Czy jest jakieś...? Koniec sezonu a na koniec FOTY :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon cze 07, 2010 2:03 Re: Czy jest jakieś...?Dojechaliśmy. Będzie dogrywka...

O 4 muszę jechac po mame na dworzec, bo wczoraj wyjechała na 1 dzień, dlatego jeszcze siedzę, zeby nie zaspać.
Eksmitują nas stad chyba :roll: Czaruś się obudził, wymusił śniadanko i zaczał budzić reszte :twisted: teraz "idą konie po betonie" :lol: poleciała już lampka, suszarka do ubrań i tylko widzę, ze w tym kłębie, który gania po mieszkaniu na pewno jest Czarek, Tekila, Bonio, Fiśka, Tołdiś-Borys 8O i ktoś jeszcze, ale tego nie wiem, za szybko biegają :lol:
Obrazek*Obrazek*Obrazek*Obrazek

Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051
Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!

milenap

Od: Czw mar 06, 2008 12:35

Post » Pon cze 07, 2010 5:54 Re: Czy jest jakieś...?Dojechaliśmy. Będzie dogrywka...

O matko,to będziesz nieprzytomna cały dzień,a jutro przecież wyjazd!
Mam nadzieję ,że jednak dzisiaj pośpisz w dzień!

Jak kociny się nie drapią,to naprawdę nie wiem,co może być przyczyną tych zmian na skórze-przy grzybie i alergii skóra swędzi 8O 8O 8O -oby przeszło samo,jak samo przyszło!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pon cze 07, 2010 12:28 Re: Czy jest jakieś...?Dojechaliśmy. Będzie dogrywka...

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pon cze 07, 2010 19:30 Re: Czy jest jakieś...?Dojechaliśmy. Będzie dogrywka...

trzymam mocne kciuki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com

Killatha

Od: Sob lis 17, 2007 12:04

Post » Wto cze 08, 2010 5:14 Re: Czy jest jakieś...?Dojechaliśmy. Będzie dogrywka...

Szczęśliwej podróży i udanych łowów Miluś! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Wto cze 08, 2010 7:05 Re: Czy jest jakieś...?Dojechaliśmy. Będzie dogrywka...

milenap pisze:O 4 muszę jechac po mame na dworzec, bo wczoraj wyjechała na 1 dzień, dlatego jeszcze siedzę, zeby nie zaspać.
Eksmitują nas stad chyba :roll: Czaruś się obudził, wymusił śniadanko i zaczał budzić reszte :twisted: teraz "idą konie po betonie" :lol: poleciała już lampka, suszarka do ubrań i tylko widzę, ze w tym kłębie, który gania po mieszkaniu na pewno jest Czarek, Tekila, Bonio, Fiśka, Tołdiś-Borys 8O i ktoś jeszcze, ale tego nie wiem, za szybko biegają :lol:

Szczęśliwej podróży Milenko :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Wto cze 08, 2010 7:19 Re: Czy jest jakieś...?Dojechaliśmy. Będzie dogrywka...

Milenko! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Wto cze 08, 2010 11:39 Re: Czy jest jakieś...?Dojechaliśmy. Będzie dogrywka...

Dziewczyny, wyjeżdżam jutro rano, bo jestem lekko ranna :roll: :wink:

Wczoraj byłam z Pati na zastrzykach, przed wejsciem do gabinetu zdenerwował ją pies, w gabinecie, jak zwykle wzięłam ją na ręce, taki mam zwyczaj, ze biorę kota na ręce, przyciskam jego głowe, a raczej kark do swojej głowy i tak mi najłatwiej kota unieruchomić i utrzymać, zawsze tak robie.
No, ale nie doceniłam Patki wczoraj, chyba też troche źle ją złapałam i Pati w trakcie zastrzyku zaczęła sie wyrywać, trzymałam, zeby nie trzeba było powtarzać i poczułam, ze ona mnie łapie za włosy. Nie zwrócilam na to zbytniej uwagi, no bo to sie zdarza.
Wetka dała leki i pyta mnie, czy mnie ugryzła, mówie, ze chyba nie, tylko złapała lekko. I w tym momencie po twarzy i szyji zaczęło mi lecieć coś ciepłego :twisted: okazało się, ze nieźle mnie ugryzła, całe włosy we krwi,twarz i szyja też jak po spotkaniu z wampirem, wetka się przestraszyła nieźle. Jak już umyłam w domu głowe okazało się, ze ranki są niewielkie, ale guza mam prawie na pół głowy. Niezbyt fajnie się wczoraj czułam, jakieś zawroty głowy, mrowienie, mdłości, ucho mi spuchło :? dziś już troche lepiej, boli, ale troche już to schodzi, bałam się dzis rano jechać, tym bardziej, ze jade sama i jakby coś sie stało, to niezbyt fajnie.
Jade wiec jutro rano, mam nadzieje, ze wszystkie nieprzyjemne dolegliwości dzis mi miną.

Czas się kurczy a tu ciągle coś :evil: ale jutro już nieodowołalnie ruszam.
Obrazek*Obrazek*Obrazek*Obrazek

Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051
Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!

milenap

Od: Czw mar 06, 2008 12:35

Post » Wto cze 08, 2010 12:35 Re: Czy jest jakieś...?Dojechaliśmy. Będzie dogrywka...

Oj Milenko, ładny horror :strach: Pati też musiała mieć niezłego stresa
Uważaj na siebie, jeśli jesteś pewna, że jesteś w stanie jechać to ok., ale nic na siłę. Trzymam kciuki :ok:
Buziaki :1luvu:

Betaka

Od: Nie lut 28, 2010 12:32

Post » Wto cze 08, 2010 12:55 Re: Czy jest jakieś...?Dojechaliśmy. Będzie dogrywka...

Witaj Milenko :D Ale miałaś przeżycia i atrakcje. Upewnij się, zanim pojedziesz, że wszystko jest na pewno ok. To nie są żarty. Przecież to głowa.
Trzymam zatem kciuki, żebyś się już tylko bardzo dobrze czuła i żeby wszystko poukładało się zgodnie z Twoim planem :ok: :ok: :ok:
Powodzenia i trzymaj się :1luvu: Uważaj na siebie!
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Wto cze 08, 2010 13:54 Re: Czy jest jakieś...?Dojechaliśmy. Będzie dogrywka...

Miluś-wielkie dzięki za telefon!-my już w domku-wszystko pięknie poszło!
Mam nadzieję,że to ugryzienia Patusi,nie bedzie miało żadnych następstw-to jednak głowa,dobrze,ze jutro jedziesz,bo gdyby w drodze coś się zaczęło dziać :( .....
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Wto cze 08, 2010 16:45 Re: Czy jest jakieś...?Dojechaliśmy. Będzie dogrywka...

O jezu, to mialaś przejścia 8O :strach: :strach: :strach:
Kciuki za wyjazd!!! :ok: :ok: :ok:
Moje koty: Rysiek, Mefisto, Nikita, Rudi. Noreczka za TM [*]. I Gacek na doczepkę...
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=102921
Obrazek

ewaw

Od: Czw cze 22, 2006 11:05

Post » Wto cze 08, 2010 20:42 Re: Czy jest jakieś...?Dojechaliśmy. Będzie dogrywka...

ale "zabawa" :( współczuję
mam nadzieję, że już czujesz się lepiej
trzymam kciuki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: jak zwykle zresztą
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com

Killatha

Od: Sob lis 17, 2007 12:04

Post » Śro cze 09, 2010 5:32 Re: Czy jest jakieś...?Dojechaliśmy. Będzie dogrywka...

Milenko-dzisiaj ruszasz w droge,oby pobyt w Zielonej był miły i owocny!!!!!!
Wielkie kciuki tu wszyscy trzymamy -naprawdę wielkie! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Śro cze 09, 2010 7:13 Re: Czy jest jakieś...?Dojechaliśmy. Będzie dogrywka...

Milenko, szczęśliwej podróży i powodzenia :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

[poprzednia][następna]