Sacillo, przeczytałam cały wątek i uważam, że Twoja arogancja i tupet są powalające. Za to z odwagą cywilną już znacznie gorzej.
Przykre.
Również należę do grona zadowolonych 'klientów' Wilavetu.
Nie jestem w stanie wypowiedzieć się ogólnie na temat funkcjonowania lecznicy oraz kompetencji tej konkretnie lekarki, ale jedno mogę powiedzieć z ręką na sercu. Pani Doktor Małgosia Ściskalska, jedna z właścicielek Wilavetu, jest według mnie wręcz genialną wetką. Zawsze analizuje sytuację na wszystkie możliwe sposoby, wyciąga wyważone wnioski, bardzo ostrożnie decyduje w kwestii przebiegu leczenia i dawek leków, w razie potrzeby bez oporów kieruje do odpowiednich specjalistów - ba, czasami z własnej nieprzymuszonej woli jest z nimi nawet w bieżącym telefonicznym kontakcie... Jest przy tym osobą niesłychanie ciepłą i bezinteresownie życzliwą.
To ona uratowała życie mojej Królewnie po tym, jak... właśnie niejaki Doktor Cz. z Boliłapki wyrzucił nas
(z prywatnych i całkiem niezwiązanych z leczeniem kota powodów) z ciężko chorą Buśką w trakcie leczenia ze swojej lecznicy
(po ponad trzech latach wiernego korzystania z jej usług oraz polecania Boliłapki wielu znajomym) na zbite pyski
Żeby być sprawiedliwą: Doktor Czajka również uratował życie jednej z moich kotek. Prawidłowo ocenił sytuację i w ostatniej chwili przeprowadził BARDZO skomplikowaną operację - gdyby nie on, Norysia na 200% juz od kilku lat byłaby za TM.
Uważam go za doskonałego chirurga i niezłego lekarza ogólnego. Będę mu wdzięczna za 'drugie życie" mojej Nuśki przynajmniej do czasu, dopóki będzie ona na tym świecie.
Niestety, stało się tak jak się stało,
a najbardziej przykre do dziś jest dla mnie to, że o naszym 'wilczym bilecie' z Boliłapki zdecydowała w 99% osoba postronna
. Gdyby nie takie a nie inne postępowanie Doktora Czajki
(brak umiejętności oddzielenia życia prywatnego od zawodowego), być może do dzisiaj byłabym podobnie jak Ty zadowoloną klientką Boliłapki i nie byłabym w stanie zabrać głosu w tej dyskusji.
Miej Dziewczyno odwagę: zadzwoń do kogo trzeba i wyjaśnij całą sytuację. Łatwo jest rzucać pomówienia, znacznie trudniej wziąć za to odpowiedzialność

Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie

Nunku[`] krowinko najpiękniejsza

Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]