Burasek i koteczka z małymi błagają o ratunek!!! Częstochowa

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lis 18, 2010 0:47 Re: Burasek i koteczka z małymi błagają o ratunek!!! Częstochowa

Cindy paczka przyszła dziś dobra sąsiadka odebrała bardzo dziękujemy :1luvu:
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

iwonac

Od: Śro sty 25, 2006 12:53

Post » Czw lis 18, 2010 22:16 Re: Burasek i koteczka z małymi błagają o ratunek!!! Częstochowa

:ok: :ok: :ok: :wink:

Cindy

Od: Śro lut 11, 2009 13:23

Post » Pt lis 19, 2010 0:04 Re: Burasek i koteczka z małymi błagają o ratunek!!! Częstochowa

Koteczka w nowym domu otrzymała imię Misia. Jeszcze dopada ją tęsknota płakała rano ale przytulona już mruczy :!: Andrzeja podrapała przy dawaniu antybiotyku Joli nie. :mrgreen: Spała z nimi w łóżku i wogóle bardzo Jolę pokochała. Jola biega za nią i Maciusiem żeby żadne nie czuło się pokrzywdzone :kotek: Maciuś jakoś daje sobie radę Jola trzyma ich razem na kolanach. A wczoraj kicia postanowiła zamieszkać pod wanną po kilku godzinnych namowach wymagających klęczenia i zaglądania pod zabudowaną wannę jednak łaskawie wyszła. Jednym słowem dostarcza im dużo zajęcia. :ryk:

iwonac

Post » Pon lis 22, 2010 18:57 Re: Burasek i koteczka z małymi błagają o ratunek!!! Częstochowa

Maluchy ciągle czekają na pomoc w oswajaniu lub na domki stałe,które same to zrobią. W kocich katarkach przyszła kolej na buraska z białymi łapkami -dostaje antybiotyk i smarujemy oczka.
Bardzo dziękuję wszystkim za wsparcie teraz Ani i Cindy i wszystkim wcześniejszym darczyńcom i wszystkim, którzy wspierają nas czynem i dobrym słowem :1luvu: bez Was nie dałabym rady-w tym tygodniu znowu jestem bezrobotna. :evil:

iwonac

Post » Śro lis 24, 2010 14:26 Re: Burasek i koteczka z małymi błagają o ratunek!!! Częstochowa

KOCHANI WIEM,ŻE TU ZAGLĄDACIE TO PISZCIE CHOCIAŻ SŁÓWKO :1luvu:
WCZORAJ ODWIEDZILI MNIE DUZI MISI MAŁA MA SIĘ ŚWIETNIE. SĄ KOCHAJĄCYM SIE MAŁŻEŃSTWEM I ŚMIALI SIĘ ŻE NIE BĘDĄ MOGLI SIĘ I TAK NIGDY ROZWIEŚĆ BO NIE BYŁOBY SIĘ JAK MIŚKĄ PODZIELIĆ. BO JEST TAM JESZCZE SUCZKA AMORKA ULUBIENICA ANDRZEJA I KOCUREK MACIUŚ UKOCHANY JOLI I TERAZ MISIA WSPÓLNY PIESZCZOCH. :ryk: :ryk:

iwonac

Post » Śro lis 24, 2010 14:29 Re: Burasek i koteczka z małymi błagają o ratunek!!! Częstochowa

BURASEK BIAŁA ŁAPKA DOSTAJE ANTYBIOTYK OTRZYMAŁAM KOLEJNĄ PORCJĘ ZADRAPAŃ :mrgreen: ALE WYGRAŁAM KTO CHCE KOTKI MAŁE WALECZNE-MIŚKA JUŻ CAŁKIEM OSWOJONA TO ONE TEŻ SIĘ OSWOJĄ TYLKO U MNIE NIE MA JAK A CZAS UCIEKA :roll:

iwonac

Post » Śro lis 24, 2010 15:41 Re: Burasek i koteczka z małymi błagają o ratunek!!! Częstochowa

Iwonko a może zdjęcia byś im porobiła ,jakie teraz są piękne :)
Anna Kubica

Post » Śro lis 24, 2010 16:09 Re: Burasek i koteczka z małymi błagają o ratunek!!! Częstochowa

Zdjęcia porobię kotom Iwony obiecuję tylko niech grypa pójdzie precz!

Mam nadzieję, że tym razem mnie tak nie podrapią...
najszczesliwsza

Post » Śro lis 24, 2010 18:55 Re: Burasek i koteczka z małymi błagają o ratunek!!! Częstochowa

Bazarek na koty iwonac
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=120562&p=6710350#p6710350
Jeszcze w konstrukcji, jeszcze nie wszystko wystawione... :oops:
najszczesliwsza

Post » Śro lis 24, 2010 21:56 Re: Burasek i koteczka z małymi błagają o ratunek!!! Częstochowa

Hej Iwonko "czytaczka" się odzywa :)
Iwonko jak tylko ochłonę i siądę na dłużej do kompa to odpiszę na twój mail a tym czasem pozdrawiam serdecznie.
Obrazek

agara

Od: Pon lis 09, 2009 22:35

Post » Czw lis 25, 2010 2:17 Re: Burasek i koteczka z małymi błagają o ratunek!!! Częstochowa

Zapraszam serdecznie na bazarek dla moich kotków, dziękuję serdecznie Cindy :1luvu: to dzięki niej mogę pomóc moim kotkom bo głód nam grozi jak tylko zapasy od Ani i Agnieszki się skończą a środki z wirtualnych adopcji i prezentów urodzinowych przejedliśmy i przesikaliśmy już na początku miesiąca :roll: Agatka zgodziła się zrobić bazarek :1luvu: a ja się w tym czasie bawiłam z Łukaszkiem kolejką :lol: taka spryciara jestem.

iwonac

Post » Czw lis 25, 2010 10:41 Re: Burasek i koteczka z małymi błagają o ratunek!!! Częstochowa

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Czw lis 25, 2010 23:37 Re: Burasek i koteczka z małymi błagają o ratunek!!! Częstochowa

Iwonko ,nie pozwolimy Wam :1luvu: głodować,dziś w ten zimny dzień myślałam o tych wszystkich zwierzątkach bezdomnych że ciężki czas dla nich nadchodzi i pomyślalam- jak dobrze że jest taka Iwonka......ile Ty już futer uratowałaś.....Wielkie dzięki Iwonko :1luvu:
Anna Kubica

Post » Pt lis 26, 2010 1:06 Re: Burasek i koteczka z małymi błagają o ratunek!!! Częstochowa

ZŁOŚCI MNIE TA POGODA BO ZWIERZAKI MARZNĄ I WOGÓLE W LISTOPADZIE TO MA WIAĆ I PADAĆ ALE MA BYĆ DODATNIA TEMPERATURA A TO JEST POGODA Z DRUGIEJ POŁOWY GRUDNIA :twisted:

iwonac

Post » Pt lis 26, 2010 1:14 Re: Burasek i koteczka z małymi błagają o ratunek!!! Częstochowa

Ja jak zniosłam cieplutkie mleko kotom po południu na dwór, 5min i zimne :(
A zima ma być ponoć bardzo ostra :( w sumie nawet teraz już czuć.

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

[poprzednia][następna]