Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Iburg pisze:Ten rudy kocurek jest już w DS w Wałbrzychu. Miał KK i pokrwawiony o kraty nosek. W tym, dnu kiedy robiłam zdjęcia zabrałałyśmy go z Bettą ze schronu najpierw do weta potem na DT. Był leczony i w trakcie leczenia pojechał do Walbrzycha do DS gdzie leczenie było nadal kontynuowane. Wiadomości z tego domku sa ze czuje się dobrze, leczony jest na grzybka po antybiotykach.
Sunshine307 pisze:jakby co to zgłaszam się na wizyty pa w stolicyi wiadomo, że trzeba wybrać najlepszy, a jesli wszystkie są super to np. najblizszy
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
eh. a zapewniano mnie, że jeśli wizyta będzie ok to kocurki przyjadą do mnie.. skoro pierwsza się zdecydowałam na dwa ..![]()
![]()
widzę że miejsce zamieszkania ma największe znaczenie ..
bo ..bliżej. ehm
smarti pisze:Mohito-miziak straszny tylko nie chce nic jeść bo podobno przyzwyczajony był tylko do jednego rodzaju żarcia najtańszego z Tesco-dziś mam dostać próbkę i jakoś go spróbuję przestawiać-na razie nie chce nic a próbowałam już na prawdę wszystkich wariantów.
na szczęście zjada trochę suchego royala ale nie jest to dla mnie wystarczająca ilość z której bym była zadowolona... :roll:
smarti pisze:Książę Promyś dostał (z powodu Mohita) wielki apartament z oknem balkonowym i bardzo jest z tego powodu zadowolony.Kuweta przestawiona na północno zach stronę pokoju i wszystkie kupy w kuwecie
![]()
![]()
![]()
![]()
Gibutkowa pisze:smarti pisze:Mohito-miziak straszny tylko nie chce nic jeść bo podobno przyzwyczajony był tylko do jednego rodzaju żarcia najtańszego z Tesco-dziś mam dostać próbkę i jakoś go spróbuję przestawiać-na razie nie chce nic a próbowałam już na prawdę wszystkich wariantów.
na szczęście zjada trochę suchego royala ale nie jest to dla mnie wystarczająca ilość z której bym była zadowolona... :roll:
Zadowolenie = 5 kilo kota![]()
vide Julcia
![]()
smarti pisze:Książę Promyś dostał (z powodu Mohita) wielki apartament z oknem balkonowym i bardzo jest z tego powodu zadowolony.Kuweta przestawiona na północno zach stronę pokoju i wszystkie kupy w kuwecie
![]()
![]()
![]()
![]()
Kochaaaanaaa, zasady feng shui jakieś obowiązują, tak?![]()
smarti pisze:nongie,IzkaSz., czy widzicie się w rozliczeniu tym rozl. może pod innym nazwiskiem?
bo ja napisałam te dane które mam w przelewach-nie ma nikogo o nicku nongie ani imieniu Iza.
Sunshine307 pisze:ok. Chyba każdemu chodzi o to samo.. o dobro kociaków
Też kiedyś miałam 2 kotki tymczaski ,które trafiły do naprawdę świetnych domków i są w nich do dziś
a z innej beczki, mimo, że upłynęło już (albo dopiero) 10 dni od śmierci mojej Zuzi , to nadal nie potrafię się z tym pogodzićserce mi się kraja
nie sądziłam że tak bardzo to będę przeżywać..
Marzenia11 pisze:Osoby chcące wesprzeć smarti w leczeniu chorych tymczasków proszę o pw - podam numer konta.
Zawsze pamietajcie o wpisywaniu w tytule przelewu swojego nick i jeśli chcecie wesprzeć konkretnego kota/koty to jego imię/ich imiona.
IzkaSz pisze:Robert P. Rybnik
Użytkownicy przeglądający ten dział: CatnipAnia, Google [Bot] i 61 gości