Edisiu kochanieńka, wracaj do zdrowia kotulu

Moderator: Estraven

...ciągle to sobie obiecuję ale zawsze coś mi przeszkadza..
i coś trzeciego-może główkę,może doopkę a może np. nóżkę Coffi-nie wiem bo za daleko było

..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału"
..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału"
.
. Cóż lepszego może spotkać kocią mamusię
.My musieliśmy wyjechać na 4dni.Chcieliśmy zabrać całą rodzinę ze sobą,ale wet powiedział, że kicia przez kilka kolejnych dni nie będzie odchodziła od maluszków i lepiej zostawić ją samą.Więc została z dziećmi w domu,tylko sąsiadka przychodziła dokładać jedzonko.
.Obszukałam cały dom i nic.Nagle tknęło mnie włożyć rękę do podróżnej torby,która pusta została na podłodze w domu.Ciepło
.
za maluchy i ich mamuśkę i za to, żeby wprowadziły promyczek słońca w Wasze życie.

Użytkownicy przeglądający ten dział: ASK@, Daniel1988 i 64 gości