ja na razie sie za to nie biore, dopoki moj komp nie bedzie calkiem sprawjny

Poki co wiesza sie czesto (najczesciej na miau), resetuje sie (najczesciej na NK wlasnie), czasem nawet nie chce sie wylaczyc... probowalam sama formatowac dyski, ale wielu programow nie moge usunac, nie wiem, czemu? Za chiny nie da sie ich odinstalowac, jakby takiej opcji nie bylo! Moje kolo ratunkowe ma sie zjawic jutro dopiero. Poki co nie biore sie za zakladanie mrusiom konta, bo to daremna robota. Poza tym jestem zaganiana troche, mam sporo spraw do zalatwienia "na wczoraj" i czasu troche malo.
Ogolnie pomysl zalozenia kotkom NK bardzo mi sie podoba. Jesli wiec ktos chcialby i moglby to zrobic oferuje pomoc w postaci fotek

Jak po formacie komp bedzie dzialal ok, to wezme to na siebie. Ale musicie poczekac mysle do 2 tygodni... Dopiero wtedy bede wiedziala na czym stoje, czy formatowanie pomoglo czy nie.
Poki co nie chce niczego obiecywac, ze zrobie, kiedy sama nie wiem, czy bede w stanie dotrzymac slowa.
Moge na dzien dzisiejszy powiedziec, ze jesli po formacie bedzie ok, to postaram sie w miare wolnego czasu tym zajac

A tymczasem koteczki wieczorne podrzucanko

Gdzie te wasze domki, co?