napisz jak poszło i wysuwam niesmiałą propozycje na zmiane tytułu wątku na nasze sterylki czy coś podobnego, przeczuwam , że jako panikary wszystkie tu trafimy przed zabiegiem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
123 pisze:Shunia o 13 dzisiaj ma sterylke uwaga mobilizacja Kciukowa![]()
![]()
123 pisze:Shunia kolmierze to kiedy zobaczysz,ze naprawde trzeba.Nie denerwuj siebie i kotkow,bedzie Ci potrzebne zdrowe w miare nie rozklekotane nerwy![]()
Gerberki tez pewnie mocno w nocy lub dopiero rano.Trzymamy kciuki i w poniedzialek koniecznie relacja.
Na 5 stronie zamiescilam foty szwow pare godzin po zabiegu(boczne-2 centymetry) i dwa dni po.Dziewczyny opisaly tez wyglad bardzo dokladnie .Bedzie dobrze
Elżbieta P. pisze:Kciuki mocne![]()
![]()
![]()
Shunia - pokaż wszystkim ,że jestes dzielna dziewczynka.
Dzielny Misiek - jak sama nazwa wskazuje - doskonale sobie poradzi.
Trzymajcie się, kociaki - i zdrowiejcie szybko.
Tika pisze:Przeczytałam tytuł wątku - dziewczyny jak to WASZE sterylki![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
???
123 pisze:Tika pisze:Przeczytałam tytuł wątku - dziewczyny jak to WASZE sterylki![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
???
Jakby to powiedziec nasze bo tak mocno kazda z nas to przezywa,ze staja sie bardzo mocno osobiste.Tytul moge zmienic jezeli jest razacy ,nie ma sprawy![]()
Shunia ma teraz kicie na stole operacyjnym![]()
Nie martw sie trzymamy kciuki wszystkie.
123 pisze:Tika no to kciukasy bedziemy i za Ciebie trzymac ale w zamian trzymasz za Shunie.wielgachne kciuki bo dziewczyna bardzo sie boi.
no w końcu my to bardziej przeżywamy niż oneTika pisze:Przeczytałam tytuł wątku - dziewczyny jak to WASZE sterylki![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
???
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot] i 33 gości