Edytko-jesteś do nas zawsze zaproszona
zresztą inne moje miauowe przyjaciółki też-już kiedyś to pisalam,
co do kotków to na pewno pomagać im nie przestanę ale miau jest strasznym pożeraczem czasu a więc wybór powinien być prosty...
jednak taki nie jest bo jestem zdania że miau ma również swoje dobre strony i nie należy go tak od razu skreslać..
muszę na pewno zweryfikować skalę pomocy kiciom-czyli mówiąc wprost-mieć mniej tymczasków-w tej chwili są poupychane dosł wszędzie-nawet do sypialni,a to nie jest rozsądne,chocby z powodu mojego uczulenia-to fakt że od kilku nocy odkąd śpimy z Melcią to ani się wyspać nie mozna, ani oddychać w dzień normalnie nie mogę...
biorę się za przemeblowania z moim DT-to jedyny sposób aby sie nie zniechęcic całkiem..
co do aktualności-
Devi jest na kąpieli przeciwświądowej,
Fionka jest na zastrzyku.
dzis kolejna próba polubienia się Edzi z Bąblem-to taki słodki kotek ze doprawdy trudno mi Edzię zrozumieć
Luna jest cudowna i wspaniała-megamiziak i przepiękna,wypasiona kocica.
Taki sam i bardzo do niej podobny jest Mohito-i dostałam juz od jego pani jego żarełko..firma TIP zakupione w Tesco pucha 400gr. za 1.50zł
dostałam dwie puszki i obdzielilam cały zwierzyniec-i o dziwo wszystkim smakowało
powoli jednak Mohito zaczyna się przekonywać,na razie tylko do Shiba menu i pasztetów,tych wiekszych Gurmeta,ale to juz jast jakiś dobry początek
wszystkie pozostałe kicki w najlepszym porządku.
chciałam jeszcze zaznaczyć wyrażnie ze kocham wszystkie moje tymczaski w forumowych domkach stałych,czyli Julcię ,Veę,Takeshiego,Jadwinię,Erniego,Lalunię,Buri i oczywiście Gabi,(w domkach nieforumowych tez kocham a są tam Dymniaczka,Pingwinka,Mika-Morunia i Chmurka-muszę tam wreszcie podzwonic

) a to że ostatnio nie bywam w ogóle na ich wątkach to tylko z powodu braku własnego komputera(bo od tego niewłasnego jestm ciągle przeganiana

)