Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
orchidka pisze:DO ADOPCJI
Arielka jest kotem grzecznym i raczej spokojnym, choć oczywiście, jak każdy mały kociak ma chwile szaleństwa:) Jest zdrowym i radosnym kociakiem.
Koteczka została odrobaczona i lada dzień zostanie zaszczepiona. Obecnie ma ok. 3 miesiące.
Oczywiście kuweta nie stanowi dla niej tajemnic:)
Przed wydaniem do nowego domu zostanie wysterylizowana.
Z racji swego towarzyskiego charakteru Arielka szuka domu gdzie jest już kot lub domu wspólnie z bratem Bacardim:)![]()
Bacardi to żywy i wesoły kociak. Na razie trochę jeszcze płochliwy, ale szybko robi postępy w kontaktach z człowiekiem. Inne koty uwielbia i chętnie się z nimi bawi. Bacardi ma cudownie mięciutką sierść i potrafi rozbrajająco mruczeć:)
Kocurek został odrobaczony i lada dzień zostanie zaszczepiony. Obecnie ma ok. 3 miesiące.
Oczywiście kuweta nie stanowi dla niego tajemnic:)
Z racji swego towarzyskiego charakteru Bacardi szuka domu gdzie jest już kot lub domu wspólnie z siostrzyczką Arielką:)![]()
Przyznam, że niechętnie oddaję koty do innych miast - mam złe doświadczenia i domek musiałby osobiście po kota przyjechać.
orchidka pisze:Noo to mam 11 kota...((
Jest to 4 tyg tricolorka. Dostała na imię Migotka.
Tym samym załamałam się i zaczynam myśleć o zakończeniu tymczasowania, bo nie daję rady:(
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 68 gości