Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
skarbonka pisze:Kochani zapraszamy na bazarek![]()
viewtopic.php?f=20&t=140412
wsparcie nam teraz bardzo potrzebne![]()
-=sara=- pisze:Ja mogę pomóc w bazarku - najbliższy tydzień mam w miarę wolny.
skarbonka pisze:Kochani zapraszamy na bazarek![]()
viewtopic.php?f=20&t=140412
wsparcie nam teraz bardzo potrzebne![]()
agiag pisze:Właśnie zrobiłam zakupy na bazarku Skarbonki. Zaraz wpłacę Ci pieniądze za zakupy (mam konto w pkobp)
iza71koty pisze:agiag pisze:Właśnie zrobiłam zakupy na bazarku Skarbonki. Zaraz wpłacę Ci pieniądze za zakupy (mam konto w pkobp)
Boże Aguśdziękuję Ci
![]()
![]()
nawet nie wiesz jak bardzo.....Ile to dzisiaj dla mnie znaczy....
Zawsze pojawiasz się kiedy jest żle.Dzisiaj było żle, bardzo żle......juz dawno tak nie było.
Dziękuję Ci za to z Całego Serca Kochana.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Wpłata jest juz na koncie.Zaraz pójde po zakupy dla kotków.Nie beda dzisiaj głodne.
To najwazniejsze.
![]()
Próbowałam rano załatwić w jednym miejscu.Wiecej tam już nie pojde.Nie udało mi sie i czuję niesmak.....Bałam sie tutaj zajrzeć.
![]()
Właściwie to straciłam wczoraj nadzieję.Zastanawiałam sie jak przetrwam dzisiejszy dzień ,bo najchetniej zapadłabym sie pod ziemie.![]()
Problem stanowia jednak koty, które kiedy nie przyjde o danej porze, zaczynaja sie niepokoic,wychodzic, szukać mnie.To moze sie okazac dla nich niebezpieczne.Iść i im powiedzieć ze nic nie mam.....nie umiałabym.
![]()
caldien pisze:Trafiłam tutaj z bazarku...
Chciałam wyrazić mój ogromny szacunek dla Ciebie, iza71koty![]()
To jest niesamowite co robisz... Nie zdążyłam przeczytać jeszcze całego wątku ale na pewno to zrobię...
Naprawdę, moje oczy sąi nie potrafią powrócić do normalnych rozmiarów
Niestety jak wiesz z bazarku mam konto w ING więc nie jestem w stanie nic pożyczyć "na dziś"
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 124 gości