Szczytno 6. Kocie dzieci w schronie. BEZ DT ODEJDĄ !!!

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Nie sty 22, 2012 22:43 Re: Szczytno 6. Matwiej, Kuro, Fiodor, Brygida w DT

ehh, długo była w schronie, od lata chyba, jej fotka jestw bannerku i ciągle mi siedzi w głowie.
Wykonałyście dziś Dziewczyny kawał dobrej roboty, fajnie, że się udało pomóc chociaż części...
Zdjęcia Buraska przypominają mi Melę od której zaczęło się dla mnie wszystko... Pamiętasz Basiu jak ona wyglądała a potem... i dlatego warto pomagać i dobrze, że to robicie:))))

sebow

Od: Pon kwi 26, 2010 12:35

Post » Nie sty 22, 2012 22:48 Re: Szczytno 6. Matwiej, Kuro, Fiodor, Brygida w DT

sebow pisze:ehh, długo była w schronie, od lata chyba, jej fotka jestw bannerku i ciągle mi siedzi w głowie.
Wykonałyście dziś Dziewczyny kawał dobrej roboty, fajnie, że się udało pomóc chociaż części...
Zdjęcia Buraska przypominają mi Melę od której zaczęło się dla mnie wszystko... Pamiętasz Basiu jak ona wyglądała a potem... i dlatego warto pomagać i dobrze, że to robicie:))))

Pamiętam ja leżącą na śniegu ,myślałam ,ze umiera.Mam nadzieję,ze teraz żyje szczęśliwie. :ok: :ok: :ok: Burasek jest w fatalnym stanie ,trafił taki do schroniska .Okazuje się ,ze jest z grupy kotów które trafiły razem 4 maluchów ,dwie kicie tri których dzisiaj nie widziałam i nie znam ich losu i on.Wszystkie chore,chude z biegunką.Nie wiem czy on doczeka pomocy. :evil:
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Nie sty 22, 2012 22:51 Re: Szczytno 6. Matwiej, Kuro, Fiodor, Brygida w DT

wyglada strasznie... a w schronie w takim stanie bedzie tylko gorzej:(
Mela na pewno ma dobre zycie, zrobil sie z niej taki radosny kot, tylko kochac:)) przyjrzalem sie, ze w bannerku jest tez moja Mrowka i kicia ktora pojechala do Ursusa, uzbieralo sie tez troche szczesciarzy. Moze jednak Muszka gdzes sie schowala i trwa
za Buraska :ok:

sebow

Od: Pon kwi 26, 2010 12:35

Post » Pon sty 23, 2012 10:20 Re: Szczytno 6. Matwiej, Kuro, Fiodor, Brygida w DT

Nie mogę zapomnieć o tym kocie,cały czas widzę tą biedę. :(

horacy 7

Post » Pon sty 23, 2012 10:39 Re: Szczytno 6. Matwiej, Kuro, Fiodor, Brygida w DT

Dzień dobry, widzę, ze dużo się dzieje!

wat

Od: Śro lut 23, 2011 10:28

Post » Pon sty 23, 2012 10:59 Re: Szczytno 6. Matwiej, Kuro, Fiodor, Brygida w DT

wat pisze:Dzień dobry, widzę, ze dużo się dzieje!

Próbujemy coś robić małymi kroczkami.Nadzieja u miera ostatnia. :ok: :ok:

horacy 7

Post » Pon sty 23, 2012 13:52 Re: Szczytno 6. Matwiej, Kuro, Fiodor, Brygida w DT

Jak już napisałam na wątku tymczasów na Kociarni: rozmawiałam z Basią przez telefon.

Basia postanowiła, że po pracy pojedzie do schroniska po tego burego bardzo chorego koteczka a potem ze wszystkimi kociastymi z piwnicy do Olsztyna na przegląd, diagnozę, leki... i co tam jeszcze....
Powiedziała, że nie mogła spać w nocy, ma wyrzuty sumienia, że nie wzięła tego buraska... i nie potrafi inaczej...
On jest w bardzo złym stanie, zatem jeśli go ratować to tylko teraz.

Basia wróci na pewno późno wieczorem, może wtedy coś napisze
Proszę trzymajcie ciuki za tego buraska, bo lekarz oceni w jaim jest stanie... i jakie mu daje szanse...
a kot prosi o pomoc...
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Pon sty 23, 2012 13:53 Re: Szczytno 6. Matwiej, Kuro, Fiodor, Brygida w DT

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pon sty 23, 2012 15:33 Re: Szczytno 6. Matwiej, Kuro, Fiodor, Brygida w DT

Ojej, nie zagladalam 2 dni, nie mialam u rodzicow internetu, a tu tyle sie dzieje. Za buraska:ok: :ok: :ok: :ok:
Mam tez dobra wiadomosc dla Basi, pierwszy koncercik mam za soba, uzbierane 110z;, zaraz przeleję.

raiya

Od: Pon sty 09, 2012 17:02

Post » Pon sty 23, 2012 17:41 Re: Szczytno 6. Matwiej, Kuro, Fiodor, Brygida w DT

Trzymam kciuki za oboje :ok: i podziwiam
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Od: Nie wrz 12, 2010 10:38

Post » Pon sty 23, 2012 21:39 Re: Szczytno 6. Matwiej, Kuro, Fiodor, Brygida w DT

raiya pisze:Ojej, nie zagladalam 2 dni, nie mialam u rodzicow internetu, a tu tyle sie dzieje. Za buraska:ok: :ok: :ok: :ok:
Mam tez dobra wiadomosc dla Basi, pierwszy koncercik mam za soba, uzbierane 110z;, zaraz przeleję.

Dziękuję Ci bardzo.Więcej o kotach napisałam na wątku tymczasów na kociarni.

horacy 7

Post » Pon sty 23, 2012 21:42 Re: Szczytno 6. Matwiej, Kuro, Fiodor, Brygida w DT

Tak myśle, myśle jak mogłabym pomóc troszeczkę p.Basi i kotom i mam debilator oraz 2 książki kurs malowania i poradnik tvn style "jak być piękną,zdrową i szczęśliwą",te trzy rzeczy chciałabym podarować na bazarek, proszę o podanie adresu gdzie to wysłać.Ja bazarku nie umiem robić. :kotek:
Szyszka ............................................. Moris .............................................. Glutek i Muszka
Obrazek Obrazek Obrazek [url=https://naforum.zapodaj.net/e1a033c7ccbe.jpg.html][url=https://naforum.zapodaj.net/35b4fd9e2ec9.jpg.html]

iwaka

Od: Pt sie 12, 2011 18:33

Post » Pon sty 23, 2012 21:52 Re: Szczytno 6. Matwiej, Kuro, Fiodor, Brygida w DT

chcialabym nieśmiało przypomnieć, że w Szczytnie są dwa dt które mają koty ze schroniska - u Basi i u joanna3113 - ma obecnie też koty wyciągnięte ze schroniska, po operacji przepukliny, ktora sporo kosztowała, po dwóch sterylkach, i przed kolejną, szczepienia itp - jak ktoś moze wspomóc chocby bazarkiem to będzie bardzo duża pomoc :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Pon sty 23, 2012 22:40 Re: Szczytno 6. Matwiej, Kuro, Fiodor, Brygida w DT

Witam,

Jakieś namiary, nr konta co by można wpłacić dla Basi na chorego buraska ze schronu? Proszę ewentualnie na pw.
Oto jeden z kotów wystraszony wielką liczbą cisnacych się do klatki widzów, wyrwał się z niej i skoczył na otwarte okno. Rozszalałe zwierzę udało się jednak niebawem ułaskawić i sprowadzić z powrotem do klatki, zanim pomyślało o dalszej ucieczce. (z wystawy kotów - Bruksela styczeń 1894 r.)

tomek_k

Od: Wto wrz 27, 2011 15:38

Post » Pon sty 23, 2012 22:41 Re: Szczytno 6. Matwiej, Kuro, Fiodor, Brygida w DT

tomek_k pisze:Witam,

Jakieś namiary, nr konta co by można wpłacić dla Basi na chorego buraska ze schronu? Proszę ewentualnie na pw.

na pierwszej stronie jest numer konta. :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

[poprzednia][następna]