DT Smarti2- Devi znalazła cudowny domek w Hamburgu.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lut 03, 2011 15:18 Re: DT Smarti (cz 2)-mamy transport dla Toma&Jerrego!

Gibutkowa pisze:A ja mam pomysła - może by kasę prowadził ktoś kto ma na to czas, co? Taki podział na "fizycznych" ;) i "technicznych". To by znacznie ułatwiło sprawę. Np. (tylko przykład nie pisze że tak akurat MUSI być) Marzenia byłaby skarbnikiem Smarti i do niej płynęłaby kasa a ona przekazywałaby do Smarti już kwotę "ogólną" a rozliczenia poszczególnych wpływów by robiła Marzenia (czy ktoś inny). Co myślicie?

Pomyslałam o tym samym - smarti, oddaj sprawy finansowe tzn. rozliczenia w ręce kogos zaufanego. Niech Marzenia (a tak, popieram kandydaturę :D o ile ona sama zechce) liczy słupki i publikuje sprawozdania finansowe. A smarti niech zajmie się tym, co robi najlepiej - wyciaganiem kotów "na ludzi" :1luvu:
Boli mnie gdy zostajesz napadnięta za braki w rozliczeniach, bo poświęcasz tym biedakom swój czas i prywatną kasę nie oglądając się czy mają coś "na koncie" z prywatnych darów czy tez nie , ale z drugiej strony rozumiem, że dziewczyny wpłacające na konkretnego kota chciałyby wiedziec, że na pewno poszło to na jego leczenie i inne potrzeby.
A te niższe ceny u wetki - chyba może Ci zapisać na kartce z pieczątką co i za ile?
Obrazek Obrazek

Chatte

Od: Śro kwi 02, 2003 8:46

Post » Czw lut 03, 2011 15:20 Re: DT Smarti (cz 2)-mamy transport dla Toma&Jerrego!

Chatte pisze:
Gibutkowa pisze:A ja mam pomysła - może by kasę prowadził ktoś kto ma na to czas, co? Taki podział na "fizycznych" ;) i "technicznych". To by znacznie ułatwiło sprawę. Np. (tylko przykład nie pisze że tak akurat MUSI być) Marzenia byłaby skarbnikiem Smarti i do niej płynęłaby kasa a ona przekazywałaby do Smarti już kwotę "ogólną" a rozliczenia poszczególnych wpływów by robiła Marzenia (czy ktoś inny). Co myślicie?

Pomyslałam o tym samym - smarti, oddaj sprawy finansowe tzn. rozliczenia w ręce kogos zaufanego. Niech Marzenia (a tak, popieram kandydaturę :D o ile ona sama zechce) liczy słupki i publikuje sprawozdania finansowe. A smarti niech zajmie się tym, co robi najlepiej - wyciaganiem kotów "na ludzi" :1luvu:
Boli mnie gdy zostajesz napadnięta za braki w rozliczeniach, bo poświęcasz tym biedakom swój czas i prywatną kasę nie oglądając się czy mają coś "na koncie" z prywatnych darów czy tez nie , ale z drugiej strony rozumiem, że dziewczyny wpłacające na konkretnego kota chciałyby wiedziec, że na pewno poszło to na jego leczenie i inne potrzeby.
A te niższe ceny u wetki - chyba może Ci zapisać na kartce z pieczątką co i za ile?

Na maila najlepiej - przecież ma to na pewno w kompie, żeby wiedzieć ile już kasy dostała a ile jest na kreskę.
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Czw lut 03, 2011 15:22 Re: DT Smarti (cz 2)-mamy transport dla Toma&Jerrego!

No, to był taki skrót myslowy - wiadomo, że forma może byc dowolna, aby tylko jakoś to udokumentować.
(mogę robić skany, jeżeli zajdzie taka potrzeba)
Obrazek Obrazek

Chatte

Post » Czw lut 03, 2011 15:28 Re: DT Smarti (cz 2)-wszystkie kicie zdrowe i wesołe...

ona ma to w tajnym zeszyciku.
i po skończeniu każdego leczenia wypisuje mi na kompie-tak jak od początku mówilam Bettcie.
po skończeniu a nie w trakcie i doprawdy nie zamierzam z tym walczyć ani walczyc z wet Anią w zadnej sprawie,bo zdrowie i leczenie kiciów niedrogo jest dla mnie cenniejsze niż wszelkie rozliczenia..taka juz jestem nieżyciowa.

teraz tez bedzie na kompie tyle że ja nie mam skanera (bo rozwaliłam) i tu się pojawia problem ze wstawianiem skanów.
moze ktoś w okolicy ma, komu moglabym podrzucic co jakiś czas..(Chatte-tak,tak,do ciebie pije...)
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Czw lut 03, 2011 15:33 Re: DT Smarti (cz 2)-mamy transport dla Toma&Jerrego!

Chatte pisze:No, to był taki skrót myslowy - wiadomo, że forma może byc dowolna, aby tylko jakoś to udokumentować.
(mogę robić skany, jeżeli zajdzie taka potrzeba)

A co tu jest napisane?????????????
Tylko dostęp do skanera mam w dni robocze (w pracy 8)
To co, mam dziś zajrzeć po papiery?
Obrazek Obrazek

Chatte

Post » Czw lut 03, 2011 15:38 Re: DT Smarti (cz 2)-wszystkie kicie zdrowe i wesołe...

halo halo :D przybywam ze szkolenia nareszcie do domku i mam dobrą wiadomość ! :D
niewiem czy mogłabym tym w czymś Wam pomóc ale myślę że chyba tak :)
Otóż dzisiaj dowiedziałam się że mój narzeczony jedzie w sobotę w interesach służbowych do Warszawy i zapytał czy można by po drodze zabrać kociaki od smarti na Śląsk :) (też się z nim mogę zabrać) :D a ponieważ on również nie może się tych cudownych istotek doczekać to bylibyśmy wszyscy zadowoleni :) możnaby też zabrać te transporterki po drodze które słyszałam że mają trafić na przechowanie do mnie a po odbiór zgłoszą sie do Gliwic Betta i Iburg :) (no chybaże coś pokręciłam :roll: )
Co o tym myślicie dziewczyny ?
smarti?
:spin2:
Ostatnio edytowano Czw lut 03, 2011 15:40 przez Sunshine307, łącznie edytowano 1 raz

Sunshine307

Od: Pon sty 24, 2011 13:44

Post » Czw lut 03, 2011 15:39 Re: DT Smarti (cz 2)-wszystkie kicie zdrowe i wesołe...

znaczy nie doczytalam :oops: .
kochana-ja bym Cię dziś b.chętnie ugościła ale jade po Triske ze sterylki .
I to ost.rozl mam przez tel-musze podjechac do Ani odebrać i pozbierac te co mam w domu (ze sfory,.)
więc będę gotowa tak gdzies ok jutra.

A ty masz zarezerwowany post na pocz wątku?
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Czw lut 03, 2011 15:40 Re: DT Smarti (cz 2)-wszystkie kicie zdrowe i wesołe...

Sunshine307 pisze:halo halo :D przybywam ze szkolenia nareszcie do domku i mam dobrą wiadomość ! :D
niewiem czy mogłabym tym w czymś Wam pomóc ale myślę że chyba tak :)
Otóż dzisiaj dowiedziałam się że mój narzeczony jedzie w sobotę w interesach służbowych do Warszawy i zapytał czy można by po drodze zabrać kociaki od smarti na Śląsk :) (też się z nim mogę zabrać) :D a ponieważ on również nie może się tych cudownych istotek doczekać to bylibyśmy wszyscy zadowoleni :) możnaby też zabrać te transporterki po drodze które słyszałam że mają trafić na przechowanie do mnie a po odbiór zgłoszą sie do Gliwic Betta i Iburg :) (no chybaże coś pokręciłam :roll: )
Co o tym myślicie dziwczyny ?
smarti?
:spin2:

Czyli...zapraszamy po kociaki :dance: :dance: :dance: :dance2: :dance2: :dance2: :dance: :dance: :dance:

chociaż jak pomyślę że już w sobotę się z nimi rozstanę to ... :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:

smarti

Post » Czw lut 03, 2011 15:50 Re: DT Smarti (cz 2)-wszystkie kicie zdrowe i wesołe...

smarti pisze:znaczy nie doczytalam :oops: .
kochana-ja bym Cię dziś b.chętnie ugościła ale jade po Triske ze sterylki .
I to ost.rozl mam przez tel-musze podjechac do Ani odebrać i pozbierac te co mam w domu (ze sfory,.)
więc będę gotowa tak gdzies ok jutra.

A ty masz zarezerwowany post na pocz wątku?

Zgaduję, że to do mnie :wink:
Mam propozycję: zbierz wszystko, co się da do skanowania do niedzieli, wrzucę to na maszynę w poniedziałek.
Skany wyslę mailem do Ciebie albo do Twojego Skarbnika.
Nie mam rezerwacji postu, bo się zwyczajnie NIE dopchałam. Pędzicie tak z dyskusją, że nie nadążam czytać. A już kiedy jestem w pracy (i nie mogę się zbyt mocno udzielać - Wielki Brat patrzy :mrgreen: ), to dyskusje rozwijają się w najlepsze. Albo kiedy śpię....
Obrazek Obrazek

Chatte

Post » Czw lut 03, 2011 15:52 Re: DT Smarti (cz 2)-wszystkie kicie zdrowe i wesołe...

smarti pisze:Czyli...zapraszamy po kociaki :dance: :dance: :dance: :dance2: :dance2: :dance2: :dance: :dance: :dance:

chociaż jak pomyślę że już w sobotę się z nimi rozstanę to ... :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:

oj Tobie przecież zostaną tymczaski , a i mi będzie się buźka cieszyła że wkońcu zobaczę moje kociaczki :1luvu:
a co z tymi transporterami ? mam coś wziąć zabrać na Śląsk od Ciebie ?

w takim razie żeby tam bez "przygód" dotrzeć to podeślij mi na pw Twój dokładny adres ;)

Sunshine307

Od: Pon sty 24, 2011 13:44

Post » Czw lut 03, 2011 16:05 Re: DT Smarti (cz 2)-wszystkie kicie zdrowe i wesołe...

Kopiuję z wątku Jadwini i Ernesta:
Gibutkowa pisze:No to informacje o Jadzi od Pani Joli:
"Jadzia ma się coraz lepiej i lepiej. Około dwa tygodnie temu dostała dużego apetytu, je jak odkurzacz i ciągle się dopomina. Bawi się bardzo ładnie myszką a przedtem nie chciała. Myślę, że doszła już do siebie po narkozie i operacji. Łapie pazurkami i ząbkami rękę. Cały czas jest przytulaśna. Wmeldowuje się na kolana i ramię gdy tylko się usiądzie. Teraz też mi leży na ramieniu utrudniając pisanie ale daję radę.
Wygląda przez okno będąc na rękach, ale nie znalazła jeszcze drogi na parapet.
Przesyłam kilka zdjęć z myszką."

i zdjęcia (miniaturki, można klikać i powiększać)
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

No kocham to ostatnie zdjęcie :mrgreen: :1luvu: z resztą wszystkie są cudne i Jadwinia taka szczęśliwa :1luvu: :1luvu: :1luvu:

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Czw lut 03, 2011 16:11 Re: DT Smarti (cz 2)-wszystkie kicie zdrowe i wesołe...

Eeeej nooo!!! Proszę się natentychmiast zacząć zachwycać! :evil: :mrgreen:

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Czw lut 03, 2011 16:13 Re: DT Smarti (cz 2)-wszystkie kicie zdrowe i wesołe...

Już się zachwycam.... ale początkowo głos mi odebrało tak nam Jadziunia wypiękniała :1luvu:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Czw lut 03, 2011 16:13 Re: DT Smarti (cz 2)-wszystkie kicie zdrowe i wesołe...

smarti pisze:chociaż jak pomyślę że już w sobotę się z nimi rozstanę to ... :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:

Nie płacz, będzie dobrze! :ok:

A Jadziunia cudo :1luvu:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw lut 03, 2011 16:17 Re: DT Smarti (cz 2)-wszystkie kicie zdrowe i wesołe...

zobaczyć Jadwinię taką szczęśliwa-bezcenne... :1luvu: :1luvu: :1luvu:

smarti

[poprzednia][następna]