Maja stwierdziła, że klatka to tylko jej królestwo i już

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
justyna8585 pisze:Myśle czy nie dać tej kotce klatki i przez jakis czas trzymać ją tam.Boje sie tylko,że skojarzy ją ze schroniskiem.Powiedżcie mi jak sie oswaja kota? są jakieś metody pracy? Dać jej spokój,czy mam być nachalna? Myśle jakby tu pracowac na pozytywnych wzmocnieniach,ale nie mam pomysłu...
Odnowiłam ogłoszenia Misia u Arnold2
mar9 pisze:[Odnowiłam ogłoszenia Misia u Arnold2
Liwia_ pisze:Wklejałam już w wątku mar9 - wątek o oswajaniu : viewtopic.php?f=1&t=121595&p=7030039&hilit=oswajanie#p7030039
Mnie się wydaje, że klatka ma sens...
Szkoda, że nie ma zdjęć długowłosego
Liwia_ pisze:Naprawdę trzeba ograniczyć pomoc nowym kotom, bo nie ma już jak![]()
Obawiam się, że puchatemu i tak nic nie pomoże, brak zdjęć pieczętuje jego los - ogłoszeń robić nawet nie ma po co, a nawet na miau - bez zdjęć mało kto się na bycie dt pisze.
Liwia_ pisze:Justa - znam oczywiście i pamiętam, tylko - jak czytam w Twoim wątku - Tobie jest teraz też cholernie ciężko - czasowo, finansowo i z siłami, bo koty chorują...
Jeżeli się żadne dt nie znajdzie, to oczywiście klatka w piwnicy jest ratunkiem.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 70 gości