Zaginęłam: Zelda...... i znalazłam się :)))))))))!!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto kwi 05, 2011 22:13 Re: Zaginęłam: Zelda+info dla karmicielek+czeka NAGRODA!!!

Hm, popytaj budowlańców, może będzie tam ktoś ludzki (zwierzęcy? ;)) i zwróci uwagę na koty, jeśli tam jakieś są.

mrr

Od: Czw gru 11, 2008 17:48

Post » Wto kwi 05, 2011 22:14 Re: Zaginęłam: Zelda+info dla karmicielek+czeka NAGRODA!!!

Teraz idę im tam pozawieszać ogłoszenia :)
ObrazekObrazekObrazek

BartekBohdan

Od: Sob kwi 02, 2011 23:13

Post » Wto kwi 05, 2011 23:53 Re: Zaginęłam: Zelda+info dla karmicielek+czeka NAGRODA!!!

:ok:
tanie książki, ubrania damskie, męskie, dziecięce, małe butki, drobiazgi: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=144206
a tu buty damskie: viewtopic.php?f=27&t=127481 - tanio tanio!

turkusowa

Od: Wto lip 13, 2010 19:34

Post » Śro kwi 06, 2011 0:17 Re: Zaginęłam: Zelda+info dla karmicielek+czeka NAGRODA!!!

Rozwiesiłem trochę ogłoszeń na blokach przy W. Sławka (tych wysokich). Wydawało mi się, że widziałem kota podobnego do Zeldy właśnie wśród tych bloków. Miał krótszy ogon i łapki jak Zelda. Ale na kici kici i grzechotanie karmą zwiał przede mną. Jutro w dzień wytapetuję ogłoszeniami całe blokowisko. Może ktoś zauważył i skojarzy po ogłoszeniu.
ObrazekObrazekObrazek

BartekBohdan

Post » Śro kwi 06, 2011 5:01 Re: Zaginęłam: Zelda+info dla karmicielek+czeka NAGRODA!!!

:ok: :ok:
:ok: :ok:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Śro kwi 06, 2011 15:11 Re: Zaginęłam: Zelda+info dla karmicielek+czeka NAGRODA!!!

Właśnie wróciłem z oklejania Heila. Stwierdziłem, że lepiej będzie rozwiesić w strategicznych miejscach niż na każdym słupie. Są więc w pobliżu placów zabawa, przy śmietnikach, na przystankach autobusowych. W nocy przywiesiłem na ogrodzeniu i bramach placu budowy nowych bloków. Dziś dorwałem jakiegoś robotnika z tej budowy i poprosiłem o przekazanie kolegom, żeby wypatrywali, bo wysoka nagroda czeka.

Przy śmietniku byli jeszcze panowie z winem, ale już mi brakło ogłoszeń. Na skrzyżowaniu Malborskiej i Sławka jest punkt pocztowy, ale była przerwa. Pracuje tam całkiem sympatyczna dziewczyna, poproszę, żeby umieściła w środku w widocznym miejscu.

Swoją drogą zastanawiam się, dlaczego właściciele/ekspedienci sklepików mają taki problem, żeby się zgodzić na powieszenie jednej kartki A4. Przecież to żadna reklama, tylko wołanie o pomoc!

Na razie żadnego odzewu z ogłoszenia. A im dłużej czytam forum, zwłaszcza o tym, co czyha na kota (od przejechania, przez zaklinowanie, psy po bestialstwo człowieka), to już mam serce w gardle i zawał.

Zeldo wróć cała do domku :cry: !!!
ObrazekObrazekObrazek

BartekBohdan

Post » Śro kwi 06, 2011 18:05 Re: Zaginęłam: Zelda+info dla karmicielek+wysoka NAGRODA!!!

Bartku-nadzieja umiera ostatnia!
Ja szukałam mojej Antośki 9 tygodni,a było to jesienią-znalazła sie 8 grudnia!
Wierzę mocno,że Zelda do Was wróci!!!!!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Śro kwi 06, 2011 19:37 Re: Zaginęłam: Zelda+info dla karmicielek+wysoka NAGRODA!!!

Przeczytałam cały wątek jednym tchem i wierzę, że Twoje poszukiwania przyniosą efekt w postaci Zeldy ale nie ustawaj w szukaniu, nie odpuszczaj, nie zniechęcaj się please ... :ok:

Śliczna jest ... :kotek:
Gdy cię znalazłam, nie wiedziałam, co z tobą zrobić.
Dziś nie wiem, co zrobię bez ciebie...
Marcel 7.10.2007 - 26.07.2021

kwinta

Od: Śro maja 21, 2008 20:47

Post » Śro kwi 06, 2011 19:41 Re: Zaginęłam: Zelda+info dla karmicielek+wysoka NAGRODA!!!

Nie zniechęcam się, ale mam wybitnie zły dzień dziś. Zadzwoniłem do schroniska i okazało się, że nikt jej nie przywiózł. Do tego pralka się zepsuła i mam górę brudnego i na wpół wypranego prania, piec centralnego ogrzewania mi cieknie i jeszcze w pracy problemy.

Jak się zwali to wszystko na raz.
ObrazekObrazekObrazek

BartekBohdan

Post » Śro kwi 06, 2011 19:50 Re: Zaginęłam: Zelda+info dla karmicielek+wysoka NAGRODA!!!

Moja Puska pare lat temu zwiala na 1 mc ale potem wrocila z brzuchem .. mam nadzieje ze Wasz kotek wroci chociazby z potomstwem.Daj Boze zeby jej sie nic nie stalo 3mam kciuki ...
Puśka Dex Natasza Patryk Gizmo Bryza Kropka ..pies Borys i królik Lolek

wercia

Od: Czw paź 13, 2005 8:32

Post » Śro kwi 06, 2011 19:55 Re: Zaginęłam: Zelda+info dla karmicielek+wysoka NAGRODA!!!

wercia pisze:Moja Puska pare lat temu zwiala na 1 mc ale potem wrocila z brzuchem .. mam nadzieje ze Wasz kotek wroci chociazby z potomstwem.Daj Boze zeby jej sie nic nie stalo 3mam kciuki ...

Wysterylizowana na szczęście. Sterylka aborcyjna była w schronisku.
ObrazekObrazekObrazek

BartekBohdan

Post » Śro kwi 06, 2011 19:59 Re: Zaginęłam: Zelda+info dla karmicielek+wysoka NAGRODA!!!

BartekBohdan pisze:Jak się zwali to wszystko na raz.

Nie trać ducha! Trzymam kciuki!

mavi

Od: Czw sie 26, 2010 18:45

Post » Śro kwi 06, 2011 20:00 Re: Zaginęłam: Zelda+info dla karmicielek+wysoka NAGRODA!!!

I tak sie zachowywala.. o rany.. naprawde 3mam kciuki mam teraz 1 rujke u jednej malej bialej i jest zamknieta na 4 susty zeby mi nie zwiala.

Bardzo mi przykro.
Puśka Dex Natasza Patryk Gizmo Bryza Kropka ..pies Borys i królik Lolek

wercia

Od: Czw paź 13, 2005 8:32

Post » Śro kwi 06, 2011 20:01 Re: Zaginęłam: Zelda+info dla karmicielek+wysoka NAGRODA!!!

kwinta pisze:Przeczytałam cały wątek jednym tchem i wierzę, że Twoje poszukiwania przyniosą efekt w postaci Zeldy ale nie ustawaj w szukaniu, nie odpuszczaj, nie zniechęcaj się please ... :ok:

Śliczna jest ... :kotek:

A dziękuję. Troszkę za bardzo przytyła, bo jest niziutka, a 3,2 ważyła przed eskapadą. Więcej ruchu pannie potrzeba, bo na dietce już jest. Jak teraz wróci, to pewnie będzie chudsza. Oby nie za bardzo.

Ale kochana jest nieprzeciętnie. I nawet uwzględniła zmianę czasu z zimowego na letni, budząc mnie zamiast o 6 na śniadanie, to o piątej. I nie ma zmiłuj. Mruczy nad uchem, ociera się o kark i twarz, chodzi po poduszce wokół głowy, liże po karku i uszach. No nie ma siły... musisz wstać. A jak już zje, no to wchodzi pod kołdrę i śpi. Tylko, że ja już wtedy nie zasnę i muszę wstać :).

Kiedyś do niej mrugnąłem okiem, jak siedziała na poduszce na łóżku. Nastroszyła wąsy... Po drugim mrugnięciu pacnęła mnie łapą w oko (no bo coś się ruszało). Dobrze, że bez pazurków, bo bym oka nie miał...
ObrazekObrazekObrazek

BartekBohdan

Post » Śro kwi 06, 2011 20:07 Re: Zaginęłam: Zelda+info dla karmicielek+wysoka NAGRODA!!!

A tak trochę na marginesie, prowadzę firmę i właśnie zdecydowałem się przekazywać na zwierzątka 2% od przychodu z każdej transakcji właśnie na ratowanie im zdrowia, życia i opiekę. Które fundusze, tudzież poszczególne zwierzątka z forum są najbardziej potrzebujące?
ObrazekObrazekObrazek

BartekBohdan

[poprzednia][następna]