Moje koty i ja - dalej kichamy :-(Murzynek w DS:)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lip 23, 2010 5:53 Re: Moje koty i ja - kichamy :-(((

Obrazek
:ok: za domki trzymamy
Tu jesteśmy http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=152188
Człowiek szczęśliwy to nie ten, który wszystko ma, ale ten, który cieszy się wszystkim, co ma.
Gabi 14.07.2016 (*), Duffy 06.04.2009 - 02.11.2020 (*)

bozena640

Od: Nie sty 11, 2009 17:23

Post » Pt lip 23, 2010 6:42 Re: Moje koty i ja - kichamy :-(((

Gibutkowa pisze:Zaraz mnie kur... weźmie :evil: Zatłukłabym gołymi rękami viewtopic.php?f=13&t=114394&start=30 Ludzie już się rodzą tacy, czy to się z wiekiem nabywa?

też mi ciśnienie podskoczyło, dobrze, że na krótko bo przy moim nadcisnieniu to niewskazane 8O :roll:
a kocinek słodziutki :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Pt lip 23, 2010 6:44 Re: Moje koty i ja - kichamy :-(((

anita5 pisze:Obrazek :D

oczko dalej chore widzę :( , co dostaje maleństwo słodziutkie? :1luvu:
ObrazekObrazek

mar9

Post » Pt lip 23, 2010 6:51 Re: Moje koty i ja - kichamy :-(((

bozena640 pisze:Obrazek
:ok: za domki trzymamy

dziękujemy i również życzymy pięknego dnia :1luvu:
wczoraj znowu był telefon o maluszka, ale cóż, maluszki dalej chore, Tomcio jeszcze troche kicha, oczka ładne, Jaś oczka miał ładne ale jedno już czerwone no i kicha, najgorzej z Tinką, bardzo brzydkie oczko ma, czerwone i spuchnięte.
Wczoraj dostałam dla trójeczki nowy antybiotyk i receptę na inne krople.
Boję sie szczególnie o Tinkę, potrzymajcie ze mną kciuki za maleństwo :ok: :ok: :ok: , ona taka słodziutka jest, taka grzeczniutka... tak bym chciała, żeby już maluszki były zdrowe :ok: :ok: :ok:
Dorosłe już nie kichają, na szczęście :D
Docuś coraz lepiej siama, jest też odważniejszy do innych kotów, czasem nawet warknie na któregoś :wink:
ObrazekObrazek

mar9

Post » Pt lip 23, 2010 7:03 Re: Moje koty i ja - kichamy :-(((

:ok: za zdrówko maluszków
Człowiek szczęśliwy to nie ten, który wszystko ma, ale ten, który cieszy się wszystkim, co ma.

bozena640

Post » Pt lip 23, 2010 14:31 Re: Moje koty i ja - kichamy :-((( a Dymka w DS :-)

Za maluszki :ok:

Oczko Żabki już jest o niebo lepsze niż było, a dziś rano było niemal idealne. Jednak mam wrażenie, ze ten upał nie pomaga... :|
Chciałam też nadmienić, że mała jest bardzo niegrzeczna :P . A Twoje maluchy jakie? :D
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Nie lip 25, 2010 9:46 Re: Moje koty i ja - kichamy :-((( a Dymka w DS :-)

anita5 pisze:Za maluszki :ok:

Oczko Żabki już jest o niebo lepsze niż było, a dziś rano było niemal idealne. Jednak mam wrażenie, ze ten upał nie pomaga... :|
Chciałam też nadmienić, że mała jest bardzo niegrzeczna :P . A Twoje maluchy jakie? :D

Tomcio ma ładne oczka ale jeszcze trochę kicha, Jaś oczko prawie czyste i też kicha, oczko Tinki już lepiej ale to jeszcze potrwa.
Wszystkie jeszcze na antybiotyku i kropelkach.
ObrazekObrazek

mar9

Post » Nie lip 25, 2010 18:01 Re: Moje koty i ja - kichamy :-((( a Dymka w DS :-)

ja cię podziwiam jak sobie dajesz radę z taką gromadką kichaczy
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com

Killatha

Od: Sob lis 17, 2007 12:04

Post » Nie lip 25, 2010 18:06 Re: Moje koty i ja - kichamy :-((( a Dymka w DS :-)

Killatha pisze:ja cię podziwiam jak sobie dajesz radę z taką gromadką kichaczy

no wiesz, jak trza to trza :oops: :wink:
ObrazekObrazek

mar9

Post » Pon lip 26, 2010 8:00 Re: Moje koty i ja - kichamy :-((( a Dymka w DS :-)

Tomcio wczoraj dostał ostatni antybiotyk, oczka ładne ale jeszcze ciut-ciut kicha.
Jaś i Tinka jeszcze dzisiaj dostaną antybiotyk, oczka dalej chore, szczególnie Tinka więc dalej będziemy zakrapiać.
Doroślaki już zdrowe.
Docuś już je normalne kocie jedzonko, czasem z kotami, czasem w pokoju, gdy ja z nim posiedzę.
Lubi przyjść na kolanka, na głaski i mizianki, myslę, że najgorsze już za nim.
Futra w dzień sypiają a za to wieczorem się ożywiają i zaczynają dokazywać. Staram sie wtedy schodzić im z drogi, tak dla ich (i swojego) bezpieczeństwa :mrgreen:
Wszystkim kotutom dopisuje taki apetyt, że :strach: :roll: , no a po jedzeniu, hm, trzeba się wypróżnić :wink: .
W związku z tym straszne ilości jedzenia i żwirku schodzą, muszę znowu zamówić w zoonecie, bo i tak z tydzień znowu będziemy czekać na dostawę. Najgorzej ze żwirkiem, ciężki jest, kupuję bentonitowy (bo taniej) ale takie ilości tego schodzą, że strach :roll: , no trudno, jakoś sobie musimy radzić, może żwirek też zamówię w zoonecie, będzie na jakiś czas spokój, najgorzej z kasą :oops: , choć dzięki naszym sponsorkom jakoś wiążemy koniec z końcem, czasem lepiej, czasem gorzej, jak to w życiu :roll:
ObrazekObrazek

mar9

Post » Pon lip 26, 2010 8:07 Re: Moje koty i ja - kichamy :-((( a Dymka w DS :-)

Obrazek

bozena640

Post » Pon lip 26, 2010 9:05 Re: Moje koty i ja - kichamy :-((( a Dymka w DS :-)

mar9 pisze:Wszystkim kotutom dopisuje taki apetyt, że :strach: :roll: , no a po jedzeniu, hm, trzeba się wypróżnić :wink: .
W związku z tym straszne ilości jedzenia i żwirku schodzą, muszę znowu zamówić w zoonecie, bo i tak z tydzień znowu będziemy czekać na dostawę. Najgorzej ze żwirkiem, ciężki jest, kupuję bentonitowy (bo taniej) ale takie ilości tego schodzą, że strach :roll: , no trudno, jakoś sobie musimy radzić, może żwirek też zamówię w zoonecie, będzie na jakiś czas spokój, najgorzej z kasą :oops: , choć dzięki naszym sponsorkom jakoś wiążemy koniec z końcem, czasem lepiej, czasem gorzej, jak to w życiu :roll:

Oj, rozumiem ten ból.

Dziś mamy żwirkowy dół. :|
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Pon lip 26, 2010 13:00 Re: Moje koty i ja - kichamy :-((( a Dymka w DS :-)

Na wieczór mam umówioną wizytę przed-adopcyjną Murzynka, może to będzie wreszcie TEN domek, Murzynek tak by chciał mieć Dużych dla siebie, nie dzieląc się z całym, sporym zresztą stadkiem :wink:
potrzymacie z nami kciuki?
ja zacznę :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

mar9

Post » Pon lip 26, 2010 13:10 Re: Moje koty i ja - kichamy :-((( a Dymka w DS :-)

mar9 pisze:Na wieczór mam umówioną wizytę przed-adopcyjną Murzynka, może to będzie wreszcie TEN domek, Murzynek tak by chciał mieć Dużych dla siebie, nie dzieląc się z całym, sporym zresztą stadkiem :wink:

To już 4.,czy 5. raz,kiedy ktoś interesuje sie nim,mam nadzieje,że tym razem ludzie nie zmienią zdania...

justyna8585

Od: Śro wrz 10, 2008 10:49

Post » Pon lip 26, 2010 13:12 Re: Moje koty i ja - kichamy :-((( a Dymka w DS :-)

justyna8585 pisze:
mar9 pisze:Na wieczór mam umówioną wizytę przed-adopcyjną Murzynka, może to będzie wreszcie TEN domek, Murzynek tak by chciał mieć Dużych dla siebie, nie dzieląc się z całym, sporym zresztą stadkiem :wink:

To już 4.,czy 5. raz,kiedy ktoś interesuje sie nim,mam nadzieje,że tym razem ludzie nie zmienią zdania...

Justynko, najważniejsze jest to, żeby znalazł TEN domek, czasem trwa to krócej, czasem dłużej :roll:
ObrazekObrazek

mar9

[poprzednia][następna]