Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dorcia44 pisze:Mela czeka
dorcia44 pisze:Mela czeka
dorcia44 pisze:Witam Kochani .
Zapomniałam napisać że miałam nowe przeżycia ,karmiłam żółwia ,truskawką ,jak cudnie jadł mi z ręki ,jak wielka ma paszczę,musiałam pilnować paluchy![]()
z mniej miłych ,niestety kociątko które zostało zabrane dzień przed tym jak zabrałam białaska ,nie żyje[']
strasznie mi przykro ,myślę sobie że może gdybym ja go zabrała to by żyłto były maluszki jeszcze do podkarmiania ,oprócz tego ze chore to słabe
![]()
Teraz jeszcze bardziej trzęsę się o swoje.
Koteczka zabrana z lecznicy ,dochodzi do siebie u Agnieszki ,stoi na środku mieszkania ,w klatce ,widzi życie i ożywiła się ,zaczęła jeść ..w lecznicy była połową swojego chudego ciałka na tamtym świecie![]()
Mam nadzieję ze jej się uda .
alessandra pisze:dorciu44 , a jak żółw ? zjadł truskawkę? bo ja nakarmiłam poziomką małego kosa i za drugim razem wypluł , a taka dobra była![]()
zważywszy ,że kosy jedzą tylko mięso i tak sporo osiągnełam![]()
Mam nadzieję,że Tobie idzie lepiej
dorcia44 pisze:alessandra pisze:dorciu44 , a jak żółw ? zjadł truskawkę? bo ja nakarmiłam poziomką małego kosa i za drugim razem wypluł , a taka dobra była![]()
Następnym razem jak będę u Pani RR. to wezmę aparat ,widok był przedni ,żółwica opchnęła dwie truskawy ,ale z jakim apetytem i w jakim tempie![]()
Chyba dziś pęknę ,Gadzina zrobił obiadek ,spage(h)ttii kupił mi kawał arbuza ,czyli miałam swój Dzień Dziecka
tym bardziej że ja kupiłam truskawki i czereśnie
![]()
Nieustająco dzwonią o białe kocięta ,a o kolorową niktja jestem nią zachwycona ,za uroczona za ...
dorcia44 pisze:alessandra pisze:dorciu44 , a jak żółw ? zjadł truskawkę? bo ja nakarmiłam poziomką małego kosa i za drugim razem wypluł , a taka dobra była![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Animus, wiolpie i 110 gości