pojawily sie u nas chrabaszcze majowe. Kazar znosi do domu. a mi ich zal wiec separuje Kazka od balkonu, efektem tego jest kot rzucajacy sie po pokoju jak tygrys w klatce

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
AprilRain pisze:ale dobra wiadomosc na koniec dnia!!![]()
![]()
pojawily sie u nas chrabaszcze majowe. Kazar znosi do domu. a mi ich zal wiec separuje Kazka od balkonu, efektem tego jest kot rzucajacy sie po pokoju jak tygrys w klatce
kasia_czy pisze:ja też poprosze na pw nr konta i sugestię nt wysokości składki.
jerzykowka pisze:Ja również poproszę o nr konta. Chciałabym choć symboliczniewspierać Klub Ślepaczkow, ktory robi tyle dobrego
Bazyliszkowa pisze:Zmiany na pierwszej stronie już są.
Jeśli chodzi o podział funduszy, to chyba tak jak do tej pory, choć strasznie to dzielenie trudne, zwłaszcza, że czas gra tak dużą rolę.
Joluka - dobrze, jeśli jak najwięcej osób głosuje, ale jasne, że może się zdarzyć, że ktoś akurat nie będzie mógł (kar się za to nie przewiduje).
Bazyliszkowa pisze:Ciepła - jasne, że możesz. Witaj w KlubieŚlepaczek w domu nie jest warunkiem (np. ja też nie mam ślepaczka).
kotika pisze:Trzymajcie kciuki za Angelka. Jego oczy żle wyglądaja. Włąściwie to wcale ich nie ma.![]()
Mały wpada noskiem na przeszkody. Jest jednak bardzo żywotny(słyszę jak sie nadal drze) i ciekawy świata.
Muszę pojechać z nimi do dr Pikiela. Moje wetki mają wielkie serce i są dobre w leczeniu bezdomnych kotów,
ale same zawsze mówią, że oczka to najlepiej specjalista. Niestety tam wizyta jednego kociaka, to koszt 150 zł.
Jeśli jednak jest jakaś szansa, to dr Pikiel najlepiej zaradzi. Zawsze mówi, że u młodych jest szansa na dużą
regenerację.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Williamlaria i 27 gości