Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kruszyna pisze:Byłam dzisiaj w schronisku, to, co się tam dzieje, jeżeli chodzi o liczbę kotów, przechodzi ludzkie pojęcie![]()
![]()
![]()
_leśna_, ogromny szacun dla Ciebie, że jeszcze dajesz radę ogarnąć "czworkę"![]()
W "czwórce" w każdej klatce, w każdym pomieszczeniu są co najmniej 3-4 kociaki, w "trójce" zatrzęsienie dorosłych kotów. Dwa futra, które znalazły dom podczas mojej krótkiej wizyty, to kropla w morzu.
Jeżeli ktoś z Was ma czas w weekendy i chce się dołączyć do akcji adopcyjnej w KAKADU, proszony jest o kontakt z Małgorzatą D.
JaEwka pisze:Kruszyna pisze:Byłam dzisiaj w schronisku, to, co się tam dzieje, jeżeli chodzi o liczbę kotów, przechodzi ludzkie pojęcie![]()
![]()
![]()
_leśna_, ogromny szacun dla Ciebie, że jeszcze dajesz radę ogarnąć "czworkę"![]()
W "czwórce" w każdej klatce, w każdym pomieszczeniu są co najmniej 3-4 kociaki, w "trójce" zatrzęsienie dorosłych kotów. Dwa futra, które znalazły dom podczas mojej krótkiej wizyty, to kropla w morzu.
Jeżeli ktoś z Was ma czas w weekendy i chce się dołączyć do akcji adopcyjnej w KAKADU, proszony jest o kontakt z Małgorzatą D.
Może akcja na FB coś pomoże i trochę nam wzrośnie liczba osób chodzących do schroniska...Jak porobiłam ogłoszenia to ludzie się tylko u rude pytaliwszystkich odsyłałam do schroniska mam nadzieje, że ktoś z nich poszedł.
_leśna_ pisze:Kruszynano fakt mam dużo roboty i już wymiękam :] jestem padnięta ale mam przynajmniej przed sobą - urlop !! I już się nie mogę doczekać bo padam
_leśna_ pisze:Kruszynano fakt mam dużo roboty i już wymiękam :] jestem padnięta ale mam przynajmniej przed sobą - urlop !! I już się nie mogę doczekać bo padam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], sherab i 671 gości