honda11 pisze:Małgorzata Pękała pisze:W górnej lewej klatce biało czarna koteczka przywitała nas ostrym przytupem oznajmiając w ten sposób swoją rujkę.
czy to koteczka-króweczka zwana Trixie?
niestety tak.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
honda11 pisze:Małgorzata Pękała pisze:W górnej lewej klatce biało czarna koteczka przywitała nas ostrym przytupem oznajmiając w ten sposób swoją rujkę.
czy to koteczka-króweczka zwana Trixie?
aga9955 pisze:Aska po pierwsze kciuki za Anielke...po drugie wystawiam nastepne bazarki bo kasa bedzie topniec...po trzecie w zwiazku z tym ze jest na sobote silna grupa to moze ja nie bede sie pchac....ale chcialam tylko powiedziec ze moze przekonac pania Wande zeby przeksztalcic pomieszczenie z klatkami na pomieszczenie bez klatek. Moge kupic w Ikeaa regal piwniczny do zlozenia na miejscu na ktorym koty moglyby sobie siedziec zamiast tych klatek.....tak sobie pomyslalam. Posprzatac pomieszczenie klatki ustawic w jedno mijejsce .....tak sobie dywaguje, pomyslcie o tym....
aga9955 pisze: Moge kupic w Ikeaa regal piwniczny do zlozenia na miejscu na ktorym koty moglyby sobie siedziec zamiast tych klatek.....tak sobie pomyslalam. Posprzatac pomieszczenie klatki ustawic w jedno mijejsce .....tak sobie dywaguje, pomyslcie o tym....
aga9955 pisze:1. regal ma drewniane polki.
2. Trzeba go przykrecic do sciany zeby byl stabilny,
3. Co do schoweczkow to moznaby kartony grube wylozyc podusiami i powycinac wejscia, moge tez kupic w ikea takie domki dla kotow. Nie jest to drogie a w trzech mozna wylozyc podusie i po dwa koty spokojnie znajda azyl i spokoj.
4. Kupie to w takim razie w przyszlym tygodniu i z nastepnym rzutem chetnych do pracy chetnie przywioze. Tylko potrzeba kogos madrego do zlozenia regalu bo ja to dupa jestem:) no i zgoda na wygospodarowanie kociarni ze strony Pani Wandy.
zabers pisze:aga9955 pisze:1. regal ma drewniane polki.
2. Trzeba go przykrecic do sciany zeby byl stabilny,
3. Co do schoweczkow to moznaby kartony grube wylozyc podusiami i powycinac wejscia, moge tez kupic w ikea takie domki dla kotow. Nie jest to drogie a w trzech mozna wylozyc podusie i po dwa koty spokojnie znajda azyl i spokoj.
4. Kupie to w takim razie w przyszlym tygodniu i z nastepnym rzutem chetnych do pracy chetnie przywioze. Tylko potrzeba kogos madrego do zlozenia regalu bo ja to dupa jestem:) no i zgoda na wygospodarowanie kociarni ze strony Pani Wandy.
Jeżeli p. Wanda się zgodzi, to...
ad.1 - ja kupię ceratę. Już nawet wiem jaką. Mam w domu katalog Ikei. Napisz tylko jaki kupisz - będę miała wymiary.
ad. 2- w takim razie potrzebna wiertarka (chyba - nie pamiętam jakie tam są ścianki). Tam są jacyś faceci na miejscu. Zapytam , czy jest na stanie coś do wiercenia dziur (w razie czego).
ad. 3 - w to się nie wtrącam. Nie zwróciłam na to uwagi w sklepie.
ad. 4 - mogę składać. Pół domu składałam z Ikei. W razie czego wezmę też stosowne "śrubociągi"![]()
Mam jeszcze w domu resztki zapasów z "pewexu". Na jakieś 5-6 poduch wystarczy (jakby co)
jerzykowka pisze:Agn, co u Ciebie? Czy czegos potrzebujesz? Jak kociaste![]()
Sciskam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Agn pisze:jerzykowka pisze:Agn, co u Ciebie? Czy czegos potrzebujesz? Jak kociaste![]()
Sciskam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Z małym opóźnieniem kopiuję fragment mojego PW do Jerzykówki:
"U kotów oki.
Sagala - głównie śpi. Ale ładnie je i wydala, a to najważniejsze.
Kikuju jest dzikusem. I jest niemal zupełnie zdrowa - poza świerzbem, którego nie wiem, jak jej czyścić, bo wpada w furię.
Mbati... Mbati jest cudny. I jak zajrzałam mu w paszczę, to on chyba ma tyle samo lat co Sagala - ma jeden kieł i resztki drugiego. Reszty zębów brak.
Na razie niczego nam nie trzeba.
Czekam na Ornipural od Agi9955 dla Sagali. I na powrót naszego Doc ze szkolenia, wtedy pojedziemy z Mbati na przegląd."
Buziaczki dla Was i kciuki.
aga9955 pisze:jessu aga zapomnialam na smierc wyslac lek.....
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 607 gości