Piękny czarny Promyk...trutka...walczymy-prosimy o kciuki

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lis 26, 2010 12:23 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

Może jeszcze nie doszedł do siebie całkiem.
Zapytaj weta przy najbliższej okazji.
I wygłaszcz słodziaka ode mnie :1luvu:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt lis 26, 2010 12:57 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

Też myślę, że mógł jeszcze nie dojść do siebie. Przecież miał taką dawkę narkozy, że ho. Ale weta spytać nie zaszkodzi :)
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Pt lis 26, 2010 13:23 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

smarti pisze:Kociątko po nocy?-macie na myśli tego potężnego kocurra?

kocurro stara się być grzeczny,nawet za bardzo..
martwi mnie trochę to że ciągle nosi łebek taki opuszczony ale to może dlatego że go ta krtań boli..

no i jak je to tylna część cialka leży rozplaskana na podłodze-tak jakby nie miał siły w tylnych łapkach..albo taki leniuszek z niego.

mam nadzieję że to nie są jakieś problemy neuro-w razie czego to jakie są na to badania?

A może ten typ tak ma?
Mój Mruś często rozpłaszcza się przed miską i aby łebka za bardzo nie podnosić chrupki wyciąga łapą na podłogę i zjada.
ObrazekObrazek

dorota13

Od: Pt maja 09, 2008 12:06

Post » Pt lis 26, 2010 13:26 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

Miałam niestety okoliczność z bardzo ciężkim krwotokiem z wrzodów żołądka u człowieka. Organizm po utracie krwi jest bardzo osłabiony i po prostu nie ma siły na nic. Spokojnie, trochę trwa zanim dojdzie do siebie, mam nadzieję, że to tylko to.

Cicha podczytywaczka wątku.
Obrazek

andorka

Od: Wto kwi 25, 2006 22:33

Post » Pt lis 26, 2010 13:37 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

No właśnie, a Promyk przecież stracił tyle krwi.

Erin

Post » Pt lis 26, 2010 13:43 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

Moja Biduńka :( też podczas jedzenia zawsze tak się rozpłaszczała. Ale ona miała trwały uraz w dolnej części kręgosłupa, źle się zrosło po poważnym pogryzieniu przez psa.

Erin, bardzo cię proszę, kopnij Monię w d., żebyś mogła wystawić te bazarki. Ale tak właściwie, to po co ja Ciebie proszę...? Ty jesteś w Białymstoku, a ja od kilka minut drogi od Niej :mrgreen:
Pójdę ją nakopać i przy okazji jeszcze marmurka Jej zaniosę :ryk:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Pt lis 26, 2010 13:43 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

dlatego nieustannie :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: i niezliczone dobre myśli :1luvu:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Post » Pt lis 26, 2010 15:17 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

Iwonka miała jechać na 14-tą na kontrolę :ok:

Wielbłądzio :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Erin

Post » Pt lis 26, 2010 15:43 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

Te serduszka to za to, że zamierzam iść kopnąć Monię w d. 8) ?
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Pt lis 26, 2010 15:49 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

krew pobrana z wielką walką, oczywiście w drodze było sioo,

dokumentacji nie zdążyli,o wyniki mam dzwonić wieczorem.
jakiś potworny młyn mieli bo sunia leżała tak pod aparaturą jak kilka dni temu Promyś i wszyscy przejęci nad tą sunią .. :roll:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pt lis 26, 2010 16:00 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

Biedna sunia :( Kciuki za nią :ok:
A Promyk widzę brykać zaczął 8)

Erin

Post » Pt lis 26, 2010 16:05 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

smarti pisze:krew pobrana z wielką walką, oczywiście w drodze było sioo,

dokumentacji nie zdążyli,o wyniki mam dzwonić wieczorem.
jakiś potworny młyn mieli bo sunia leżała tak pod aparaturą jak kilka dni temu Promyś i wszyscy przejęci nad tą sunią .. :roll:

Czyżby następna ofiara ludzkiej podłości? :( :roll:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pt lis 26, 2010 16:11 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

Alienor pisze:Dla wszystki chętnych z samego rana tuż przed weekendem przepis na leche pantera:
Na wysoką szklankę (taką do koktaili) na dno sypiemy szczyptę (sporą) cynamonu i wlewamy kieliszeczek wódki. Zalewamy słodkim mlekiem skondensowanym do 1/3 wysokości szklanki, następna szczypta cynamonu, na to lejemy zwykłe mleko , mieszamy łyżeczką do samego dna i na wierzch odrobina cynamonu - gotowe.

Sądzę, że Promyś :1luvu: się nie obrazi jak takim drinkiem wypijemy za jego zdrowie :wink:

Znalazłam :D Dobrze pamiętałam że to na tym wątku - muszę listę zakupów zrobić ;)
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pt lis 26, 2010 16:14 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

Dzielny chłopak :ok: :ok:

Iwonko ucałuj Promyczka :1luvu:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Pt lis 26, 2010 16:19 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

Promysiu :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Biedny psiaczek :( :( :( :( Będziesz wiedziała co z nim?
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

[poprzednia][następna]