Już wczoraj widziałam projekt blogu EwKo. Nie chciałam ujawniać póki autor się nie wypowie

Adria nie zdąży na umówiona godzinę i nie mam jak zabrać się do azylu, co by koty obfocić

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Barbara Horz pisze:Kolejne zadanie dla mnie tym razem. Zdać egzamin na prawko za pierwszym razem i szybko kupić autoJedno i drugie, mało realne niestety
mb pisze:Barbara Horz pisze:Kolejne zadanie dla mnie tym razem. Zdać egzamin na prawko za pierwszym razem i szybko kupić autoJedno i drugie, mało realne niestety
Są na rynku wtórnym całkiem przyzwoite, używane autka za grosze![]()
A co do prawka - to przecież są tacy, którym udaje się za pierwszym razem, więc nie widzę powodu, żeby Tobie akurat musiało się nie udać
Barbara Horz pisze:Tak, ale ci co zdają za pierwszym razem pewnie o niczym innym nie myślą, tylko, że muszą egzamin zdać. Uczą się, jeżdżą, a ja nie mam na to czasu.
Co do tego rynku wtórnego to oczywiście mam zamiar z niego skorzystać. Jednak to tez nie takie proste. Do tych za grosze trzeba niestety niezła kasę dołożyć, żeby pojeżdzić. Mało kto sprzedaje dobre auto.
EwKo pisze:Siedzę na jednym półdupku już, bo zaraz na obiada spadam, ale jeszcze wkleję:
http://kotototek.blox.pl/html - wszelkie sugestie, uwagi - zwłaszcza krytyczne - mile widziane. Ot, taka kolorowa gazetka![]()
![]()
Idea jest prosta: roztrąbić o CK gdzie się da.
Teksty, zdjęcia - z zasobów Waszych. Odsyłam do Waszej strony, wątków forumowych itp. - chyba nie naruszam niczyich praw. W razie czego - proszę o informację
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 20 gości