Ale jak go głaskałam to cichutko mruczał

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Justa&Zwierzaki pisze:Marcel jest teraz w 100cm klatce aby sie zapoznał z otoczeniem i wychodzi z transporterka zobaczyć gdzie jest , ale martwi mnie że nic nie je ani conwa, ani rc saszetki , ani gourmeta, ani mięsaa zjada żwirek
Ale jak go głaskałam to cichutko mruczał
jolabuk5 pisze:Justa, przede wszystkim odromne![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ze zaopiekowałaś się Podrzutkiem - Marcelkiem.
Marcel u Joli też jadł często zlizujac z palca Joli, ale miękkie jadł nawet chętnie (zawsze dawałam Joli dla niego Gourmedzika). Mam nadzieję, ze zacznie jeść. A tu dla przypomnienia -jak wyglądał Marcel, kiedy trafił doJoli:
Jola Dworcowa próbowała dziś łapać kotka z zaciśniętą na szyi za małą obróżką. W nocy coś się złapało, Jola wywołując hałas zataszczyła klatkę w środku nocy do domu i okazało się, że złapała... kunę. Trochę jest podrapana![]()
Na kota będzie dalej polowac dziś, bo się biedak udusi w tej obróżce.
MalgWroclaw pisze:jolabuk5 pisze:Justa, przede wszystkim odromne![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ze zaopiekowałaś się Podrzutkiem - Marcelkiem.
Marcel u Joli też jadł często zlizujac z palca Joli, ale miękkie jadł nawet chętnie (zawsze dawałam Joli dla niego Gourmedzika). Mam nadzieję, ze zacznie jeść. A tu dla przypomnienia -jak wyglądał Marcel, kiedy trafił doJoli:
Jola Dworcowa próbowała dziś łapać kotka z zaciśniętą na szyi za małą obróżką. W nocy coś się złapało, Jola wywołując hałas zataszczyła klatkę w środku nocy do domu i okazało się, że złapała... kunę. Trochę jest podrapana![]()
Na kota będzie dalej polowac dziś, bo się biedak udusi w tej obróżce.
Jolu kochana![]()
![]()
kuna. Pani Jola powinna iść do lekarza, na pewno dostałaby zastrzyki i zrobiłby się raban. Mam nadzieję, że dobrze się czuje
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 197 gości