~~~Czesław blue~~~ślepaczek już w DT u Dulencji~~~

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt paź 29, 2010 19:17 Re: ~~~Czesław blue~~~ślepaczek już w DT u Dulencji~~~

Czesia kocha kurczaczka, kocha swoje acki, swoje chrupki, swoje mleczko...bo Czesia kocha JEŚĆ :mrgreen:

Na kolację był kurczaczek, Czesia wszamała całą miseczkę.
Teraz zazywa rozrywek wieczornych z Juniorem, kóremu Czesia próbuje odgryźć uszy ew. z braku uszy ogon :mrgreen:

Dulencja

Od: Śro maja 27, 2009 13:44

Post » Pt paź 29, 2010 19:49 Re: ~~~Czesław blue~~~ślepaczek już w DT u Dulencji~~~

Naprawde jestem pelna podziwu ile ona moze wcinac. Jedzenie jest u niej naprawde wazne. :mrgreen:

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Sob paź 30, 2010 9:59 Re: ~~~Czesław blue~~~ślepaczek już w DT u Dulencji~~~

Oj, tak, Czesia je dużo, bardzo dużo.

Dziś w nocy Czesia wyszła z kojca i zapakowała się pod kołdrę. I tak spała z nami. Myślałam, że to Junior i tak se miziam, miziam i nagle coś mi rękę rowerkuje i próbuje odgryźć palce... Zaglądam pod kołdrę 8O Czesia :mrgreen:

Czesia pod kołdrą, a obok na kołdrze Eda.

Dulencja

Post » Sob paź 30, 2010 19:26 Re: ~~~Czesław blue~~~ślepaczek już w DT u Dulencji~~~

No istne szaleństwo :mrgreen:

Czesiaczek od dwóch godzin szaleje w kojcu. Najpierw zamordowała Lewka Pluszowego, potem Żółtego Ptaka, potem poszalała ze swoimi grzechoczącymi piłeczkami, teraz morduje Edę.

W międzyczasie Czesia zjadła rybkę i zrobiła straszliwy kipisz żwirkowy w kojcu :roll:

A rybka była pysssna :mrgreen:

Dulencja

Post » Sob paź 30, 2010 19:36 Re: ~~~Czesław blue~~~ślepaczek już w DT u Dulencji~~~

:ryk: O tych dwuch mozesz cale ksiazki pisac i nigdy nie bedzie nudno. To jest jak by sie szukaly i znalazly. :mrgreen:

Dobranoc Wam zycze i milej niedzieli.

SecretFire

Post » Nie paź 31, 2010 3:20 Re: ~~~Czesław blue~~~ślepaczek już w DT u Dulencji~~~

Obudziły mnie próby pozbawienia palców u stóp... Zaglądam pod kołdrę 8O
Czesia, oczywiście :mrgreen:
Wyszła z kojca, wpakowała sę pod kołdrę i zażywała rozrywek :twisted:

Dulencja

Post » Nie paź 31, 2010 8:22 Re: ~~~Czesław blue~~~ślepaczek już w DT u Dulencji~~~

Czesia do kojca już nie chce wracać, teraz śpi na kołdrze, za moimi plecami...
Jak próbowałam zapakować Czesiaczka do kojca, to po 15 min. Czesia już była poza... I tak się bawiłyśmy :twisted:

Dulencja

Post » Nie paź 31, 2010 19:44 Re: ~~~Czesław blue~~~ślepaczek już w DT u Dulencji~~~

:1luvu: Czesia duza dziewczynka sie robi a w kojcu nudy :-)

SecretFire

Post » Nie paź 31, 2010 19:50 Re: ~~~Czesław blue~~~ślepaczek już w DT u Dulencji~~~

Czesia robi się coraz bardziej rozrywkowa :mrgreen:

Wróciłam z cmentarzy i co zastałam??
Czesię na wolności, uchachaną, rozbrykaną, szalejącą za ogonem Leona :lol:
Moje koty odnoszą się do Czesi z wyjątkową delikatnością, zwłaszcza Szalony Leon. One wiedzą jakoś, że Czesia nie jest w pełni sprawnym kociakiem.

Dulencja

Post » Nie paź 31, 2010 19:55 Re: ~~~Czesław blue~~~ślepaczek już w DT u Dulencji~~~

Mnie to naprawde fascynuje, bo do tej pory nie mialam stycznosci z niewidomym kotkiem. Ale przez Twoje opowiesci nabieram pewnosci, ze kiedys tez takiego moge wziac, bo sie juz nie boje, ze daja sobie rade. Czesia jest najlepszym przykladem, ze idzie i jaka pogodna jest. :1luvu:

SecretFire

Post » Nie paź 31, 2010 20:05 Re: ~~~Czesław blue~~~ślepaczek już w DT u Dulencji~~~

Ja mam po raz pierwszy całkowicie niewidomego kotka.
Bałam się o kontakty Czesi z moimi, zwłaszcza z Szalonym Leonem. Teraz widzę, że niepotrzebnie, bo koty wiedzą, wyczuwają, że Czesia jest inna...
Leon mnie samą zaskakuje jak bardzo jest delikatny, jak wie, że po Czesi nie można przelecieć, nie można z nia się tak bawić jak z Tośką-Antośką czy Juniorem :wink:

Dulencja

Post » Wto lis 02, 2010 10:40 Re: ~~~Czesław blue~~~ślepaczek już w DT u Dulencji~~~

U Czesi bez zmian :D

Nadal wyłazi z kojca.
Kojec jest dobry, żeby się najeść, pospać w spokoju i kuwetkować.
Kojec to miejsce, gdzie można sie przytulać do mamy do woli.

Do spania w nocy służy łóżko.

Dulencja

Post » Wto lis 02, 2010 12:01 Re: ~~~Czesław blue~~~ślepaczek już w DT u Dulencji~~~

Dulencja pisze:U Czesi bez zmian :D

Nadal wyłazi z kojca.
Kojec jest dobry, żeby się najeść, pospać w spokoju i kuwetkować.
Kojec to miejsce, gdzie można sie przytulać do mamy do woli.

Do spania w nocy służy łóżko.

bo porządne koty śpiom w łóżku :lol: :lol: :lol:
Czesia tak rozrabia jak Krecik u meggi :mrgreen:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Wto lis 02, 2010 14:11 Re: ~~~Czesław blue~~~ślepaczek już w DT u Dulencji~~~

Witam sie znowu u Czesi :-) W kojcu takich przygod by nie miala przeciez. A jak wujki ja delikatnie traktuja, to wszystko w porzadku. Gorzej, jak by sie bili z nia. Eda dalej za mamuske sie ma? :1luvu:

SecretFire

[poprzednia][następna]