Kasia D. pisze:Zawracanie głowy...
Ja normalnie znalazłam w Anonsach.
w połowie tego wątku pojawił się taki wpis - a naprawdę w ogłoszeniach KAN szuka, szukał i szukać będzie.
Bardzo prosimy o pomysły, sugestie , uwagi - ale takie konstruktywne
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kasia D. pisze:Zawracanie głowy...
Ja normalnie znalazłam w Anonsach.
slapcio pisze:Kasiu, co masz na mysli przez "" ?
Kasia D. pisze:slapcio pisze:Kasiu, co masz na mysli przez "" ?
Że strzelacie do wróbla z armaty.
Słowo daję, ten lokal można było już dawno znaleźć, z tym że nie przez pisanie petycji i podań a poprzez intensywne szukanie.
slapcio pisze:Histerii nie widzę![]()
Natomiast uważam, że trzeba próbować róznych rzeczy - lepsze to niz grzech zaniedbania. Skoro "zwykłe" srodki juz się wyczerpały a czasu nie przybywa...
dagmara-olga pisze:adopcje się powoli rozkręcają. Są oferty DT. Idą ogłoszenia.
Tyle ja wiem..
dagmara-olga pisze:rozumiem Tweety - czas ucieka - szybko. Trzeba teraz zebrac deklaracje pewnych DT - bo wstępne są w poście eksmisyjnym.
I tam zaraz napiszę z prośbą o konkrety.
Tweety pisze:dagmara-olga pisze:rozumiem Tweety - czas ucieka - szybko. Trzeba teraz zebrac deklaracje pewnych DT - bo wstępne są w poście eksmisyjnym.
I tam zaraz napiszę z prośbą o konkrety.
dokładnie, żeby wiedzieć na czym człowiek stoi, co ma zapewnione i czego i ile jeszcze szukać. Do tego ustalić transport, wszystko to biorąc pod uwagę najczarniejszą okoliczność czyli aktualny stan kotów. Jak to będzie dograne to można znowu rzucić się ze zdwojoną siłą w wir poszukiwań lokalu, bo zaplecze, w razie godziny W, będzie zapewnione.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 40 gości