nic z tego przylazł kolejny .
Poszli do Gadziny pokoju ,cisza...na chwile otwierają się drzwi i chłopaki przyleźli bawić się z kotami :|
no i tyle mojego poleżenia :twisted:
tak to jest jak się ma pokój przejściowy :x
Obrazek

dorcia44

Post » Sob wrz 15, 2012 17:30 Re: BB OPERACJA za nami jest lepiej tymczasy szukają domków

No.będzie się działo,będzie,zwłaszcza dlatego że mażwłaśnie nalewa dla ciebie super winko z naszej winniczki :ok: :ok: Przecież musimy wypić za zdrówko maleńkiej :piwa: :piwa: :piwa:
Dorotko nie przezywaj tak mocno rozstania z BB :!: :!: Wszystko będzie dobrze :ok:
Ja też się boję,żebym nie zmarnowała twojej pracy z BB :oops: :oops: Zrobię wszystko aby twoja gwiazdeczka była u nas szczęśliwa :kotek:
Nie martw się skarbie,przecież nie zabieram ci wszystkich,coś ci tam jeszcze zostanie do obrobienia :1luvu: :1luvu: Będę zdawała relację,może też jakieś zdjęcia będą :mrgreen:
Chlebek na zakwasie upieczony,takie tam spakowane,jesteśmy gotowi do drogi,wcześnie rano wyruszamy :ok: :ok: :ok:
Odpocznij.nie martw się,kolorowych snów życzę i do zobaczenia Dorotko :1luvu: :1luvu: :1luvu:

DANA

ambrozja06

Od: Wto lut 21, 2012 16:51

Post » Sob wrz 15, 2012 17:36 Re: BB OPERACJA za nami jest lepiej tymczasy szukają domków

aż mi się ciepło zrobiło :1luvu:
Obrazek

dorcia44

Post » Sob wrz 15, 2012 17:52 Re: BB OPERACJA za nami jest lepiej tymczasy szukają domków

Wielkie kciuki za pomyślność.
Ale pewnie jak przed egzaminem sie czujecie, mnie zawsze brzuch bolał:))

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Sob wrz 15, 2012 18:35 Re: BB OPERACJA za nami jest lepiej tymczasy szukają domków

Dorciu jak cudnie czyt się takie rzeczy Ambrozja napisała szczertą prawdę o tym co robisz dla tych wszytskich biedaków i jak je wyprowadzasz na prostą. Ja u nikogo nie widziałam takiej symbiozy jaka panuje u Ciebie wśród Zwierzaków. Ty przecież masz wspaniały fach w ręku - kocio-psi psycholog :D
gdzie BB będzie miała domek? - jakie to miasto, 6 godzin jazdy od Warszawy?

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

[poprzednia][następna]