K-ów, w każdym kątku po kociątku, wątek któryś już z kolei

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lip 26, 2011 15:47 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku, część bądź która

Zgłaszam, że wzięłam wczoraj z kociarni trochę suchego Applawsa, 3 puszeczki Carne i 2 paszteciki Animondy dla maluchów.

To wielkie, szerokie, długie, łagodne kocisko w katrumie mnie zachwyciło. Nie wiedziałam, że istnieją tak olbrzymie dachowce!

Annazoo

Od: Nie lis 28, 2010 14:22

Post » Wto lip 26, 2011 16:26 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku, część bądź która

ja muszę usiąść naprodukować biżu na niedzielę, a cały czas mi coś pracowego wyskakuje :evil: ale wyrobię, nie martwić się.
jakby przyszło do ustalania godzin, to ja bym wolała jakoś drugozmianowo niż pierwszozmianowo.

Kocuria

Od: Nie kwi 02, 2006 12:47

Post » Wto lip 26, 2011 16:32 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku, część bądź która

Kocuria pisze:ja muszę usiąść naprodukować biżu na niedzielę, a cały czas mi coś pracowego wyskakuje :evil: ale wyrobię, nie martwić się.
jakby przyszło do ustalania godzin, to ja bym wolała jakoś drugozmianowo niż pierwszozmianowo.

A koszulki pomalowane? :mrgreen:
Czy to jakaś normalna rozmiarówka?

Annazoo

Post » Wto lip 26, 2011 16:36 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku, część bądź która

Annazoo pisze:
Kocuria pisze:ja muszę usiąść naprodukować biżu na niedzielę, a cały czas mi coś pracowego wyskakuje :evil: ale wyrobię, nie martwić się.

A koszulki pomalowane? :mrgreen:
Czy to jakaś normalna rozmiarówka?

nie ma koszulek, gdyż ponieważ dostawca nie był w stanie w terminie dostarczyć...
Obrazek

pluskwa6

Od: Pt maja 21, 2010 12:50

Post » Wto lip 26, 2011 17:23 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku, część bądź która

Tweety pisze: A potem po kątach są fochy, że jak się dzwoni z kotem po pomoc to trzeba brać jako tymczasa własnego i lepiej podstawić "słupa" aby zadzwonił.

Ty to masz łeb!
Zaraz poszukam kogoś, kto by do Ciebie zadzwonił w sprawie takiej czarnej kotki, którą za chwilę idę ukraść :mrgreen:

Tosza

Od: Śro mar 16, 2005 21:18

Post » Wto lip 26, 2011 17:38 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku, część bądź która

Co to roll-up? :oops:

brązowobiali

Od: Śro kwi 28, 2010 19:02

Post » Wto lip 26, 2011 18:40 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku, część bądź która

brązowobiali pisze:Co to roll-up? :oops:

baner stojący

Na 99% Dudzia pójdzie do domu w przyszłym tygodniu (Amelio, pani przetestowana przez karalucha i przeze mnie, ma jeszcze tylko poznać Dudzię na żywo, potem skontaktuje się z Tobą na dowiezienie panienki)

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Wto lip 26, 2011 19:38 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku, część bądź która

W kociarni ok (na 8 rąk praca idzie ekstra :D )
Na kwarantannie Kali smętny, pusta kuweta, pełne miski. Tolek chwilę pokazał się obok kontenerka, panny gruchają i wiją się.

jej siostra

Od: Nie cze 27, 2010 11:45

Post » Śro lip 27, 2011 0:05 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku, część bądź która

Jak wyzej, choc bylem troche wczesniej - kali placze kiedy czlowiek idzie do cat roomu i fuka kiedy wroci (?). Sapiacy kot w srodkowej klatce (gil?) mial pelne miski, ale jadl to co mu dalem. Przy drzwiach lezalo pelno klakow, ciemnych - chyba byla tam jakas bijatyka? Suche jedzenie wymienilem zamiast dosypywac bo stare bylo dosc wilgotne, koty zareagowaly entuzjazmem. Wiecej szczegolow pewnie zostawilem w zeszycie. W kazdym razie towarzystwo najadlo sie i poszlo spac pozwijane w klebki.

Kiedy bede wiedzial kiedy dokladnie bede w Krakowie zglosze sie na nastepne dyzury.

Acha, rozwalone wiadro to moje dzielo :oops:

Wiktor

Od: Nie lip 03, 2011 10:00

Post » Śro lip 27, 2011 6:55 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku, część bądź która

Tweety pisze:Kto może zawieźć do Agamy we czwartek Miłą z kociarni na ciach na 15:30? We czwartek tylko lekkie śniadanko ma dostać. I kto może odebrać później ok 19-tej 2 kotki w ten dzień stamtąd i przywieźć na kociarnię?

W sytuacji szczególnej mogę wyjść z pracy o 15, czyli 15:30 dojazd do kociarni, 16:00 dostarczenie kota do Agamy. Późniejszy odbiór to już nie problem, ale w obie strony ktoś musiałby jechać ze mną.

Zlloty

Od: Pon cze 13, 2011 7:34

Post » Śro lip 27, 2011 8:26 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku, część bądź która

Annazoo pisze:To wielkie, szerokie, długie, łagodne kocisko w katrumie mnie zachwyciło. Nie wiedziałam, że istnieją tak olbrzymie dachowce!

a to chyba Ryjek - super gościu :ok:

bo i ja byłam wczoraj w kociarni, wygląda na to że więcej się ludziów przewinęło niż kotów jest na stanie :)

a gdzie jest Syntia, ja się pytam? :roll:

paw

Od: Pt mar 27, 2009 16:37

Post » Śro lip 27, 2011 8:57 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku, część bądź która

Proszę, polecajcie wydarzenie http://www.mmkrakow.pl/meeting/298547/KOCIVENT+CZYLI+ZAPRASZAMY+NA+KIERMASZ+DLA+KOCIAK%C3%93W.html
Do tej pory zrobiło to zaledwie 6 osób :(

Annazoo

Post » Śro lip 27, 2011 9:39 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku, część bądź która

Annazoo pisze:Proszę, polecajcie wydarzenie http://www.mmkrakow.pl/meeting/298547/KOCIVENT+CZYLI+ZAPRASZAMY+NA+KIERMASZ+DLA+KOCIAK%C3%93W.html
Do tej pory zrobiło to zaledwie 6 osób :(

uhh :evil:

PILNIE POTRZEBNY TRANSPORT DO MYŚLENIC DO THERIOSA! JEST TAM MISZA(NIESZCZEPIONY) I DOTARŁY KOCIAKI Z PP. SUROWICA JEST U DR DUDY. MALUCHY SA OD JAKICHŚ BEZDOMNYCH, 2 JUŻ PADŁY, NASTĘPNE W KIEPSKIM STANIE

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Śro lip 27, 2011 9:41 Re: K-ów, PILNE!!!

o nie :( :( :(
Obrazek Obrazek

j3nny

Od: Sob sie 09, 2008 16:33

Post » Śro lip 27, 2011 9:45 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku, część bądź która

Tweety pisze:PILNIE POTRZEBNY TRANSPORT DO MYŚLENIC DO THERIOSA! JEST TAM MISZA(NIESZCZEPIONY) I DOTARŁY KOCIAKI Z PP. SUROWICA JEST U DR DUDY. MALUCHY SA OD JAKICHŚ BEZDOMNYCH, 2 JUŻ PADŁY, NASTĘPNE W KIEPSKIM STANIE

O 16:15 jestem umówiony z Vanją w kotowni, bierzemy kota i jedziemy do dr. Dudy, przynajmniej taki jest plan. W razie czego jestem do dyspozycji. Niestety nie wziąłem dzisiaj telefonu, więc tylko maile i pw tutaj.

Zlloty

Od: Pon cze 13, 2011 7:34

[poprzednia][następna]