ja jestem całkowicie zaklopsowana

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Never pisze:Revontulet pisze:MalgosiaZ pisze:Podziękowania dla ludzi dobrej woli z Łodzi![]()
Bo Warszawa to małe miasteczko i ludzi tu brakuje.
Mam kilka dni wolnego i jutro, jak mi się wyklarują plany na najbliższy tydzień, zadeklaruję się na jakiś dzień i chętnie pomogę na Paluchu.
W tygodniu to tylko w środy ktoś tam bywa? Czy też w jakiś inny dzień?
Jeśli nie dam rady w tygodniu to stanę na głowie, żeby w weeekend znaleźć czas![]()
Edit: uzupełniłam post
Będę w tygodniu, może jutro nawet
jamkasica pisze:Mała kotka ma DT u Małgosi, ale w schronie pozstała ŁAPKA z bardzo podobną przypadłością.
Jest leczona na katar koci (na chwilę obecną nie jest jeszcze w koszmarnym stanie), ale nawet jeśli wyzdrowieje i pójdzie do pokoju adopcyjnego obawiam się o jej przyszłość w aspekcie nieświadomej adocji. Oczywiście i w schronie zdarzają się perełki czyli bardzo fajni, odpowiedzialni, gotowi dołożyć wszelkich starań i kontynuować leczenie w razie potrzeb, ludzie, ale w przypadku takich urazów diagnoza to podstawa. W schronie nie ma na nią szans, a może można byłoby ją rehabilitować jak Notkę jeśli uraz nie jest stary?
ŁAPKA:![]()
![]()
Poza tym to Łapka jest strasznie kochana, miziasta i cały czas szuka kontaktu z człowiekiem. Jeśli jest się w zasięgu jej możliwości- od razu łąduje się na kolana. Inne koty jej nie przeszkadzają, ale nie pcha się do miski jeśli na drodze stoi ktoś większy. Bardzo fajna koteczkaNa filmie widać jak chodzi i jak...mizia się do pieńka
http://www.youtube.com/watch?v=TmQgYUbyOdw
Never pisze:Dziewczyny wydzwania do mnie jakaś pani która zna osoby zainteresowane tymczasowaniem dorosłych kotów. Chce się spotkać jutro. Kto może ze mną pójść na to spotkanie? ja sama nie czuję się na siłach.
ariel pisze:Never pisze:Dziewczyny wydzwania do mnie jakaś pani która zna osoby zainteresowane tymczasowaniem dorosłych kotów. Chce się spotkać jutro. Kto może ze mną pójść na to spotkanie? ja sama nie czuję się na siłach.
O której godzinie?
Poszłabym z Tobą.
Never pisze:ariel pisze:Never pisze:Dziewczyny wydzwania do mnie jakaś pani która zna osoby zainteresowane tymczasowaniem dorosłych kotów. Chce się spotkać jutro. Kto może ze mną pójść na to spotkanie? ja sama nie czuję się na siłach.
O której godzinie?
Poszłabym z Tobą.
Ariel, chodzi o koty ze schroniska. Nie znam dokładnej godziny, powiedziałam że będe dzis wolna po 20.30 spotkanie ma byc w Arkadii. Próbowałam się wczoraj skontaktować z alareipan, nie odbierała. Jamkasica, Ozymandis, zoyabeya - czy któraś z Was może? nie mogą dzwonić, mogę tylko puścić sygnałMiędzy 18.30 a 20.30 nie odbieram tel.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 248 gości