Olga wzieła wczoraj do siebie mojego ulubieńca Ruolfa vel.Rudiego jak go nazywałam. Kochane kocisko gdyby nie moje gwiazdy tobym go sama zabrała ale z trzecim tobym już miała problem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MIKUŚ pisze:
17.10 /pn/ Martyss mar_tika
18.10 /wt/ mar_tika Hidi
19.10 /śr/ Herzpl Mikuś
20.10 /czw/ Felinae .......
21.10 /pt/ ....... .....
22.10 /sb/ ......... .......
23.10 /ndz/ ......... Mikuś
MIKUŚ pisze:Olha wpłaciła dzis 100 zł za drapak dla kociaków. Kupi też szczepionki dla Seleny i Groszka
mar_tika pisze:Ja byłam na kociarni ok godz 15
Spływ naprawiony jeżeli będzie przeciekał proszę dajcie znać.Zmieniona jest rurka i uszczelki.Jakby kapało to jeszcze osylikonujemy:)
Rudy nic nie zjadł mokrego,ale za to drze gumiora z całych sił.Lora niestety dziwnie wycofana taka jakaś smutna i wogóle nie nabiera wagi.
Może warto ja wsadzic do kalty i obserwować czy w ogóle je.Wymiocin na kociarni nie było.Biegunek też nie ma
Faflok pisze:Powiem szczerze że ide cała w strachu przez Brusie a teraz mówicie że rudzielec niedomaga... ja naprawdę się załamuje, nie wiem co się dzieje!
hidi pisze:herzpl, na fb wczoraj moi znajomi pytali sie o numer konta- jakbys mogla im podac na priva, bo dzis znow sie dopytuja.. ja w sumie nie wiem czy jestem upowazniona czy nie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości