Srebrny kotek z lasu - Mati, ale teraz już PTYŚ :):):):)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lis 20, 2010 23:47 Re: Srebrny kotek z lasu ............ szukamy DT/DS

To ja też zaciskam mocno kciuki, zeby każdy z kotków cieszył się w szczęśliwym domu :ok: :ok: :ok: :ok: :1luvu:
Obrazek*Obrazek*Obrazek*Obrazek

Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051
Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!

milenap

Od: Czw mar 06, 2008 12:35

Post » Nie lis 21, 2010 0:11 Re: Srebrny kotek z lasu ............ szukamy DT/DS

Kocia srebrna rodzinka zaistniała właśnie na allegro :roll:

Aukcja Matiego

Aukcja Muti
Obrazek Staram się pisać poprawnie po polsku

barba50

Od: Nie kwi 03, 2005 12:01

Post » Nie lis 21, 2010 7:21 Re: Srebrny kotek z lasu ............ szukamy DT/DS

Oby znalazły wspaniałe domy!!!! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Nie lis 21, 2010 14:01 Re: Srebrny kotek z lasu ............ szukamy DT/DS

Aleksandra59 pisze:
Killatha pisze:a mnie jakoś w serce zapadła Tri(nity)
będę za nią trzymać mocne kciuki :ok: :ok: :ok:

Trzymaj mocno :ok: :ok: - zupełnie poza forum jest szansa dla Tri(nity). Teraz wszystko zależy od postępów w leczeniu urazu :ok: :ok: :ok: Barba50 mnie ubije, że o tym piszę, ale kciuki powinny być ukierunkowane :wink:

Ubić na pewno nie ubiję :roll: Kciuki oczywiście wskazane :ok: A adopcja jest jak najbardziej prawdopodobna, ale kocina musi zostać wyprowadzona choć trochę na prostą i byc zaszczepiona i wysterylizowana. O szczepieniu nic nie wiem, a pewnie jest po sterylizacji. W Azylu nie ciachniętych kotów nie ma. Z p. Ireną rozmawiałam dopiero wstępnie :)

barba50

Post » Nie lis 21, 2010 18:40 Re: Srebrny kotek z lasu ............ szukamy DT/DS

Przeleciałam przez lecznicę wracając z Ursynowa. Wszystkie koty (z wyjątkiem Ediego, który zerwał się na mój widok i domagał głaskania) zalegały w kuwetach (czystych ofkors, wyłożonych bielutką ligninką :mrgreen: ) :ryk: Widok był prześmieszny, Mati dopasowany do wielkości trójkątnej kuwetki z ogonem poza i łypiący ślipiami :D Totek jako duży koteczek kuwetkę ma większą, po otworzeniu klatki wywalił mi (cały czas w kuwecie :wink: ) biały brzuchol do głasków. Muti ostentacyjnie wstała, podstawiała grzbiecik pod rękę, po chwili stwierdziła, że na za dużo sobie pozwalam i pacnęła mnie łapą :twisted: Bez pazurów :evil:
Miłka przywitała mnie darciem mordki, że już natentychmiast mam ją wyjmować z klatki i miziać, za moment zaczęła kichanie, że pogłos szedł po całej lecznicy :cry:
Opis bardzo dokładny, bo aparat (jak zawsze obecny :roll: ) odmówił dzisiaj współpracy... :|

barba50

Post » Nie lis 21, 2010 19:00 Re: Srebrny kotek z lasu ............ szukamy DT/DS

barba50 pisze:Opis bardzo dokładny, bo aparat (jak zawsze obecny :roll: ) odmówił dzisiaj współpracy... :|

Tak obrazowy ten opis, że oczami wyobraźni wszystko widzimy :ok:

Betaka

Od: Nie lut 28, 2010 12:32

Post » Nie lis 21, 2010 19:47 Re: Srebrny kotek z lasu ............ szukamy DT/DS

No to trzymam :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Nie lis 21, 2010 20:03 Re: Srebrny kotek z lasu ............ szukamy DT/DS

Kciuki za wspaniałe domki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Nie lis 21, 2010 20:05 Re: Srebrny kotek z lasu ............ szukamy DT/DS

A co u Trinity??
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Nie lis 21, 2010 22:14 Re: Srebrny kotek z lasu ............ szukamy DT/DS

też czekam na informacje
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com

Killatha

Od: Sob lis 17, 2007 12:04

Post » Nie lis 21, 2010 22:22 Re: Srebrny kotek z lasu ............ szukamy DT/DS

kropkaXL pisze:A co u Trinity??

Killatha pisze:też czekam na informacje

Kochane nie piszę, bo nie wiem :oops: Ostatni raz byłam u niej w piątek i wtedy koteńka wstawała na tylne łapki, za chwilę przewracała się na bok, ale takie próby dobrze wróżą. Postaram się odwiedzić ją jutro, mam do porozmawiania z p. Ireną względem jej dalszych losów :roll: Szczegółów jeszcze nie zdradzam, bo na razie nic pewnego :wink: Ale są widoki 8)

barba50

Post » Nie lis 21, 2010 22:27 Re: Srebrny kotek z lasu ............ szukamy DT/DS

Trinity nie ma w lecznicy, kicia pojechała do Azylu z zaleceniami dalszego leczenia. Nie wiem kiedy Basia będzie w Azylu, ale na pewno jak będzie to relację zda.

Ja dzisiaj byłam w lecznicy, ale z Pyniem - moim tymczasem, który znalazł DS - badziajstwo uszne eliminowaliśmy :mrgreen: Mama nowej właścicielki Pynia - Hani - była bardzo dzielna jak trzymała Pynia w trakcie czyszczenia uszków :lol: :lol: Gorzej z Hanią, która ze stresu że kotu pan wet krzywdę robi praktycznie całą wizytę przesiedziała pod stołem :lol: :lol: :lol:

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Nie lis 21, 2010 22:39 Re: Srebrny kotek z lasu ............ szukamy DT/DS

Pomniejszyłam banerek Matiego, bo pierwotny ładny (czytelny), ale nie każdemu pasował ze względu na wielkość :roll:
Teraz wygląda tak:

Obrazek

Kod: Zaznacz cały
[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=120030][img]http://wstaw.org/m/2010/11/21/banermatimaly.gif[/img][/url]

Bardzo proszę się częstować :mrgreen:

Edit: Źle się wkleił link :|
Ostatnio edytowano Nie lis 21, 2010 22:55 przez barba50, łącznie edytowano 1 raz

barba50

Post » Nie lis 21, 2010 22:54 Re: Srebrny kotek z lasu ............ szukamy DT/DS

Trzymam kciuki za wszystkie koty, za zdrówko i super domy :ok: :ok: :ok:
Obrazek*Obrazek*Obrazek*Obrazek

Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051
Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!

milenap

Od: Czw mar 06, 2008 12:35

Post » Pon lis 22, 2010 17:53 Re: Srebrny kotek z lasu ............ szukamy DT/DS

Zaglądam z nadzieją,że pojawi sie wpis,o domkach dla koteczków!
Nadal trzymamy :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

[poprzednia][następna]