PALUCH 7-GPK Mrau.Chore koty potrzebują weterynaryjnych karm

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Czw wrz 20, 2012 15:56 Re: PALUCH 7-GPK Mrau. Ogrom kotów:( Akcja Poduszka dla Palu

622/12 Obrazek
624/12 Obrazek
625/12 Obrazek
626/12 Obrazek
627/12 Obrazek
628/12 Obrazek

??? Obrazek
??? Obrazek
??? Obrazek
??? Obrazek
??? Obrazek
??? Obrazek
??? Obrazek
Obrazek Obrazek

jamkasica

Od: Śro sie 25, 2010 9:42

Post » Czw wrz 20, 2012 19:17 Re: PALUCH 7-GPK Mrau. Ogrom kotów:( Akcja Poduszka dla Palu

Bianka 4 pisze:W pracy zasypano mnie ścinkami z niszczarki, ale niestety nie mam chwilowo możliwości przywiezienia ich do schronu i nie mam już miejsca gdzie mogłabym je przechować :roll: Czy ktoś mógłby je ode mnie odebrać? Mieszkam na Górnym Mokotowie.

Dziewczyny, błagam uwolnijcie mnie od tych ścinków. W najbliższym czasie naprawdę nie mam możliwości przetransportowania ich na Paluch i nie mam też miejsca, żeby je trzymać u siebie.
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Pt wrz 21, 2012 12:37 Re: PALUCH 7-GPK Mrau. Ogrom kotów:( Akcja Poduszka dla Palu

Ja niestety nie mam jak choć przecież niedaleko mieszkam :/

UWAGA! Prośba o zagłosowanie w Krakvecie! Ten miesiąc jest Dogo, ale ich kandydat- Schronisko "Azyl" w Białej Podlaskiej- przegrywa. Także w naszym interesie jest aby pomagać także w miesiącach, które nie są "nasze".
Obrazek Obrazek

jamkasica

Od: Śro sie 25, 2010 9:42

Post » Pt wrz 21, 2012 14:00 Re: PALUCH 7-GPK Mrau. Ogrom kotów:( Akcja Poduszka dla Palu

Bianka4 mogę odebrać ścinki od Ciebie, sama ma trochę i chce zawieść w weekend

rysiu

Od: Śro wrz 12, 2012 9:24

Post » Pt wrz 21, 2012 17:54 Re: PALUCH 7-GPK Mrau. Ogrom kotów:( Akcja Poduszka dla Palu

Bianka4 chyba nie mogę albo nie umiem pisać prywatnych wiadomości, jeszcze nie wiem kiedy będę jechać czy jutro czy w niedziele ale napewno zadzwonię żeby się umówić. Mam jeszcze pytanie czy powinnam o kogoś konkretnego pytać jak już będę na paluchu?

rysiu

Od: Śro wrz 12, 2012 9:24

Post » Pt wrz 21, 2012 18:30 Re: PALUCH 7-GPK Mrau. Ogrom kotów:( Akcja Poduszka dla Palu

rysiu pisze:Bianka4 mogę odebrać ścinki od Ciebie, sama ma trochę i chce zawieść w weekend

Wysłałam Ci PW :D
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Pt wrz 21, 2012 18:39 Re: PALUCH 7-GPK Mrau. Ogrom kotów:( Akcja Poduszka dla Palu

Natrafiłam na promocję - karma Butcher's Classic - puszka 400 gram mięso w galarecie kosztuje 2,19 zł a szalka (chyba pasztet) 150 g 1,39 zł. Nie są dla kociąt ale kupiłam na spróbowanie i jedzą, ok. 50% mięsa, więc bardzo dobrze jak na taką cenę. Czy ktoś zechciałby zasponsorować zakup takiej karmy dla kociąt zabranych ze schroniska i przebywających obecnie w dt albo i dla tych schroniskowców? Promocja trwa krótko, puszki szybko schodzą, więc czasu dużo nie ma.

Never

Od: Czw lis 29, 2007 23:22

Post » Sob wrz 22, 2012 8:42 Re: PALUCH 7-GPK Mrau. Ogrom kotów:( Akcja Poduszka dla Palu

Never, jeśli nie jest za późno, podaj mi na PW nr twojego konta, prześlę ci 50zeta na te puszki (czy co tam będziesz potrzebować). Tyle ze kaske będziesz miała dopiero w poniedziałek, to nie wiem, czy zdążysz na promocję. Chyba że kupisz za swoje już teraz, jeśli masz za co. Przelew na bank dzisiaj zrobię, słowo harcerza;]
ObrazekObrazek

Hikiko

Od: Sob paź 30, 2010 22:27

Post » Sob wrz 22, 2012 9:20 Re: PALUCH 7-GPK Mrau. Ogrom kotów:( Akcja Poduszka dla Palu

Czy akcja Poduszka dla Paluszka jest dalej aktualna?
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Marta_od_Kropeczki

Od: Nie paź 16, 2011 14:26

Post » Sob wrz 22, 2012 9:40 Re: PALUCH 7-GPK Mrau. Ogrom kotów:( Akcja Poduszka dla Palu

Never pisze:Natrafiłam na promocję - karma Butcher's Classic - puszka 400 gram mięso w galarecie kosztuje 2,19 zł a szalka (chyba pasztet) 150 g 1,39 zł. Nie są dla kociąt ale kupiłam na spróbowanie i jedzą, ok. 50% mięsa, więc bardzo dobrze jak na taką cenę. Czy ktoś zechciałby zasponsorować zakup takiej karmy dla kociąt zabranych ze schroniska i przebywających obecnie w dt albo i dla tych schroniskowców? Promocja trwa krótko, puszki szybko schodzą, więc czasu dużo nie ma.
to dosyć dobra karma dostępna w marketach w niskim przedziale cenowym. jeśli nie jest za późno, proszę o pw, chciałabym zasponsorować 5 dużych puszek.
tanie książki, ubrania damskie, męskie, dziecięce, małe butki, drobiazgi: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=144206
a tu buty damskie: viewtopic.php?f=27&t=127481 - tanio tanio!

turkusowa

Od: Wto lip 13, 2010 19:34

Post » Sob wrz 22, 2012 18:07 Re: PALUCH 7-GPK Mrau. Ogrom kotów:( Akcja Poduszka dla Palu

Marta_od_Kropeczki pisze:Czy akcja Poduszka dla Paluszka jest dalej aktualna?

Tak, jak najbardziej ;)

Co do scinek - od jakiegoś czasu wogule nie są wykorzystywane - jak nas nie ma to nikt nimi nie scieli, więc myślę, że można wstrzymać akcję zbierania ścinek :kotek:

Dziewczyny co robimy z FB, Małgosia podobno ma już dane konta.
Moznaby popchnac akcje z poduszkami do przodu?itd itd....
Obrazek

zoyabea

Od: Pon wrz 27, 2010 15:39

Post » Sob wrz 22, 2012 19:14 Re: PALUCH 7-GPK Mrau. Ogrom kotów:( Akcja Poduszka dla Palu

pani od dt nie zadzwoniłą więcej, chociaż umówiłyśmy się na spotkanie. Sprawa zatem nieaktualna. Szukam na cito dt lub ds dla 4 malych kociaków - nie miały kontkatku ze schroniskiem, moze ktoś?
Wysłałam na pw nr konta, we wtorek lub w środę jadę na Paluch to od razu zawiozłabym puszki

Never

Post » Sob wrz 22, 2012 20:42 Re: PALUCH 7-GPK Mrau. Ogrom kotów:( Akcja Poduszka dla Palu

Oczywiście aktualna :kotek: .
Jedną poduszkę dziś przywiozłam.

Proszę o przygotowania do sezonu "zimnego" czyli pozbywanie się zbędnych kocyków , poduszek itp na rzecz Paluszków :wink: . One chętnie skorzystają z ciepłych posłanek :cat3:

Dziękuję Revontulet , która dziś wspierała kocięta i dorosłe koty w pokojach adopcyjnych :D . Miło było Cię poznać . Zapraszamy każdego , kto może poświęcić swój wolny czas na rzecz Paluszków.

Proszę także o zaglądanie na wątek Notki :?
Obrazek

MałgosiaZ

Od: Nie lut 06, 2011 20:40

Post » Sob wrz 22, 2012 20:46 Re: PALUCH 7-GPK Mrau. Ogrom kotów:( Akcja Poduszka dla Palu

MalgosiaZ pisze:

Oczywiście aktualna :kotek: .
Jedną poduszkę dziś przywiozłam.

Proszę o przygotowania do sezonu "zimnego" czyli pozbywanie się zbędnych kocyków , poduszek itp na rzecz Paluszków :wink: . One chętnie skorzystają z ciepłych posłanek :cat3:

Dziękuję Revontulet , która dziś wspierała kocięta i dorosłe koty w pokojach adopcyjnych :D . Miło było Cię poznać . Zapraszamy każdego , kto może poświęcić swój wolny czas na rzecz Paluszków.

Proszę także o zaglądanie na wątek Notki :?

A jak z kociakami? dużo?
pytam tylko, nic nie wezmę już :(

Never

Post » Sob wrz 22, 2012 21:11 Re: PALUCH 7-GPK Mrau. Ogrom kotów:( Akcja Poduszka dla Palu

Never pisze:Wysłałam na pw nr konta, we wtorek lub w środę jadę na Paluch to od razu zawiozłabym puszki
ode mnie poszło
tanie książki, ubrania damskie, męskie, dziecięce, małe butki, drobiazgi: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=144206
a tu buty damskie: viewtopic.php?f=27&t=127481 - tanio tanio!

turkusowa

Od: Wto lip 13, 2010 19:34

[poprzednia][następna]