Średnio ok. 8-12 tygodni.
Kociaki po które chyba się wrócę

-> bura kociczka ala Sofinia

-> czarno-biały ala Krążuś

I RESZTA EKIPY MALEŃTASÓW

same kocurki:
1)

3)

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
terenia1 pisze:UCZESTNICY KOCIEJ IMPREZYDATA USTALONA NA 26.06.10R.
1. Iwetka
2. ja
3. jadziaII i Kropeczka 13
4. gosiakot
5. mar_tIka i Darek
6.bubor
7.MartynaP.
8.MIKUŚ czyli Baśka
9. Ewa i Piotr
10. Dorotka Wojciechowska
11. Pani Ela nasz wet
12. Monika nasz wet
13.Kleo+TŻ
14. Alienor
15. Madziula
16.MaraS
17. Beatka i Anetka
18. Agnieszka
Jeśli ktoś się chce przyłączyć nie ma sprawy zapraszamy![]()
Impreza będzie grillowo-plenerowa, każdy przynosi wkład własny - tzn. napitki, przekąski, jakieś pyszności grillowe, wskazane jednorazowe talerzyk bo kubeczki i inne akcesoria zosały z poprzedniej imprezyji. Mam nadzieję że będzie pogoda. Imprezę możemy rozpocząć w granicach godziny 16-17, mozna przyjść wcześniej i poleżeć na zielonej trawce a można i przyjść później![]()
Plan imprezy dość napięty przynajmniej na poczatkupodpisanie dokumentów związanych ze stowarzyszeniem to jest najważniejsza rzecz, a potem zobaczymy co będzie do obgadania
![]()
ZAPRASZAMY SERDECZNIE kto nie zna adresu lub telefonu proszę o info na PW![]()
Dorotka Wojciechowska robi za grillowego, a gosiakot za panią klozetowąw związku z ostatnią deklaracją
MIKUŚ pisze:
AKCJA "DACH" - ROZPOCZĘTA:
-> MIKUŚ 10 zł
-> Mar_tika 10 zł
-> Axa 12 zł
-> MaraS 10zł
-> Martynka ....
Mamy na razie 42 zł![]()
Kto jeszcze pomoże..........
[/quote]terenia1 pisze:na dogomanii na wątku schroniska sosnowieckiego odezwał się ktoś, nie wiem czy odpisywać czy co![]()
[QUOTE=DW1;14921882]Witam a co z tymi co chcą pomagać i podpisać umowę wolontariacką a pracują?
Ja jestem zainteresowana wolontariatem na kociarni, zgłosiłam juz to na sos i cisza
Mara S pisze:Tak jak mówiłam - wezmę i Triszkę i tą kotkę jesli jest w dobrym stanie. Co mi tam - będzie 5 kotów- to jeszcze nie tragedia - bywało i 9
terenia1 pisze:Mara to ok Pani bedzie dzwoniła w południe więc może podam jej Twój numer telefonu i Ona zadzwoni do Ciebie, powiedziała że kotkę dowiezie.
Mara S pisze:A czy Ci ludzie z Bytomia nie wzięliby innego kota zamiast tamtego?
MIKUŚ pisze:Muszę powiedzieć że z lekka się zdziwiłam gdy zobaczyłam "nowe porządki" zaprowadzone przez Dziewczynę która odbywa w schronie staż. Kobitka jest po zootechnice, ma doświadczenie i co najważniejsze zapał!!!!! SZOK BYŁ POZYTYWNY![]()
Koty mają jedzenie, czyste kuwety, świeżą wodęSzok, szok i jeszcze raz mega szok....
Jednakże zostaje jedna kwestia do rozwiązania. Fajnie, cudnie że się zmienia na lepsze, ale to nie zmieni faktu iż schronisko jest wylęgarnią najdziwniejszych chorób pod słońcem![]()
Wszyscy dobrze wiemy że należało by kociarnię puścić z dymem i postawić nową, dostosowaną do potrzeb. A jest ich ogrom.....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 71 gości