Moderator: Estraven
wiora pisze:u mnie problem jest tego typu ze niestety nie mam zielonego pojecia na co jestem uczulona bo staram sie jak moge szerokim lukiem omijac lekarzy(zwlaszcza ze juz kiedys probowalam cos z tym zrobic przelecialam wszyskie mozliwe tabkety na alergie i nic oby tylko agresywna sie po nich robilam a z nosa jak lecialo tak leci po dzis dzien)
ale to ciekawe co piszesz
![]()
a gdzie mozna takie urzadzenie nabyc ,badz wykonac tego typu odczulanie?
mam tak szczerze po dziory w nosie tego cieknacego nosa ze chcialabym sprobowac
Afatima pisze:wiora, ja dostałam leki wziewne na astmęnawet trzy, dwa inhalatory i jeden taki dysk z proszkiem, nie mam juz tego, wywaliłam... Ale dusić to sie naprawde dusiłam, kaszel, skurcz i jakby mi ktoś bulę z tlenem zakrecił. To mija, ale bardzo powoli. Już sie nie duszę, ale jak kaszlę to muszę gdzieś usiąść.
DorotaEm pisze:wiora pisze:u mnie problem jest tego typu ze niestety nie mam zielonego pojecia na co jestem uczulona bo staram sie jak moge szerokim lukiem omijac lekarzy(zwlaszcza ze juz kiedys probowalam cos z tym zrobic przelecialam wszyskie mozliwe tabkety na alergie i nic oby tylko agresywna sie po nich robilam a z nosa jak lecialo tak leci po dzis dzien)
ale to ciekawe co piszesz
![]()
a gdzie mozna takie urzadzenie nabyc ,badz wykonac tego typu odczulanie?
mam tak szczerze po dziory w nosie tego cieknacego nosa ze chcialabym sprobowac
Znaczy to w gabinecie jest u lekarzy.Samemu się tego nie da chyba obsługiwać. U nas jest tu:
http://www.monadith.com.pl/gabinety
Ale wiem, że wiele gabinetów w całej Polsce to ma. Powinny być i w świecie... Może sobie wygooglaj? Wpisz bicom i zobacz, co Ci wysypie...
To jest szybka metoda, test na 90 alergenów trwa ok. 15 minut, a odczulanie jednego około 10 minut... Jednorazowo odczula się tylko jeden alergen.
Użytkownicy przeglądający ten dział: ametyst55 i 80 gości