Psysio - Pacuś w DT imienia Kacperka u Kituni

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 12, 2011 20:23 Re: 18 letni kot ODDANY do schronu bo stary!! RATUJMY! Trzcianka

Ludzie to potwory, ja mam 16-letnią Perełkę i nie wyobrażam sobie takiej sytuacji aby "coś" z nią zrobić bo stara, grubcia,doopkę trzeba jej myć bo sobie nie radzi, a miłość to co :?: :!: Jest seniorką mojego stadka będzie kochana do końca.

Perełka:
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

Post » Śro sty 12, 2011 20:30 Re: 18 letni kot ODDANY do schronu bo stary!! RATUJMY! Trzcianka

ewan pisze:Ludzie to potwory, ja mam 16-letnią Perełkę i nie wyobrażam sobie takiej sytuacji aby "coś" z nią zrobić bo stara, grubcia,doopkę trzeba jej myć bo sobie nie radzi, a miłość to co :?: :!: Jest seniorką mojego stadka będzie kochana do końca.

Perełka:
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

Jaka fajna wielka kota! :kotek:

daggie

Od: Sob cze 19, 2010 15:16

Post » Śro sty 12, 2011 20:39 Re: 18 letni kot ODDANY do schronu bo stary!! RATUJMY! Trzcianka

Wielka bo starucha niestety, ale kochana choć śpi 25 godzin na dobę :lol:
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Post » Śro sty 12, 2011 20:42 Re: 18 letni kot ODDANY do schronu bo stary!! RATUJMY! Trzcianka

ewan pisze:Wielka bo starucha niestety, ale kochana choć śpi 25 godzin na dobę :lol:

:D I pewnie śpi kołami do góry? :D Przefajny stwór :mrgreen:

daggie

Od: Sob cze 19, 2010 15:16

Post » Śro sty 12, 2011 20:46 Re: 18 letni kot ODDANY do schronu bo stary!! RATUJMY! Trzcianka

Przecudna Perełka!
Ja oddałabym wszystko, żeby Hrabuś żył, tak walczyłam o niego, o jego godną i szczęśliwą starość. Byłabym w siódmym niebie, gdyby dożył takiego wieku! A tu ludzie nie potrafią docenić tego co mają... Wstrętne.
Trzymam wielkie kciuki za troskliwy i kochający dom dla staruszka.

Lisabeth

Od: Śro wrz 21, 2005 20:24

Post » Śro sty 12, 2011 20:51 Re: 18 letni kot ODDANY do schronu bo stary!! RATUJMY! Trzcianka

:ok: musi być dobrze
Obrazek

Ernest Hemingway

ewan

Post » Śro sty 12, 2011 20:57 Re: 18 letni kot ODDANY do schronu bo stary!! RATUJMY! Trzcianka

o ile go wydadzą ze schroniska..
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

mj_liberian_girl

Od: Wto gru 28, 2010 22:04

Post » Śro sty 12, 2011 22:09 Re: 18 letni kot ODDANY do schronu bo stary!! RATUJMY! Trzcianka

no to :ok:
Obrazek

Ernest Hemingway

ewan

Post » Śro sty 12, 2011 22:59 Re: 18 letni kot ODDANY do schronu bo stary!! RATUJMY! Trzcianka

no to pięknie........
A ze złamaną miedniczka poszła? To jak to? Dzisiaj wydali jeszcze jakiegoś kota a potem niby kwarantanna? Z kim gadałaś? Ale jacyś dziwni byli? Możesz pisać na pw bo jeżeli to jakaś dziwna sprawa Jak coś to jakąś okupantkę (hmm czy jakoś tak ;)) się zrobi ;)
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Śro sty 12, 2011 23:02 Re: 18 letni kot ODDANY do schronu bo stary!! RATUJMY! Trzcianka

Trzymam kciuki za domek...

Wrzucilam Kacperka na mojego facebooka, przed chwila znajoma wyslala mi wiadomosc z pytaniem czy mozna Kacperka wspomoc matarialnie. Moze jakas karma, zabawki? powiedzialam ze jak sie znajdzie DT to na pewno, nie wiem jak w sytuacji gdy on bedzie - jak czytam w zwiazku z kwarantanna nie wiadomo jak dlugo - w schronie...
A zatem - co odpisac kolezance?

AprilRain

Od: Czw lip 02, 2009 20:04

Post » Śro sty 12, 2011 23:30 Re: 18 letni kot ODDANY do schronu bo stary!! RATUJMY! Trzcianka

mj_liberian_girl pisze:to jest słuchajcie paranoja... dziś ostatnego kota oddali do adopcji przy kwarantannie dziwne że w ogóle poszedł... dla menit o coś grubymi nićmi szyte:/

:( :( :( :( :( :( :(
Anna Kubica

Post » Czw sty 13, 2011 8:30 Re: 18 letni kot ODDANY do schronu bo stary!! RATUJMY! Trzcianka

więc tak dziś dzwoniłam do Pani wet której wczoraj nei było i z Nią mogłam normalnei proozmawiać.. kwarantanna na zasadzie szczepionki9 i badania zwierzaków, tyle, że w tym czasie nikt nie przychodzi i żaden kot nie wychodzi, wspomóc materialnie nie trzeba... ja ze swojej kieszeni kupuje im karme ale jedzenie mają, trzeba im tylko miłości.. tyle że przez min 2-3 tyg nie ma szans na adopcje:( nie zdążyłam Ich wyciągnąć, a boje się, że ak przyjade po kwarantannnie bezie za późno
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

mj_liberian_girl

Od: Wto gru 28, 2010 22:04

Post » Czw sty 13, 2011 11:48 Re: 18 letni kot ODDANY do schronu bo stary!! RATUJMY! Trzcianka

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
to śmieszne w każdym schronisku są szczepionki i badania na porządku dziennym,naprawdę coś tam brzydko pachnie delikatnie mówiąc :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Anna Kubica

Post » Czw sty 13, 2011 13:19 Re: 18 letni kot ODDANY do schronu bo stary!! RATUJMY! Trzcianka

mj_liberian_girl pisze:więc tak dziś dzwoniłam do Pani wet której wczoraj nei było i z Nią mogłam normalnei proozmawiać.. kwarantanna na zasadzie szczepionki9 i badania zwierzaków, tyle, że w tym czasie nikt nie przychodzi i żaden kot nie wychodzi, wspomóc materialnie nie trzeba... ja ze swojej kieszeni kupuje im karme ale jedzenie mają, trzeba im tylko miłości.. tyle że przez min 2-3 tyg nie ma szans na adopcje:( nie zdążyłam Ich wyciągnąć, a boje się, że ak przyjade po kwarantannnie bezie za późno

Boże co Ty mówisz? 2, 3 tygodnie????????????????????? Aż mi serce zamarło!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Qrwa czy oni są nienormalni???????????? Kacperi Bunia maja tam siedzieć jeszcze przez 3 tygodnie?!?!?!?!?!?!?! Matko! Może da się tę wetke jakoś namówić?????? Powiedzieć, że Kacper i Bunia idą do domu bez kotów?! Przecież to chore. Przecież to dla nich wyrok do cholery. Nie no płakać mi się chce. A co z Balbinką.... Przecież jej jest tam strasznie ciężko. Przecież żadne schronisko czegoś takiego nie robi. U nas idą nawet te najbardziej chore koty do dt... Qrcze może jednak da się coś zrobić? Może nagłośnić tę sprawę? Bo to nie jest normalne. Czy oni mają jakąś stronę www? Są tam chore koty a oni robią szczepionki! Przez 3 tygodnie?! Nie, to nie może być prawda. Może naprawdę trzeba sie tym zainteresować i nagłośnić?
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Czw sty 13, 2011 14:50 Re: 18 letni kot ODDANY do schronu bo stary!! RATUJMY! Trzcianka

a ja mam DT dla Kacperka, a tu taka jazda :evil:

Duża von Focha

Od: Śro kwi 29, 2009 14:04

[poprzednia][następna]