KOCIAKI Z PIOTRKOWA -wielka akcja JOPOP & co. :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob gru 12, 2009 13:51 Re: KOCIAKI Z PIOTRKOWA! PP- walczymy!Potrzebne PIENIĄDZE!

Magis, przepadłaś, Kobieto! :lol: Zarobimy Cię na śmierć. :wink:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Sob gru 12, 2009 13:58 Re: KOCIAKI Z PIOTRKOWA! PP- walczymy!Potrzebne PIENIĄDZE!

zarobiona na śmierć to ja jestem od jakiś ... 4 lat ... więc przykro mi ale nie macie szans :ryk:
a tak na poważnie to bardzo lubię pracować charytatywnie - traktuję to jako swoistą "odtrutkę" :)

Może takie nabiurkowe kalendarze - organizery? wiecie takie które się kładzie płasko na biurku i można sobie na nich pisać i robić notatki, mają wyrywane kartki? Podkładki też są chyba dobrym pomysłem - tylko naprawdę potrzeba by było super zdjęć - ludzie "kupują" oczami ;) Jakbyśmy ustaliły do niedzieli co ma być to w poniedziałek mogę wysłać zapytanie do drukarni za ile by to zrobili - oczywiście zaznaczając, ze to zlecenie niekomercyjne.

Magis

Od: Pon lis 14, 2005 13:41

Post » Sob gru 12, 2009 14:03 Re: KOCIAKI Z PIOTRKOWA! PP- walczymy!Potrzebne PIENIĄDZE!

Magis pisze:Może takie nabiurkowe kalendarze - organizery? wiecie takie które się kładzie płasko na biurku i można sobie na nich pisać i robić notatki, mają wyrywane kartki?

TAK! :D
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Sob gru 12, 2009 14:29 Re: KOCIAKI Z PIOTRKOWA! PP- walczymy!Potrzebne PIENIĄDZE!

Tylko tak jeszcze zanim sie rozpędzimy w wymyślaniu gadżetów to jeszcze pytanie organizacyjne: żeby wyprodukować będa potrzebne jakieś fundusze. Ja mogę część wyłożyć, ale ktoś jeszcze będzie musiał partycypować w kosztach (które oczywiście będą zwrócone po sprzedaży). Ktoś będzie się musiał zająć dystrybucją (czyli rozsyłaniem fantów) i pilnowaniem bazarków - sama nie dam rady czasowo ze wszystkim.

Asiu jak mi zostawisz na prv swój mail to się odezwę z konkretami cenowymi

Magis

Post » Sob gru 12, 2009 15:47 Re: KOCIAKI Z PIOTRKOWA! PP- walczymy!Potrzebne PIENIĄDZE!

Magis pisze:Tylko tak jeszcze zanim sie rozpędzimy w wymyślaniu gadżetów to jeszcze pytanie organizacyjne: żeby wyprodukować będa potrzebne jakieś fundusze. Ja mogę część wyłożyć, ale ktoś jeszcze będzie musiał partycypować w kosztach (które oczywiście będą zwrócone po sprzedaży). Ktoś będzie się musiał zająć dystrybucją (czyli rozsyłaniem fantów) i pilnowaniem bazarków - sama nie dam rady czasowo ze wszystkim.

Ja mogę pilnować bazarków. Mogę sama zakładać wątki (bo wtedy ma się dostęp do aktualizowania pierwszej strony)
lub monitorować już założone.

Dama Ya

Od: Pt sty 30, 2009 21:44

Post » Sob gru 12, 2009 18:50 Re: KOCIAKI Z PIOTRKOWA! PP- walczymy!Potrzebne PIENIĄDZE!

Mam cztery fotki w dobrej rozdzielczosci, z tym ze 3 sa kotki X

yooraskowo

Od: Pon lis 09, 2009 23:28

Post » Sob gru 12, 2009 19:03 Re: KOCIAKI Z PIOTRKOWA! PP- walczymy!Potrzebne PIENIĄDZE!

Magis pisze:Tylko tak jeszcze zanim sie rozpędzimy w wymyślaniu gadżetów to jeszcze pytanie organizacyjne: żeby wyprodukować będa potrzebne jakieś fundusze. Ja mogę część wyłożyć, ale ktoś jeszcze będzie musiał partycypować w kosztach (które oczywiście będą zwrócone po sprzedaży). Ktoś będzie się musiał zająć dystrybucją (czyli rozsyłaniem fantów) i pilnowaniem bazarków - sama nie dam rady czasowo ze wszystkim.

Mam odłożone na czarną godzinę - ale na tak szczytny cel mogę totalnego zaskórniaka przeznaczyć :wink: Ale myślę, że te kwestie to na PW będziemy załatwiać.

Co do pomysłów - kalendarzy do zawieszania całe multum, ale taki nabiurkowy organizator to doskonały pomysł. Na przykład w wersji max i mini :roll:

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Nie gru 13, 2009 3:10 Re: KOCIAKI Z PIOTRKOWA! PP- walczymy!Potrzebne PIENIĄDZE!

czy ktoś ma nadmiar czasu i chciałby powystawiać bazarki? bo mam kilka par kolczyków (moje hand made) i chętnie je oddam na szczytny cel ale nie dam rady ich sama wystawić i pilnować.

Lilithian

Od: Sob lut 10, 2007 22:35

Post » Nie gru 13, 2009 13:35 Re: KOCIAKI Z PIOTRKOWA! PP- walczymy!Potrzebne PIENIĄDZE!

ja mogę, jak pisałam i tak siedzę przy kompie. Dama Ya też na pewno pomoże. Na prv wysyłam adres mailowy.

Magis

Post » Nie gru 13, 2009 19:27 Re: KOCIAKI Z PIOTRKOWA! PP- walczymy!Potrzebne PIENIĄDZE!

Magis pisze:ja mogę, jak pisałam i tak siedzę przy kompie. Dama Ya też na pewno pomoże. Na prv wysyłam adres mailowy.

Jak już będą wystawione, to dajcie mi znać. Będę monitorować :)

Dama Ya

Post » Pon gru 14, 2009 1:13 Re: KOCIAKI Z PIOTRKOWA! PP- walczymy!Potrzebne PIENIĄDZE!

Te ew. kalendarze czy podkładki na stół mogłyby mieć na sobie umieszczone zdjęcia kotków, które przeżyły (w kolorze), ale i tych, którym się nie udało (czarno-białe).

Nie wiem czy będzie to Wam odpowiadało, bo pomysł może zostać uznany za kontrowersyjny, bo bolesny..

Z drugiej strony, chciałabym, żebyśmy ich nie zapomnieli.. To tez nasze dzieci..

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Pon gru 14, 2009 9:30 Re: KOCIAKI Z PIOTRKOWA! PP- walczymy!Potrzebne PIENIĄDZE!

Czy można się dowiedzieć jak po weeckendzie czują się uratowane Kocięta i Wszystkie Inne Kotki? :ok:
Nie mam pomysłu na temat bazarków - jedynie ostatnio Koleżanka bardzo żałowała że rozbił Jej się kubeczek z kotkiem i zastanawiałam się czy często są w sprzedaży :)
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Pon gru 14, 2009 13:19 Re: KOCIAKI Z PIOTRKOWA! PP- walczymy!Potrzebne PIENIĄDZE!

Powybieram podchodzące fotki i się odezwę do magis :lol: Co do Banshee (kotki X), to ja już chyba mówiłam, że ta małpa mnie wykończy? No i jest na dobrej drodze...
Przedwczoraj daję jej kurczaczka. Polizała, skrzywiła się i nie je. :? Ja w panice. Poleciałam po gerberka. Zjadła łaskawie i nawet z apetytem.
Wczoraj daje gerberka - foch od ucha do ucha. :? W rozpaczy nabyłam animondę (wiem, wiem - nie wolno, ale...). Raczyła skonsumować.
Dziś rano zapodaję tą samą animondkę. Mina Banszusa mówi "BŁEEE". :cry: Poryczałam się. Panika narasta. Zrobiłam sobie na stressa kanapkę z kiełbasą - kot jakby go do kontaktu podpięli. Wpiła się paszczą w plasterek - musiałam odrywać siłą. 8O Potem zbierała z podłogi kawałeczki tartego sera od spaghetti (Frodek rozrzucił, a ja nie zmiotłam :oops:). Musiałam za nią czołgać się na kolanach i wydłubywać z ryjka ten ser.
Chyba ją TROSZKĘ rozpuściłam?

Obrazek
Zwróćcie uwagę na to przyjazne, tchnące łagodnością spojrzenie :wink:
Ono mówi wszystko...
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Pon gru 14, 2009 13:22 Re: KOCIAKI Z PIOTRKOWA! PP- walczymy!Potrzebne PIENIĄDZE!

O to jest spojrzenie udzielnej władczyni. Cudna fotka!
Obrazek

mimbla64

Od: Pon lis 12, 2007 9:29

Post » Pon gru 14, 2009 14:54 Re: KOCIAKI Z PIOTRKOWA! PP- walczymy!Potrzebne PIENIĄDZE!

Zofia&Sasza pisze:Powybieram podchodzące fotki i się odezwę do magis :lol: Co do Banshee (kotki X), to ja już chyba mówiłam, że ta małpa mnie wykończy? No i jest na dobrej drodze...
Przedwczoraj daję jej kurczaczka. Polizała, skrzywiła się i nie je. :? Ja w panice. Poleciałam po gerberka. Zjadła łaskawie i nawet z apetytem.
Wczoraj daje gerberka - foch od ucha do ucha. :? W rozpaczy nabyłam animondę (wiem, wiem - nie wolno, ale...). Raczyła skonsumować.
Dziś rano zapodaję tą samą animondkę. Mina Banszusa mówi "BŁEEE". :cry: Poryczałam się. Panika narasta. Zrobiłam sobie na stressa kanapkę z kiełbasą - kot jakby go do kontaktu podpięli. Wpiła się paszczą w plasterek - musiałam odrywać siłą. 8O Potem zbierała z podłogi kawałeczki tartego sera od spaghetti (Frodek rozrzucił, a ja nie zmiotłam :oops:). Musiałam za nią czołgać się na kolanach i wydłubywać z ryjka ten ser.
Chyba ją TROSZKĘ rozpuściłam?

Obrazek
Zwróćcie uwagę na to przyjazne, tchnące łagodnością spojrzenie :wink:
Ono mówi wszystko...

O jej, ta piękność jest z ekipy piotrkowskiej?

Dama Ya

[poprzednia][następna]